YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adsenseye bağlanmış ve bağlanacak kanalları partner gibi gösterme hatası giderildi. Güncel link konudadır.

Program çalışıyorsa çıkış yapınız. Yeni indirdiğiniz rar dosyası içindeki exe dosyasını eskisiyle değiştiriniz.

Bol kazançlar herkese :)

Abi seni yakalamışken şu direk kanala girme olayı ne oldu :)

Adsenseye bağlanmış ve bağlanacak kanalları partner gibi gösterme hatası giderildi. Güncel link konudadır.

Program çalışıyorsa çıkış yapınız. Yeni indirdiğiniz rar dosyası içindeki exe dosyasını eskisiyle değiştiriniz.

Bol kazançlar herkese :)

bir sonraki güncellemelerin birinde kanalları excel olarak dışarı aktarma olabilir mi?

Abi seni yakalamışken şu direk kanala girme olayı ne oldu :)

Hocam yt nin kaynak kodlarında hafif bi değişiklik olmuş. Acil güncelleme yapmam lazımdı. Sizin dediğinizi daha sonra yapacağım. :(

---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

bir sonraki güncellemelerin birinde kanalları excel olarak dışarı aktarma olabilir mi?

Kesinlikle olacak hocam. Excel(csv) ya da txt şeklinde seçenekli yapacağım.

program 64 bit ile uyumlu degil diye hata verdi güncelleme yapınca ama yinede açtı hocam...ayrıca bişey sorucam,varmı yok mu bilmiyorum bu özelligi ama ben yapamadım en azından.kanal eklerken kategori/grup ekliyoruz ya.o grupları düzenleme,silme şansımız varmı?

Hocam yt nin kaynak kodlarında hafif bi değişiklik olmuş. Acil güncelleme yapmam lazımdı. Sizin dediğinizi daha sonra yapacağım. :(

---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

Kesinlikle olacak hocam. Excel(csv) ya da txt şeklinde seçenekli yapacağım.

Abi geç olsun güç olmasın :)

program 64 bit ile uyumlu degil diye hata verdi güncelleme yapınca ama yinede açtı hocam...ayrıca bişey sorucam,varmı yok mu bilmiyorum bu özelligi ama ben yapamadım en azından.kanal eklerken kategori/grup ekliyoruz ya.o grupları düzenleme,silme şansımız varmı?

Niye hata verdiğini anlayamadım hocam. Hocam kategori içinde kanal kalmamışsa o kategori bi daha ki program açılışnda silinmiş olur. Düzenlemek isterseniz de o gruptaki kanalların hepsini seçip grup değiştir deyip yeni yazacağınız bi gruba taşıyın. Eski grupta kanal kalmayınca bi daha ki açılışta silinir o grup. O kısma bi ayar çekeceğim.

Merhaba Arkadaşlar;
Programa otomatik güncelleme özelliği eklenmiştir. Böylece programın yeni versiyonu çıktı mı acaba diye sürekli konuyu ya da skype profilini takip etmek zorunda kalmayacaksınız. Versiyon kontrolü yaptırarak anında haberiniz olacak ve güncelle dediğinizde program otomatik olarak güncellenecektir.

Güncel versiyon linkini (2.5.0) konuya ekledim. Program çalışıyorsa çıkış yapınız. Rardan çıkan exe dosyasını eskisiyle değiştiriniz.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] ,

Hocam bazı kanallarda sıkıntılı videolar çıkıyor ya hani,

Bu video linklerini de görebilme şansımız var mı? Çünkü şayet bazı ülkelerse adsense açısından risk olmuyor fakat dünya engeliyse o kanalı direk silmek için daha pratik bir yol olmuş olur.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION],bu iş bana wp güncellemelerini hatırlattı.ilk zamanları hatırlamıyorum ama en son kullandıgımda sürekli güncelleme çıkıyordu.ben bi güncellemeyi yapana kadar yeni bi güncelleme çıkardı.sende wpdekiler gibi hergün güncelleme yapıyorsun :D bu son eklenen güncelleme özelligi iyi olmuş ;)

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] ,

Hocam bazı kanallarda sıkıntılı videolar çıkıyor ya hani,

Bu video linklerini de görebilme şansımız var mı? Çünkü şayet bazı ülkelerse adsense açısından risk olmuyor fakat dünya engeliyse o kanalı direk silmek için daha pratik bir yol olmuş olur.

Eklenebilir hocam. Yeni versiyonlarda ekleyeceğim. Çok teşekkürler öneri için:)

[MENTION=12575]bio33[/MENTION],bu iş bana wp güncellemelerini hatırlattı.ilk zamanları hatırlamıyorum ama en son kullandıgımda sürekli güncelleme çıkıyordu.ben bi güncellemeyi yapana kadar yeni bi güncelleme çıkardı.sende wpdekiler gibi hergün güncelleme yapıyorsun :D bu son eklenen güncelleme özelligi iyi olmuş ;)

Hocam ya bi özellik eklemek gerekiyor, ya yt kaynak kodlarda değişiklik oluyor. Dolayısıyla kullanıcıların güncellemeleri takip etmeleri iyice zorlaştı :) Benim pm ve skype trafiği de yoğunlaştı tabi. Otomatik güncelleme buna bi çözüm olacak inş. Zaten olması gerekliydi. Aynısını en kısa zamanda kanal bulucuya da ekleyeceğim inş. :)

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam yeni bir güncelleme oldumu? Bir şey daha isticektim eğer yapılabilirse yeni güncellemede yapabilirseniz harika olur..
Para kazanılan ve para kazanılmayan kanallarıda güncelleme yaparken ayırmak istiyorum. Yani bir çok kanalım var para kazanmıyor ve onlarıda her defasında güncellemeden geçiriyor. Ben sadece para kazanan kanalları güncellemesini istiyorum mesela.. Yanlış anlaşılmasın açık veya kapalı kanal değil. Açık ama para kazanmayan her defasında değilde gün içerisinde ayrıca süzerek 1-2 defa güncelletmek istiyorum. Bu şekilde olunca güncelleme uzun sürüyor.. Çünkü kanallar fazlalaştıkça zamanda artıyor..

Merhaba Arkadaşlar;
Programa otomatik güncelleme özelliği eklenmiştir. Böylece programın yeni versiyonu çıktı mı acaba diye sürekli konuyu ya da skype profilini takip etmek zorunda kalmayacaksınız. Versiyon kontrolü yaptırarak anında haberiniz olacak ve güncelle dediğinizde program otomatik olarak güncellenecektir.

Güncel versiyon linkini (2.5.0) konuya ekledim. Program çalışıyorsa çıkış yapınız. Rardan çıkan exe dosyasını eskisiyle değiştiriniz.

excel dışrı aktarma özelliğini dört gözle bekliyorum :cool:

@bio33 hocam yeni bir güncelleme oldumu? Bir şey daha isticektim eğer yapılabilirse yeni güncellemede yapabilirseniz harika olur..
Para kazanılan ve para kazanılmayan kanallarıda güncelleme yaparken ayırmak istiyorum. Yani bir çok kanalım var para kazanmıyor ve onlarıda her defasında güncellemeden geçiriyor. Ben sadece para kazanan kanalları güncellemesini istiyorum mesela.. Yanlış anlaşılmasın açık veya kapalı kanal değil. Açık ama para kazanmayan her defasında değilde gün içerisinde ayrıca süzerek 1-2 defa güncelletmek istiyorum. Bu şekilde olunca güncelleme uzun sürüyor.. Çünkü kanallar fazlalaştıkça zamanda artıyor..

Merhaba Hocam;
2.5.0 versiyonu çıktı en son. http://www.ytpara.com/819572-post348.html
Bu versiyondan sonra güncellemeleri otomatik olarak yapabileceksiniz. Hocam para kazanılmayan kanalları ayrı bi gruba taşısanız. O grubu günde 1-2 defa güncelleyebilirsiniz. Bunun için para kazanılmayan kanalları seçip sağ tıklayıp grup değiştirebilirsiniz.

excel dışrı aktarma özelliğini dört gözle bekliyorum :cool:

Hocam en kısa zamanda yazacağım. bununla ilgili kafanızda bi şablon var mı hocam. yani excel dosyasında tam olarak nasıl bi çıktı olsun. Bir de csv dosyası olarak çıkartsam olur değil mi. Sonuçta excel ile açılıyor.

oto güncelleme olayı harika oldu hocam yetişemiyordum :)

teşekkür ederim..

Merhaba Hocam;
Bu versiyondan sonra güncellemeleri otomatik olarak yapabileceksiniz. Hocam para kazanılmayan kanalları ayrı bi gruba taşısanız. O grubu günde 1-2 defa güncelleyebilirsiniz. Bunun için para kazanılmayan kanalları seçip sağ tıklayıp grup değiştirebilirsiniz.

Hocam en kısa zamanda yazacağım. bununla ilgili kafanızda bi şablon var mı hocam. yani excel dosyasında tam olarak nasıl bi çıktı olsun. Bir de csv dosyası olarak çıkartsam olur değil mi. Sonuçta excel ile açılıyor.

Son versiyonu yüklücem teşekkürler hocam. Şöyle bir durum var hocam. Ben kanalları partner partner 5-6 gruba ayırdım ve boş para kazanmayanlarıda ayrı bir gruba koydum. O yüzden tüm grupları güncellemek zorundayım. Burada Tümü seçeneğinin orada açık ve kapalı kanallar gibi bir bölüm daha olsa para kazanılan kazanılmayan, bende bu sayede bütün grupların para kazanılanlarını aynı anda güncellemiş olurum. Yani sizin dediğiniz gibi yapacak olursam anca 2 grupta kanalları dizmiş olmam lazım.. Neyse yapılabilirse hani boş vaktiniz olursa tabi. :) Yoksa sorun değil..

Burada Tümü seçeneğinin orada açık ve kapalı kanallar gibi bir bölüm daha olsa para kazanılan kazanılmayan, bende bu sayede bütün grupların para kazanılanlarını aynı anda güncellemiş olurum.

Çok mantıklı hocam. Oraya 1-2 seçenek daha ekleyeceğim dediğiniz gibi.
-Para Kazanılanlar
-Para kazanılmayanlar
-Adsenseye Bağlanmamışlar
-Partner Kanallar

Gibi filtre seçenekleri ekleyeceğim hocam. Öneriniz için çok teşekkür ederim :)

---------- Spam Engelliyici 01:43 ---------- Önceki Mesaj 01:40 ----------

oto güncelleme olayı harika oldu hocam yetişemiyordum :)

teşekkür ederim..

Çok teşekkür ederim hocam. Benim için de zor oluyordu diğer türlü. :)

Çok mantıklı hocam. Oraya 1-2 seçenek daha ekleyeceğim dediğiniz gibi.
-Para Kazanılanlar
-Para kazanılmayanlar
-Adsenseye Bağlanmamışlar
-Partner Kanallar

Gibi filtre seçenekleri ekleyeceğim hocam. Öneriniz için çok teşekkür ederim :)

Rica ederim hocam. :) Bizim için süper olur.. :)

Merhaba Hocam;

bence program ekranında ne görüyorsak o yazdırılsın hocam işte excel dosyasına :)

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam geldiğinizde skype bakabilir misiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri