masterthone
Yasaklanmış
anladım hocam saolun ama günlük izlenimi nerden sıfırlıyoruz bulamadım. şuan günclledim günlük izleni -73 bin yazıyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
anladım hocam saolun ama günlük izlenimi nerden sıfırlıyoruz bulamadım. şuan günclledim günlük izleni -73 bin yazıyo
Herhangi bir kanalın üzerine sağ tıklayın hocam.
Screenshot by Lightshot
evet oldı sıfırladı şimdi doğru günlük izlenimi görmek için 24 saat beklememizmi gerkiyor 0 gösteriyo hepsinde güncellsem bile
ytnin eklediği video yu yok sayıyor.. ondan kaynaklanıyorŞuan ne oldu arkadaşlar son güncelleme mi oldu.. Pek anlayamadım bende 800 binlere vurmuş kanallar.
Edit: Güncelleme olmuş. Teşekkürler @bio33
Güncelleme olmuş olmasına ama her kanaldan 1 video silindi olarak gösteriyor şuan.. Anlayamadım..
Şuan ne oldu arkadaşlar son güncelleme mi oldu.. Pek anlayamadım bende 800 binlere vurmuş kanallar.
Edit: Güncelleme olmuş. Teşekkürler @bio33
Güncelleme olmuş olmasına ama her kanaldan 1 video silindi olarak gösteriyor şuan.. Anlayamadım..
Hocam youtube herkesin kanalına (gdata.youtube.com da) duyuru amaçlı kendi videosunun linkini atmış. Bu da haliyle izlenimleri ve video sayısını artırdı tüm kanallarda. Onun güncellemesini yaptım. Bütün kanallarda 1 video ekslmesi 1 defalığına normaldir.
Teşekkürler hocam.Stres yaptım birden. Ama Hepsi eksilince aksilik olduğunu farkettim.
Teşekkürler..
Bugünde -800 binle başlayalım güne ne olacak![]()
Sağtıklayıp günlük izlenimi sıfırlayabilirsiniz hocam. Artı dan devam edin![]()
Windows çalışmasını engelliyor ..bunu nasıl yapıyorduk hocam?
programı çalıştırmak istediğimde bu uyarı çıkıyor.Bi ekran görüntüsü atabilir misiniz hocam. Sorunu tam anlayamadım.
programı çalıştırmak istediğimde bu uyarı çıkıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.