Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhabalar 1 kanal gönderdim 16 gün oldu. Ne red cevabı geldi Nede kabul edildi dendi. Hala devam ediyor yazıyor.
Sizlerin onay süreçleri ne kadar sürüyor ortalama olarak?
Ben Tekrar gönderdim, Pazar Akşamı gönderdim pazartesi onaylandı
Merhabalar 1 kanal gönderdim 16 gün oldu. Ne red cevabı geldi Nede kabul edildi dendi. Hala devam ediyor yazıyor.
Sizlerin onay süreçleri ne kadar sürüyor ortalama olarak?
Cumartesiden beri 5 kanal onaya gönderdim ama hala cevap yok. Normal de 1-2 gün içinde onay geliyordu, şaşırdım açıkçası, hala beklemedeyim.
Genel bi sorun var sanırım
Salı gönderdiğim kanallar bu gece onaylanmış, Çarşamba günü gönderdiklerim hala 2.aşamada bekliyor.
Var mı bir gelişme benim arkadaşlar?
1. kanal 20 günü geçti.
2. Kanal ise 8 gün oldu hala aynı durumdayım.
Bu durumun benim şansıma gerçekleştiğini düşünüyorum ne yapsam bozuluyor![]()
Yıl sonları YouTube yavaşlar ve sorunlar başlar. Sebep ise yıl bittiği için sirketlerle yeni sözleşmeler yapılır.Ocak ayında da farklı sorunlar görülebilir.
Hala onay bekleniyor.... sizde sorun devam ediyor mu
Bazı kişilerin her kanalı eskisi gibi 2-3 günde onay alıyor da bazılarının her kanalını neden 2 haftadır bekletiyolar acaba. Sorun genel değil gibi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.