YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam siz listenizi silmişsiniz büyük ihtimalle bende öyle bir durum olmadı.. Zaten listeyle işiniz yok programdan bahsediyoruz kimsede silinmemiş sizde silinmesi garip :)

Yok sayın hocam;eski listemi silmedim o duruyor onda herhangi bi değişiklik olmadı yeni güncellemeyle gelen bomboş.

bütün kanallardan video silinince yüreğim ağzıma geldi, klavyeyi bıraktım artık zirveden yere çakılmanın gaip hazzına alışmaya çalışıyordum harbi işi bırakma noktasına geldim sonra dedim ki bir kanala gireyim, neymiş silinen video? bir de baktım ki kanalda herşey normal sonra konuyu gördüm :) kaybettiği cüzdanı geri bulmuş gibiyim suan :)

hocam o hatayı ben de yaptım muhtemelen güncellemede klasorun içindeki 3 eki de attın sonuç olarak eski listen sıfırıyla değişti :D benimd e boş listem şu an. Yalnız yeni kanal ekliyorum onlar da güncelleniyor diyor ama güncellemiyor :D

hocam ben direk programdan guncelleme yerine tıkladım birşey indi guncelleme yaptı dosya felan atmadım hic içine hepsi 0 gozukuyor guncelleme yapıyorum gunluk bugun izlenen izlenimleri veriyor

durumum aynen böyle..birisi kanalarımın olduğu eski sistem ,güncellemeyle gelen boş.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (3).jpg
    Ekran Görüntüsü (3).jpg
    16 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran Görüntüsü (4).jpg
    Ekran Görüntüsü (4).jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 41
hocam eşleşen yiyen videolarımız için de bir uyarı sistemi geliştirebilr misiniz veyatopluluk yiyen video olursa(sanırım topululk yediğinde video silindi diye uyarı veriyor )ama eşleşen yediğini nasıl analyabiliriz

hocam eşleşen yiyen videolarımız için de bir uyarı sistemi geliştirebilr misiniz veyatopluluk yiyen video olursa(sanırım topululk yediğinde video silindi diye uyarı veriyor )ama eşleşen yediğini nasıl analyabiliriz

Eşleşen geldiğinde partner bölümünde eşleşen atan partnerin adı yazar

kanal takibinin de güncellemesinin de .......ben bu kadar uyuz bi program görmedim,lanet olsun aldığım güne.

Hocam skypeden yazdıysanız bana 2 gündür açamıyorum. Pm ile sorunu yazabilirsiniz.

Pm ile botu aldığımı yazdım fakat geri dönmemişsiniz lütfen paypal adresime geri iade alabilir miyim?

Ayrıca 1 ve 22 nisanda Skype'den size yazmışım ama geri dönüş yapmamışsınız.

Kolay gelsin hocam :)

hocam uzun zamandır mail gelmiyor ne hikmetse, silinen videolardan dolayı yada kapanan kanallardan dolayı

kanal takibinin de güncellemesinin de .......ben bu kadar uyuz bi program görmedim,lanet olsun aldığım güne.

Kullananların yüzde 99.9 memnunken programa ve sahibine lanet okumak ne edebe sığar ne de insanlığa. Kullan(a)mıyorsanız geri iade eder parasını alırsınız.

---------- Spam Engelliyici 00:56 ---------- Önceki Mesaj 00:55 ----------

hocam uzun zamandır mail gelmiyor ne hikmetse, silinen videolardan dolayı yada kapanan kanallardan dolayı

Anti Virüs programları yüzün den devre dışı bırakmıştı sanırım o yüzden mail ile bildirim gelmiyor

nasıl yani ?!
telifli yada silinen kanalların uyarısını vermiyor program şimdi ??

Programı kullanmayı bilmeden laf atıyorsunuz. 10 üzerinden 10'u hakediyor. Sorunsuz kullanıyorum.

Kullananların yüzde 99.9 memnunken programa ve sahibine lanet okumak ne edebe sığar ne de insanlığa. Kullan(a)mıyorsanız geri iade eder parasını alırsınız.

Okuduğunuzu anlama sorununuz mu var?kaç aydır kullandığım bir programı kullanmasını bilmiyorum öyle mi?sizin sorunsuz kullanıyor oluşunuz herkesin sorunsuz olduğu anlamına gelmez.

Gecenin bu vaktinde kimseden edep dersi alacak değilim;programla akşamdan beri başım belada ve o kızgınlıkla yine kendime söylediğim bir sözü program sahibine falan diyerek ne yapmaya çalışıyorsunuz?program sahibine bişey diyecek olsaydım zaten yeterince açık bir şekilde derdim,konuyu saptırmaya ve hedef göstermeye gerek yok.

Okuduğunuzu anlama sorununuz mu var?kaç aydır kullandığım bir programı kullanmasını bilmiyorum öyle mi?sizin sorunsuz kullanıyor oluşunuz herkesin sorunsuz olduğu anlamına gelmez.

Gecenin bu vaktinde kimseden edep dersi alacak değilim;programla akşamdan beri başım belada ve o kızgınlıkla yine kendime söylediğim bir sözü program sahibine falan diyerek ne yapmaya çalışıyorsunuz?program sahibine bişey diyecek olsaydım zaten yeterince açık bir şekilde derdim,konuyu saptırmaya ve hedef göstermeye gerek yok.

vALLAH başkan bizim okuduğumuzu anlamama gibi problemimiz yok da senin yazdığını anlamama gibi bir problemin olabilir. Amacım tartışmak falan değil sadece sevdiğim bir abidir kendisi o kadar. Sorununu söyle bilen arkadaşlar yardımcı olsun

vALLAH başkan bizim okuduğumuzu anlamama gibi problemimiz yok da senin yazdığını anlamama gibi bir problemin olabilir. Amacım tartışmak falan değil sadece sevdiğim bir abidir kendisi o kadar. Sorununu söyle bilen arkadaşlar yardımcı olsun

Hadi kardeşim gece gece kırdırma kalbini gönlünü..zaten yeterince canım sıkıldı bir de seninle uğraşmıyayım.Amacın cidden tartışma değilse cevap verip te işi uzatma.Tamam senin dediğin gibi benim yazdığımı anlamama problemim var bu konuda destek için eğitim de alıcam kendimi geliştirecem..oldu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri