YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar her güncellememde illaki bir veya birkaç kanalın günlük izlenimi eksi çıkıyor.Her güncellemede farklı farklı kanallar eksiye düşüyor.aynısını yaşayan var mı

Kanal takipte son güncellemeden sonra sıkıntı yok. Proğramın tek eksiği sorunlu kanalı bulması zor oluyor. Örneğin video silindiğinde küçük bir nokta gri olması yerine tüm satır gri olsa sorunlu kanalı bulması çok daha kolay olur.

arkadaşlar her güncellememde illaki bir veya birkaç kanalın günlük izlenimi eksi çıkıyor.Her güncellemede farklı farklı kanallar eksiye düşüyor.aynısını yaşayan var mı

+1 abonelerde surekli düşüş oluyor hilede yapmıyorum ne iş anlamış değilim . izlenimler çok az yansıyor bendede :(

tam emin olmadıgım için yazmak istemedim ama bendede var bu sorun.özellikle 2 kanalda dikkatimi çekti.kanala giriyorum,silinen bi video filan yok yani herşey normal ama kanal -1,-2k izlenimde diyor program.

Bir de kanalda dünya geneli kısıtlaması gelince bu videoyu düşmüyor buna çözüm bulunsa güzel olur.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam şu seçili kanalları güncelleme ne zaman eklenecek acaba ? Hepsini tek tek yapmak zor oluyor :)

bi önceki mesajımda belirttigim sorunu dün tam pcyi kapatıp yatacakken yine yaşadım,özellikle dikkat ettim.kesinlikle izlenimlerle alakalı bi sorun var şuan programda.dünki durumu anlatayım;

izlenimleri güncelledigimde -1k,-3k olan 2 kanal vardı karşımda fakat ne kanallara girdigimde silinen bi video vardı,nede program böyle bi uyarı verdi.kanallara girdigimde onlarca eşleşenli video sildim.bi kanaldan 12-13 tane,digerinden en az 50 tane videoyu sildim eşleşen verdigi için.dedim silinen video olmadıgı halde izlenimler -1k,-3k ise şimdi bunları silince o rakam -ye dogru uçacak heralde dedim fakat tersi oldu.o videoları sildikten sonra sadece bu 2 kanalı güncelledim,izlenim bi anda +5k,+6k oldu o kanallarda :)

bi önceki mesajımda belirttigim sorunu dün tam pcyi kapatıp yatacakken yine yaşadım,özellikle dikkat ettim.kesinlikle izlenimlerle alakalı bi sorun var şuan programda.dünki durumu anlatayım;

izlenimleri güncelledigimde -1k,-3k olan 2 kanal vardı karşımda fakat ne kanallara girdigimde silinen bi video vardı,nede program böyle bi uyarı verdi.kanallara girdigimde onlarca eşleşenli video sildim.bi kanaldan 12-13 tane,digerinden en az 50 tane videoyu sildim eşleşen verdigi için.dedim silinen video olmadıgı halde izlenimler -1k,-3k ise şimdi bunları silince o rakam -ye dogru uçacak heralde dedim fakat tersi oldu.o videoları sildikten sonra sadece bu 2 kanalı güncelledim,izlenim bi anda +5k,+6k oldu o kanallarda :)

Bende bi sıkıntı görünmüyor. Şu duyuru videosundan sonra toptan bi sıfırladın mı günlük izlenimleri hocam?

Bende bi sıkıntı görünmüyor. Şu duyuru videosundan sonra toptan bi sıfırladın mı günlük izlenimleri hocam?

tabi hocam,sıfırladım.daha önce emin olmadıgım için belirtmek istemedim çünkü sürekli olmuyor,sorun orda zaten :) şuan sorun yokken,gece bi bakıyorum sorun var.yada bugün yok,yarın var :D

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] Hocam eşleşen uyarı sistemi ekliycekmişsiniz bu ne aşamada bilgilendirirseniz.

Son düzenleme:
Hocam Herhangi bir ülkeye engellenen videoyu silince yine kanalda sıkıntılı video olarak görünüyor haberin olsun

al işte...+5k izlenimdeki kanalı bi güncelledim,-12kya indi.kanala girdim,hiçbi sorun yok....

Satın almak istiyorum Skype'tan ekledim ama iki gündür yoksunuz.

Hocam bazı kanallarımı ülkeye engellediğim zaman partnere baglı olan kanalım para kazanılmıyora düştü Invo arkadaşımızın söylediği gibi. Girdiğimde kanalda hepsi dünya engelli yada ülkeye engellendi hatası verıyor yani bu normal dimi sorun olmaz yani para kazanma yada kanalla ilgili bi sorun cıkmaz dimi sormak istedim

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] ben de bir türlü düzeltemedim. toplu şekilde güncellerken herhangi bir videoda takılıp kalıyor. sonra onu tek olarak güncelle dediğimde donuyor. son sürüm mevcut. günlük izlenimleri sıfırlattım az önce yine takılıyor her güncellemede. başka ne yapabilirim?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam,dün gece sana attıgım kanalın şuan ki durumu -15kda.

kanalı gece 12den sonra sıfırlamıştım,sabah yatmadan önce bi güncelleyeyim dedim ve -6kda idi günlük izlenim.gün içerisinde -6kdan +5kya filan çıktı akşam üzeri.az önce bi güncelledim şak diye -15k ya indi bi anda.kanala girdim,gece sanada pm ile söyledigim gibi 1 dünya engeli 3 eşleşen yemiş video var sadece sorunlu olan.silinen,telif yiyen,herhangi bi başka sorunu olan başka bi video yok.bu sorunlu videoların toplam izlenimi 250-260 ama program bi 6k sildi,bi 15k sildi durup dururken.son güncellemeden sonra programı kullanamaz oldum,bikaç arkadaşda bana kaç defa mesaj atıp sordu sorunu çözebildin mi diye yani tek bende yok bu sorun.kanallar mn,creative,rec,quize baglı ve tekrar güncelleyince düzelmiyor,sıfırlamaktan başka bişey -lerden çıkartmıyor kanalı ve izlenim satın alma vb bişey kesinlikle yok.kanala bakarsan zaten bi sorun yok,programda bi gariplik var ama bi türlü çözemedik :)

Kanaldan video silindiginde telif geldiginde bildirim geliyor fakat kanal kapandığı takdirde hicbir uyari gelmiyo bunun bir çözümü var mıdır ?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam bir pm cevaplarsan sevineceğim..

En çok izlenen kanallardan birinde videolar silindi diye mesaj geldi yanlış anonsmuş içim rahatladı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri