YT Kanalın Adsense Gelirleri Günlük XXX,00 TL Hanelere Ulaştı. Sizce Ne Yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Herkese İyi Geceler;

Öncelikle Konuyu Açmamdaki Maksadımın Yanlış Anlaşılmamasını Rica Ediyorum. Son Zamanlarda Diğer Arkadaşların Açtığı Konulardan Tedirgin Olduğumdan Sizlere Danışmak İstedim...

Adsense'ye Bağlı 2 Kanalım Vardı. Biri Yaklaşık 6-7 Tane Belli Aralıklarla Dünya Engeli Yedi. Bugün Kanalı Adsenseden Ayırıp Silmek Zorunda Kaldım. Diğer Kanalım ise Temiz Bir Şekilde İlerliyor ve İzlenimler 10-15 Gündür Gayet iyi... 6 Kasım'da 4,00 TL Olan Günlük Kazanç, Diğer Günlerde 12,00 TL, 22,00 TL, 28,00 TL, 55,00 TL Derken Bugün ki Kazancı xxx,00 TL Hanelere Ulaştı.

Son Zamanlarda Artan Adsense Banlanması veya Geçersiz Tıklamalardan Dolayı Hesapları Kapanan Arkadaşların Konularını Okuyorum ve Bu Sebepten Tedirgin Durumdayım. Aynı Sıkıntılarla Karşılaşmam İçin Önerileriniz Nedir Arkadaşlar?

İçerik çizgifilm vs degilse. Partnere bağlayın quiz,life vs

benimde bu ay öyleydi x.xxx di alacağımı aldım sonra kapadım reklamları

Bence direk partnere geçir ben yapmadım sen yap bari 1 hafta içinde o adsense geçersiz tıktan banlanır bende bugün konu açtım belki görmüşsündür kazanç 3 haneliye ulaştıktan 4 gün sonra banlandı adsense.

sıkıntı olmaz hocam ödüyorlar ben alıyorum günlük adsense kazancı x.xxx sıkıntı olmadı daha

Bence direk partnere geçir ben yapmadım sen yap bari 1 hafta içinde o adsense geçersiz tıktan banlanır bende bugün konu açtım belki görmüşsündür kazanç 3 haneliye ulaştıktan 4 gün sonra banlandı adsense.

Senin Konundan Sonra Zaten Sıkıntılar Başladı... Ben En iyisi Partnere Sokayım...

Abi böyle konular açınca insan şüpheleniyor ne diyim için rahatsa devam et ve gör :D benzer kanalı olan arkadaşımın kesinleşmedi..ama bnmde partnerde buna benzer 1-2 kanalım var sürekli artıyor 0 korku.. bence partnere geç ..ama aybaşında falan bi kural falan çıkar sonra beni suçlu bulma :)

hocam sen banlandın diye herkes banlancak diye bişey yok sana piyango vurmuş 3 haneli kazanca ulaştın diye ban mı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri