Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Satın alınmıştır, güzel programa benziyor
bu program benim elim ayağım herşeyim oldu resmenhergün teşekkür edesim var
![]()
bunca zaman neden almadım diye kendimi tokatladım
harika bir program vazgeçilmezim [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hem yardımlarından hem alçak gönüllülüğünden dolayı teşekkür ederim
şiddetle tavsiye edilir
sen baya geç kalmışsın hocam tokatlamakla kalma at kendini köprüdenbunca zaman neden almadım diye kendimi tokatladım
harika bir program vazgeçilmezim @bio33 hem yardımlarından hem alçak gönüllülüğünden dolayı teşekkür ederim
şiddetle tavsiye edilir
paypaldan ödeme gönderildi lisans bekleniyor
Ödeme yollandı beklemedeyim.
hocam bir veya bir kaç kanaldan video silindiğinde direk o kanallara geçebileceğimiz bir sistem geliştirsen çok iyi olacak. mesela ben sadece günde 1 kere kaçıştırıyorum mesela 5 kanalımda video silinmiş oluyor biriyle uğraşırken diğerlerini kaybediyorum
Gayet güzel kullanışlı bir program teşekkürler çok işime yarayacak![]()
Herkeze tavsiye ederim . Yeni güncellemeye kadar en iyi yt takip programı bu![]()
Mesajım dursun akşama satım alacağım
@bio33 hocam kanalın günlük izlenimini sıfırla seçeneği ekleminiz mümkün mü ? zaman zaman kanaldan video siliyorum günlük izlenim eksiye düşüyor gün bitmeden düzelmiyorda![]()
@bio33 hocam programı 2 pc de çalıştırabilsek süper olur. Dükkanda iken lisans girmiştim eve geldim farklı lisans istiyor.
1-2 özellik daha eklemem lazım hocam. Ondan sonra yayınlayacağım inş![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.