YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi türlü anlaşamadık bugün :p tüm kanalların partner bilgisini al butonu bu işe yaramıyor mu? :confused:

Hocam yanlış anladıysam tekrar kusuruma bakmayın. Ama sağ tıklayıp tüm kanalların partner bilgilerini al deyince o anda ekrandaki kanalların partner bilgilerini alır sadece. Yani veritabanındaki tüm kanalların partner bilgilerini almaz.

Ya ben onu daha yeni gordum :D o var miydi orda? bugun var ya en en en az 10 defa bakmisimdir programa ve sag tiklayinca da ordaki butun listeyi 3 sefer kontrol etmisimdir :D burdaki her postumda once bi kez gidip kontrol ettim, ama bakmakla gormek arasinda demek ki daglar kadar fark var, bu youtube bende yan etkiler birakiyor galiba :(
Ustadlarim, ikinizden de sabriniz icin tesekkur ediyorum, ve yordugum icin de ozur diliyorum :)

%C3%B6z%C3%BCr-mesajlar%C4%B12.gif

Ya ben onu daha yeni gordum :D o var miydi orda? bugun var ya en en en az 10 defa bakmisimdir programa ve sag tiklayinca da ordaki butun listeyi 3 sefer kontrol etmisimdir :D burdaki her postumda once bi kez gidip kontrol ettim, ama bakmakla gormek arasinda demek ki daglar kadar fark var, bu youtube bende yan etkiler birakiyor galiba :(
Ustadlarim, ikinizden de sabriniz icin tesekkur ediyorum, ve yordugum icin de ozur diliyorum :)

%C3%B6z%C3%BCr-mesajlar%C4%B12.gif

Sorunun çözüldüğüne sevindim hocam. Önemli olan o benim için :D

Bende resim Hazılramıştım anlamışsınız hocam :) boşa gitmesin belki biri dha anlamaz resme bakar :)

gk2MGQ.png

ya hocam eksik olmayin valla :D su an cok utaniyorum zaten kendimden :)

Sorunun çözüldüğüne sevindim hocam. Önemli olan o benim için :D

est. hocam bi sorun degildi zaten, sadece olunca cok guzel olacakti, ki zaten varmis :D bi de sizin su imzayi degistirdiniz mi tam olacak. hala 2.5.0 var :D

ben de güncellemiyor hocam 2.5.1 de hala . Anti yok 2.5.0 dan 2.5.1'e oto güncelledi daha güncellemiyor

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam baktım goremedim, programda ekli bir kanalın bir haftalık yada baska bir sureci kapsayan istatistiklerini gorme sansımız var mı?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] 2.5.0 dan 2.5.4 e güncellemek istediğimde güncelleme yapılamadı diyor

@bio33 hocam program yine cpu'yu kasmaya basladi,donuyor islem yapamiyor.Bu sebepten prgrm.kaldirdim konudaki linkten tekrar indirip kurmak istedim ama link bos.Yardimci olursaniz sevinirim.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION]

Hocam skype ekledim , p.m attım size gördüğünüzde lütfen dönüş yapın kanal takip programı satın almak istiyorum acil. Bol kazançlar.

Bugün aldım çoklu kanalı olanlar için cidden büyük kolaylık, bir o kadar da ilgili bir satıcı. hayırlı satışlar.

Program harika, almakta çok geç kalmışım. Teşekkürler hayırlı satışlar olsun hocam.

Yukardaki acılma tarihine, abonelere, izlenimlere, günlük izlenimlerine tıklayınca buyukten kucuge dogru sıralasa cok güzel olur

hocam ben geldim mesaj kutunuzu kontrol ederseniz sevinirim :D [MENTION=12575]bio33[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri