YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 62 (48 üye ve 14 misafir)

yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum yönlendirme hocam ben ve bi sorun yaşamadım hiç.kanallar sürekli şikayetle uçuyor :)

fatıh adsense kanallarımı yonlendırsem ;
ornegın 1 maile 10 tane mail adresını bır sıkıntı cıkarmı sence,ben genelde tektek gırıp kontrol edıyorum

fatıh adsense kanallarımı yonlendırsem ;
ornegın 1 maile 10 tane mail adresını bır sıkıntı cıkarmı sence,ben genelde tektek gırıp kontrol edıyorum

ben her kanalı başka bi mail adresine yönlendiriyorum hocam,onuda thunderbird isimli programla toplu halde kontrol ediyorum yüzlerce mail adresini.programla direk gmaillarıda kontrol edebilirsin ama bu sanırım sorun olur.bu yüzden bende yönlendirme yapıp,programa gmailı degil diger mail adreslerini ekliyorum ve bi sorun yaşamadım hiç.

ben her kanalı başka bi mail adresine yönlendiriyorum hocam,onuda thunderbird isimli programla toplu halde kontrol ediyorum yüzlerce mail adresini.programla direk gmaillarıda kontrol edebilirsin ama bu sanırım sorun olur.bu yüzden bende yönlendirme yapıp,programa gmailı degil diger mail adreslerini ekliyorum ve bi sorun yaşamadım hiç.

hangi mail saglayıcısına yönlendiriyorsunuz hocam ?

bu kadar kişi bu arkadaşı bulamadı mı... hiç mi telefonunu bilen yok. bilen varsa çağırsın konuya.

Thunderbird derken Firefox'un eklentisi olan thunderbird'den mi bahsediyorsunuz?
Bu zamana kadar hiç kurtarma maili girmemiştim. Ama sizin dediğiniz mantıklı geldi şuan. Thunderbird'e yüzlerce mail eklenip kontrolü yapılabiliyorsa süper bir şeymiş.

her gmail için 1 mail adresi
fatıh1@fatıh.com
fatıh2@fatıh.com
fatıh3@fatıh.com

dogrumu anladım

---------- Spam Engelliyici 02:33 ---------- Önceki Mesaj 02:32 ----------

Thunderbird derken Firefox'un eklentisi olan thunderbird'den mi bahsediyorsunuz?
Bu zamana kadar hiç kurtarma maili girmemiştim. Ama sizin dediğiniz mantıklı geldi şuan. Thunderbird'e yüzlerce mail eklenip kontrolü yapılabiliyorsa süper bir şeymiş.

kurtarma maılınden degıl yonlendırme maılınden bahsetmıyormuyuz biz kafam karıstı

Program kanalla ilgili bilgilerin büyük bir çoğunluğunu https://gdata.youtube.com/feeds/api/users/KanalAdıGelecek/uploads adresinden alıyordu. Youtubenin bu adreste yaptığı güncelleme sonrası kanaldaki video bilgileri bu adreste gözükmez oldu. Haliyle program da bilgileri çekemedi. Program şimdilik analytics teki verileri almaktadır. Günlük izlenimler geceden sonra yansıyacaktır. Kanalları güncelledikten sonra sağ tıklayıp bir defalığına günlük izlenimleri sıfırlamanız tavsiye edilir. Yukarıdaki adreste düzelme olduğu taktirde program eski haline dönderilecektir.

güncelleme kısmına gelmiş programda. Bekleyiş bitti galiba... Yalnız henüz güncelleştiremedim. Murat Hoca ilgileniyo galiba şu an

Bio hocam onemli olan video sayilari simdilik. Bu guncellemeyle video sayisi bilgisini kesin dogru yansitir degil mi?

evet hocam ama firefox ile bi bag kurmadım ben.direk pcye kurulan masaüstü programı var.

https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/download

her gmail için 1 mail adresi
fatıh1@fatıh.com
fatıh2@fatıh.com
fatıh3@fatıh.com

dogrumu anladım

---------- Spam Engelliyici 02:33 ---------- Önceki Mesaj 02:32 ----------

kurtarma maılınden degıl yonlendırme maılınden bahsetmıyormuyuz biz kafam karıstı

ben yönlendirme mailından bahsediyorum ama kurtarma mailları içinde kullanılabilir heralde,hiç düşünmedim :)

aynen öyle hocam.her kanal için cpanelden bi mail oluşturup kanalı o mail adresine yönlendiriyorum ve programdan kontrol ediyorum.bi sorun oldugunda gmail adresimize bi mail geliyor normalde bildiginiz üzere işte eşleşen yedin,dünya engeli yedin filan diye.fakat kanalların gmail adreslerini normal şekilde sürekli kontrol edemiyoruz.haliyle haberimiz olmuyor yada geç kalabiliyoruz.benim söyledigim şekilde ise uzun zamandır kullanıyorum ve program gmaillara degil,benim domain üzerinden açılan hesaplara 3-5dkde bi (süresini tam hatırlamıyorum ama belki ayarlama yeride vardır) hesaplara yeni gelen mail varmı diye bakıyor.varsa hemen pcye indiriyor,sag alt köşede ise mail geldigine dair bi mektup resmi görüyorum.sorunlu kanal varsa girip hemen müdahale ediyorum.

bu arada programa güncelleme gelmiş,şimdi güncelledim ama şuanki hali ile istatistiklere bakamıyoruz ne yazıkki.umarım günlük izlenimleri takip edebilmek için bian önce bi çözüm bulunur,bi şekilde düzelir.

evet hocam ama firefox ile bi bag kurmadım ben.direk pcye kurulan masaüstü programı var.

https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/download

ben yönlendirme mailından bahsediyorum ama kurtarma mailları içinde kullanılabilir heralde,hiç düşünmedim :)

aynen öyle hocam.her kanal için cpanelden bi mail oluşturup kanalı o mail adresine yönlendiriyorum ve programdan kontrol ediyorum.bi sorun oldugunda gmail adresimize bi mail geliyor normalde bildiginiz üzere işte eşleşen yedin,dünya engeli yedin filan diye.fakat kanalların gmail adreslerini normal şekilde sürekli kontrol edemiyoruz.haliyle haberimiz olmuyor yada geç kalabiliyoruz.benim söyledigim şekilde ise uzun zamandır kullanıyorum ve program gmaillara degil,benim domain üzerinden açılan hesaplara 3-5dkde bi (süresini tam hatırlamıyorum ama belki ayarlama yeride vardır) hesaplara yeni gelen mail varmı diye bakıyor.varsa hemen pcye indiriyor,sag alt köşede ise mail geldigine dair bi mektup resmi görüyorum.sorunlu kanal varsa girip hemen müdahale ediyorum.

bu arada programa güncelleme gelmiş,şimdi güncelledim ama şuanki hali ile istatistiklere bakamıyoruz ne yazıkki.umarım günlük izlenimleri takip edebilmek için bian önce bi çözüm bulunur,bi şekilde düzelir.

fatıh son bırsey daha sorayım konuyla alakasız bu muhabbet farkındayım ama kusura bakma,
alt kanallardakı sorunlar ana gmaile gelır degılmı,veya dırek ona baglı olan adsense gmailinemı gelır
sag ol buarada

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] adamsın kardeşim. Yalnız ''izlenimler anlık alınsın'' ibaresi işaretlenmiyor bilgine.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri