YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adsense çoklu kanal çalışanlar için büyük kiyim sözkonusu. .gelen dünya engelleri tespit edilemiyor. .Toplu para kazanma gitmeler yaşanacak maalesef. .

[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] hocam siz tanıyorsunuz sanırım Murat hocayı, telefon ile görüşüp en azından gelip olumlu veya olumsuz program hakkında bi şeyler yazmasını rica edebilir misiniz?

arkadaş doğru söylüyor ne yazık ki diğer alternatif olan kanal takip programı da doğru düzgün çalışmıyor ve gördüğüm kadarıyla ikisine de yakın zaman da çözüm bulanamayacak.

Adsense çoklu kanal çalışanlar için büyük kiyim sözkonusu. .gelen dünya engelleri tespit edilemiyor. .Toplu para kazanma gitmeler yaşanacak maalesef. .

Üstat 2.6.1 biz de güncellenemiyor müsaitseniz upload edip link verirseniz biz de geçelim o sürüme

yok hocam anlık çekmiyor verileri hakkında kısmındaki bilgileri gösteriyor. Oda pek heyecan yaratmıyor anlık kaç izlenim aldığını görmediğiniz için.

forum da hiç tanıyan yokmu abimizi 2 gündür online olmamış umarım kötü bir durum yoktur proğramıda yeni aldıydık sansımıza olanlara bak

Şimdi tek tek tüm kullanıcılar şikayet konusu açmasın :D

Merhaba Arkadaşlar;
Programa bi çözüm yolu bulamadığım için üzgünüm. :( Daha önce de açıklama yapmıştım. Program şu an toplam izlenimi, toplam abone sayısını alıyor. Günlük izlenimleri geceden sonra hesaplıyor. Toplam izlenim kısmı Analytics teki izlenim sayısıdır. Dünya engeli uyarılarını gdata.youtube.com sayfasından alıyordu, malesef o sayfa çalışmadığı için dünya engeli uyarılarını alamıyor. Kapanan kanalların uyarısında sıkıntı yok. Api sisteminin risk oluşturup oluşturmadığı hakkında bilgim olmadığı için şimdilik api sistemine geçirmeyeceğim. (Eğer riskli olursa vebal altında kalmak istemem). Kanaldan videolar silindiğinde bazen yarım saat sonra haber verebiliyor. Eskiden video linklerini tek tek saydığı için anında verirdi. Şimdi silinen videonun bilgisi biraz geç yansıyabiliyor. Güncelleme yapamayan arkadaşlar, bazı virüs tarayıcıları güncellemeyi engelliyor.

Programın tam teşekküllü çalışmamasından dolayı kendi kanallarımı da takip edemiyorum ve bu durum oldukça can sıkıcı. Umarım en kısa zamanda çözüm yolu bulabilirim. Şimdilik elimden gelen budur. Elimde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizi aksattığım için herkesten özür diliyorum.

Moderatör arkadaşlardan bi çözüm yolu buluncaya kadar konunun kilitlenmesini talep ediyorum.

hocam günlük izlenimin yansıması toplam izlenim den daha önemli.

Merhaba Arkadaşlar;
Programa bi çözüm yolu bulamadığım için üzgünüm. :( Daha önce de açıklama yapmıştım. Program şu an toplam izlenimi, toplam abone sayısını alıyor. Günlük izlenimleri geceden sonra hesaplıyor. Toplam izlenim kısmı Analytics teki izlenim sayısıdır. Dünya engeli uyarılarını gdata.youtube.com sayfasından alıyordu, malesef o sayfa çalışmadığı için dünya engeli uyarılarını alamıyor. Kapanan kanalların uyarısında sıkıntı yok. Api sisteminin risk oluşturup oluşturmadığı hakkında bilgim olmadığı için şimdilik api sistemine geçirmeyeceğim. (Eğer riskli olursa vebal altında kalmak istemem). Kanaldan videolar silindiğinde bazen yarım saat sonra haber verebiliyor. Eskiden video linklerini tek tek saydığı için anında verirdi. Şimdi silinen videonun bilgisi biraz geç yansıyabiliyor. Güncelleme yapamayan arkadaşlar, bazı virüs tarayıcıları güncellemeyi engelliyor.

Programın tam teşekküllü çalışmamasından dolayı kendi kanallarımı da takip edemiyorum ve bu durum oldukça can sıkıcı. Umarım en kısa zamanda çözüm yolu bulabilirim. Şimdilik elimden gelen budur. Elimde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizi aksattığım için herkesten özür diliyorum.

Moderatör arkadaşlardan bi çözüm yolu buluncaya kadar konunun kilitlenmesini talep ediyorum.

Merhaba Arkadaşlar;

Üstat 3 gündür bir şeyler mi yapıyorsun diye umut ederek geçirmiştik neyse sağlık olsun.

Hocam boş durmadım inanın. Özellikle anlık izlenim ve dünya engeli konusu çok önemli olduğu için araştırmalar yaptım. Ama şimdilik yapamadım hocam.

Hocam program sadece dünya engeli ve anlık izlenim konusunda mı çalışmıyor ?
Eğer öyleyse dünya engeline çözüm bulsanız şimdilik yeter. Günü kurtaralım yapabilirseniz.
Dünya engelinin ne kadar büyük sorunlar açabileceğini hepimiz biliyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri