YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu program benim elim ayağım herşeyim oldu resmen :) hergün teşekkür edesim var :)

bunca zaman neden almadım diye kendimi tokatladım
harika bir program vazgeçilmezim [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hem yardımlarından hem alçak gönüllülüğünden dolayı teşekkür ederim
şiddetle tavsiye edilir

Satın alınmıştır, güzel programa benziyor

Çok teşkkür ederim hocam :) Güle güle kullanın.

bu program benim elim ayağım herşeyim oldu resmen :) hergün teşekkür edesim var :)

Çok teşekkürler hocam. Sizlerin sayesinde daha da gelişecek inşallah :)

bunca zaman neden almadım diye kendimi tokatladım
harika bir program vazgeçilmezim [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hem yardımlarından hem alçak gönüllülüğünden dolayı teşekkür ederim
şiddetle tavsiye edilir

Çok teşekkürler hocam. İnş. daha da gelişecek :)

hocam bir veya bir kaç kanaldan video silindiğinde direk o kanallara geçebileceğimiz bir sistem geliştirsen çok iyi olacak. mesela ben sadece günde 1 kere kaçıştırıyorum mesela 5 kanalımda video silinmiş oluyor biriyle uğraşırken diğerlerini kaybediyorum

paypaldan ödeme gönderildi lisans bekleniyor

Ödeme yollandı beklemedeyim.

Dönüşler yapıldı. Çok teşekkürler. :)

hocam bir veya bir kaç kanaldan video silindiğinde direk o kanallara geçebileceğimiz bir sistem geliştirsen çok iyi olacak. mesela ben sadece günde 1 kere kaçıştırıyorum mesela 5 kanalımda video silinmiş oluyor biriyle uğraşırken diğerlerini kaybediyorum

Hocam loglama özelliği ekleyeceğim.

Gayet güzel kullanışlı bir program teşekkürler çok işime yarayacak:)

Hocam size Pm attım bakabilir msiniz. Teşekürler

Herkeze tavsiye ederim . Yeni güncellemeye kadar en iyi yt takip programı bu:)

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam kanalın günlük izlenimini sıfırla seçeneği ekleminiz mümkün mü ? zaman zaman kanaldan video siliyorum günlük izlenim eksiye düşüyor gün bitmeden düzelmiyorda :D

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam programı 2 pc de çalıştırabilsek süper olur. Dükkanda iken lisans girmiştim eve geldim farklı lisans istiyor.

Gayet güzel kullanışlı bir program teşekkürler çok işime yarayacak:)

Çok teşekkürler hocam.

Herkeze tavsiye ederim . Yeni güncellemeye kadar en iyi yt takip programı bu:)

Çok teşekkürler hocam. Daha da iyi olacak inş.

Mesajım dursun akşama satım alacağım

Teşekkürler hocam :)

@bio33 hocam kanalın günlük izlenimini sıfırla seçeneği ekleminiz mümkün mü ? zaman zaman kanaldan video siliyorum günlük izlenim eksiye düşüyor gün bitmeden düzelmiyorda :D

Ekleyeceğim hocam.

@bio33 hocam programı 2 pc de çalıştırabilsek süper olur. Dükkanda iken lisans girmiştim eve geldim farklı lisans istiyor.

Dönüş yapıldı.

Arkadaşlar bi sonraki versiyon üzerinde çalışıyorum. Kanalları video başlıkları ve linkleri, video izlenim sayıları gibi özellikleri ile excel dosyasına yedekleme işlemini yaptım. Böylece bi kanalınız kapandığında "acaba içinde hangi videolar vardı" derdi olmayacak. Yedekten bakıp aynı videolardan oluşan bi kanal daha yapabilirsiniz.

daha bombayı patlatmamışsın [MENTION=12575]bio33[/MENTION] :)

şuan kendimi "lord" hissediyorum, sanırım platiunum üyeyim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri