Yt Kanallarınız Ne Kadar Sürede Onay Alıyor?

• Kullanıcı ElLyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ElLyy

Kayıtlı Üye
Merhabalar 1 kanal gönderdim 16 gün oldu. Ne red cevabı geldi Nede kabul edildi dendi. Hala devam ediyor yazıyor.

Sizlerin onay süreçleri ne kadar sürüyor ortalama olarak?

Merhabalar 1 kanal gönderdim 16 gün oldu. Ne red cevabı geldi Nede kabul edildi dendi. Hala devam ediyor yazıyor.

Ben Tekrar gönderdim, Pazar Akşamı gönderdim pazartesi onaylandı

İncelemeye gönderdikten sonra ertesi gün cevap geliyor normalde hocam. Çok nadiren bir kaç gün sürenin uzadığı oluyor.

Red yiyip tekrar incelemeye gönderilen kanallara 1 gün içersinde cevap veriliyor.

Yeni ilk defa gönderilen kanallarda bu süreç uzuyor.

Bendede durum aynı kendi özgün içeriğim 1-2 günde onay alırken hala beklemede.

Geçen hafta Salı günü gönderdiğim kanal Perşembe günü onay aldı. Ama Çarşamba günü gönderdiğim kanala bir haftadır cevap gelmedi. Senelerdir ilk kez bu kadar uzun sürdü onay alması.

Cumartesiden beri 5 kanal onaya gönderdim ama hala cevap yok. Normal de 1-2 gün içinde onay geliyordu, şaşırdım açıkçası, hala beklemedeyim.

Salı gönderdiğim kanallar bu gece onaylanmış, Çarşamba günü gönderdiklerim hala 2.aşamada bekliyor.

Cumartesiden beri 5 kanal onaya gönderdim ama hala cevap yok. Normal de 1-2 gün içinde onay geliyordu, şaşırdım açıkçası, hala beklemedeyim.

Genel bi sorun var sanırım

Salı gönderdiğim kanallar bu gece onaylanmış, Çarşamba günü gönderdiklerim hala 2.aşamada bekliyor.

Var mı bir gelişme benim arkadaşlar?

1. kanal 20 günü geçti.
2. Kanal ise 8 gün oldu hala aynı durumdayım.

Bu durumun benim şansıma gerçekleştiğini düşünüyorum ne yapsam bozuluyor :D

5 tane kanal onayda bekliyor benimde 1 haftayı geçti. Kanaldaki videolar özgün. Daha önce gönderdikten sonra 2-3 günde onay alıyordu.

Yıl sonları YouTube yavaşlar ve sorunlar başlar. Sebep ise yıl bittiği için sirketlerle yeni sözleşmeler yapılır.Ocak ayında da farklı sorunlar görülebilir.

Var mı bir gelişme benim arkadaşlar?

1. kanal 20 günü geçti.
2. Kanal ise 8 gün oldu hala aynı durumdayım.

Bu durumun benim şansıma gerçekleştiğini düşünüyorum ne yapsam bozuluyor :D

Beşi bir yer de hala hiçbirine cevap gelmemiş hocam :D

Yıl sonları YouTube yavaşlar ve sorunlar başlar. Sebep ise yıl bittiği için sirketlerle yeni sözleşmeler yapılır.Ocak ayında da farklı sorunlar görülebilir.

Her yıl bu muhabbeti duyuyordum. Yeni güncellemelerde geliyordu diye okumuştum.

Bazı kişilerin her kanalı eskisi gibi 2-3 günde onay alıyor da bazılarının her kanalını neden 2 haftadır bekletiyolar acaba. Sorun genel değil gibi.

Bazı kişilerin her kanalı eskisi gibi 2-3 günde onay alıyor da bazılarının her kanalını neden 2 haftadır bekletiyolar acaba. Sorun genel değil gibi.

Katılıyorum size, 1.5 senedir ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri