Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar her güncellememde illaki bir veya birkaç kanalın günlük izlenimi eksi çıkıyor.Her güncellemede farklı farklı kanallar eksiye düşüyor.aynısını yaşayan var mı
arkadaşlar her güncellememde illaki bir veya birkaç kanalın günlük izlenimi eksi çıkıyor.Her güncellemede farklı farklı kanallar eksiye düşüyor.aynısını yaşayan var mı
bi önceki mesajımda belirttigim sorunu dün tam pcyi kapatıp yatacakken yine yaşadım,özellikle dikkat ettim.kesinlikle izlenimlerle alakalı bi sorun var şuan programda.dünki durumu anlatayım;
izlenimleri güncelledigimde -1k,-3k olan 2 kanal vardı karşımda fakat ne kanallara girdigimde silinen bi video vardı,nede program böyle bi uyarı verdi.kanallara girdigimde onlarca eşleşenli video sildim.bi kanaldan 12-13 tane,digerinden en az 50 tane videoyu sildim eşleşen verdigi için.dedim silinen video olmadıgı halde izlenimler -1k,-3k ise şimdi bunları silince o rakam -ye dogru uçacak heralde dedim fakat tersi oldu.o videoları sildikten sonra sadece bu 2 kanalı güncelledim,izlenim bi anda +5k,+6k oldu o kanallarda![]()
Bende bi sıkıntı görünmüyor. Şu duyuru videosundan sonra toptan bi sıfırladın mı günlük izlenimleri hocam?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.