YT Kanalın Adsense Gelirleri Günlük XXX,00 TL Hanelere Ulaştı. Sizce Ne Yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam , korkmana gerek yok, bolca kazan , bize de verirsin :)

aynen bende tedirgin oldum 3 haneli rakamların dibine vurdum 1.5 milyon izlenmeye 28 bin tıklama oldu 10 gün içerisinde paralar giderse yandık :)

Herkese İyi Geceler;

Öncelikle Konuyu Açmamdaki Maksadımın Yanlış Anlaşılmamasını Rica Ediyorum. Son Zamanlarda Diğer Arkadaşların Açtığı Konulardan Tedirgin Olduğumdan Sizlere Danışmak İstedim...

Adsense'ye Bağlı 2 Kanalım Vardı. Biri Yaklaşık 6-7 Tane Belli Aralıklarla Dünya Engeli Yedi. Bugün Kanalı Adsenseden Ayırıp Silmek Zorunda Kaldım. Diğer Kanalım ise Temiz Bir Şekilde İlerliyor ve İzlenimler 10-15 Gündür Gayet iyi... 6 Kasım'da 4,00 TL Olan Günlük Kazanç, Diğer Günlerde 12,00 TL, 22,00 TL, 28,00 TL, 55,00 TL Derken Bugün ki Kazancı xxx,00 TL Hanelere Ulaştı.

Son Zamanlarda Artan Adsense Banlanması veya Geçersiz Tıklamalardan Dolayı Hesapları Kapanan Arkadaşların Konularını Okuyorum ve Bu Sebepten Tedirgin Durumdayım. Aynı Sıkıntılarla Karşılaşmam İçin Önerileriniz Nedir Arkadaşlar?

30k bürüte kadar sorun olmaz

Bence sen o kanalı sil:D:D dert ettiğin şey bu olsun ..günlük 3 haneyle falan ilgisi yok banlanmaların.millet ne paralar kaldırıyor hala sapasağlam hesapları rahat ol hiç bir şey olmaz bu sebepten.olacaksa da 3 tl de kazansan oluyor netekim boş adsenseleri giden arkadaşlar da var.

mesela hesapları kontrol etme meselesi, günde 5 kazanırsın kontrol edemezsin hesabın para kazanman gider günde 5000 kazanırsın hesaplarını kontrol eder hesabını ayakta tutarsın. ban olayı ise tamamen teknik mesele. teknik olarak doğru çalışıyorsan ban falan olacağını düşünmüyorum. ödemeler otomatik yapılır bu nedenle ne kadar aldığından ziyade çalışma şekline bakılır.

Son düzenleme:
Bende tedirginim google bu sağı solu belli olmuyor ama herhangi hile hurda yapmadım, 2 3 tane dünya engeli yedim sadece de dünya engelinden adsense banlancaksa hiç yapmayalım bu işi :D

Benim fikrimce 100-200 tl arası günlük hiçbir sıkıntısı yok. 500 lere falan çıkarsanız sıkıntılı. Yani çevremde o şekilde gelişti olay ondan bir tahmin yürütebiliyorum.

hocam sen banlandın diye herkes banlancak diye bişey yok sana piyango vurmuş 3 haneli kazanca ulaştın diye ban mı olur

3 haneli kazanca ulaştı diye benimkisi niye banlandı hocam o zaman?Piyangoyla alakası yok neyse herkes bildiği gibi yapsın Her koyun kendi bacağından asılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri