YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 Başka kanal takip programı satan arkadaşlarda vardı onlardada durum böyle mi acaba.

bio nun attığı linkler 1/47 virüs buluyo senin attığın 17/47 ?
ayrca bi program kuruyo bilgisayara virüs total sonuçlarını koyarmısın paylaştığın linkin

valla hocam bilmiyorum neden öyle buluyor ben direk kopyalayıp içine attım sonra da rarladım.

Arkadaşlar bi mesaj falan atsak youtube kullanamıyoruz diye sıkıntı olur mu . Belki haberleri yok çalışmadığının

2.6.1 Sürümü çıktı arkadaşlar, az önce güncelledim sorun düzeldi.
Teşekkürler [MENTION=12575]bio33[/MENTION] Murat abi.

güncelledim ama bende bi' değişiklik görünmedi. bakalım 00:00'dan sonra ne olacak sıfırlayacak mı güncelleyecek mi toplam görüntülenmeyi falan da..

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam 2.6.1 sürümünün linkini konuya ekleyebilir misin, güncellenemedi uyarısı alıyorumda

Guncelleme aciklamasinda ne yaziyo beyler? Mobilim

2.6.1 Versiyonunda yapılanlar:
* Programın Analytics teki verileri alabilmesi için, Ayarlar kısmındaki "İzlenimler Anlık Alınsın" kutucuğundaki tik işareti kaldırma sorunu giderilip tik işareti otomatik kaldırıldı.

Not: Program şu anda izlenim bilgilerini analytics ten alıyor. Günlük izlenimler geceden sonra yansıyacaktır. Videolardaki dünya engelini program şu anda görememektedir. Uploads by YouTube Help sayfası düzelirse program eski haline dönderilecek ve stabil hale gelecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

Youtube o sayfadaki bilgileri bilinçli mi değiştirdi yoksa dediğiniz gibi "hata" mı yaptı ?

2.6.1 acil upload edicek bi hayırsever yokmu verileri çekmiyor suanda izlenimleri sıfırlıyor gguncelle dedigimde

Arkadaşın programın guncelleme kısmına yazdığı mesajın tercumesi şu şekilde,

YT eğer değiştirdiği sistemi geri almazsa artık anlık izlenim takibi yapılmayacak...

Daha doğrusu, yeni sisteme entegre etmek yerine eski sistemin geri dönmesini umut ediyor...

Hayırlısı...

Arkadaşın programın guncelleme kısmına yazdığı mesajın tercumesi şu şekilde,

YT eğer değiştirdiği sistemi geri almazsa artık anlık izlenim takibi yapılmayacak...

Daha doğrusu, yeni sisteme entegre etmek yerine eski sistemin geri dönmesini umut ediyor...

Hayırlısı...

Yeni sistem de böyle bir şey var mı üstat

Yeni sistem de böyle bir şey var mı üstat

Ben pek html kodlarından anlamam fakat görünen o ki api dışında veri çekmek münkün görünmuyor...

Api işin içine girince artık bu tarz programlara sadece URL ile kanal eklemekte hayal oluyor, eklenecek her kanal için api almak vs. gibi teferruatler işin içine dahil olabilir.

Ama tekrar söylüyorum bu konuda uzman değilim, uzmanların yani bu programların sahiplerinin bir açıklama yapması çok daha doğru olur...

En azından güncelleme yapılmayacaksa, yada bu değişiklikten sonra programlar upgrade edilmeyecekse kullanıcılara bilgi verilmeli ki Adsens çalışan arkadaşlar biranönce mail yönlendirmeye başlasınlar...

Kimsenin canı yanmasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri