yt kanallarinizi kontrol edin reklamlar cikmayabilir

klausner12

Yasaklanmış
bugun en cok kazanan 2 kanala baktim 2 sindede reklamlar gorunmuyor dedim sadece bende gorun muyordur ama adsense bakinca anladimi kimsede gorunmuyor neler donuyor bu youtubede herkes kontrol edebilirmi videolarini:mad:

Aynen adsensede doğru düzgün rekalm görüntülenmesi yok .Gece 1 kanalım uçmuştu diğer 3 adsensede ki kanallarda herhalde uçmuş dedim fakat onlar sağlam izlenimde var fakat adsenseye doğru düzgün yansıyan bir şey yok.
Bu ay yt çok zorladı herkezin sabrını.Hayırlısı diyelim.

bugun en cok kazanan 2 kanala baktim 2 sindede reklamlar gorunmuyor dedim sadece bende gorun muyordur ama adsense bakinca anladimi kimsede gorunmuyor neler donuyor bu youtubede herkes kontrol edebilirmi videolarini:mad:

Chrome kullanıyorsan tüm tarama geçmişini sil temizle ve tekrar videoya bak... Çıkacaktır

alakasi yok onlarla teldende operadanda vs baktim cikmiyor adsensedede saymiyor reklamlari mesela simdiye 3k tiklanma gelirdi 3 saat once baktim 870 ti simdi bakiyorum hala 870 baska videolarda reklam cikiyor baska kisilerin
Chrome kullanıyorsan tüm tarama geçmişini sil temizle ve tekrar videoya bak... Çıkacaktır

alakasi yok onlarla teldende operadanda vs baktim cikmiyor adsensedede saymiyor reklamlari mesela simdiye 3k tiklanma gelirdi 3 saat once baktim 870 ti simdi bakiyorum hala 870 baska videolarda reklam cikiyor baska kisilerin

Bana özelden video linkini atar mısın ben bakım çıkıyorsa ss resim atayım sana

olur istersen kanalin linkinide atayim sana adsenseyide vereyim hatta tovbe tovbe kimsede cikmiyor sendemi cikacak adamda kategori ogrenme derdinde hey allahim

ben sana kendi kanal linkimi atayım özgün çalışıyorum. böle bir derdin içinde olmadığımı anlarsın. yardımcı olmaya çalışıyorum burda. sorunun neyden kaynakladığını görmeye çalışıyorum. o zaman sorununu ara dur napım şimdi

Ben bazı kanallarda YT'nin ara reklamları kaldırdığını gözümle gördüm.
Girip tekrar ekledim sonra kanalımda.
Olabiliyor yani.
Bir girin kanallarına bakın, kazanç düşüklüğü vs yaşıyorsanız.
Tümden kapatmış olabilir, $ söndürmüş olabilir, en iyi izlenen videoda $ sönmüş olabilir.

Butür durumlarda kanallarını girip kontrol edin derim.

daha dun cikiyordu hatta bugün sabah 4-5 e kadar falan cikmis adsensedeki tiklamalara gore soyluyorum hic bir sorun yok yesil dolar yaniyor parasi acik kapattim tekrar actim gene ayni kafa yedirdir bunlar adama ya
Ben bazı kanallarda YT'nin ara reklamları kaldırdığını gözümle gördüm.
Girip tekrar ekledim sonra kanalımda.
Olabiliyor yani.
Bir girin kanallarına bakın, kazanç düşüklüğü vs yaşıyorsanız.
Tümden kapatmış olabilir, $ söndürmüş olabilir, en iyi izlenen videoda $ sönmüş olabilir.

Butür durumlarda kanallarını girip kontrol edin derim.

nasıl bi güncelleme yapıyolarsa artık kendi sistemlerinede kafayı yedirttiler:)

benim reklamlari sende gosteriyorlar olmasin :D anlamadim ben bu isi suan 3 kanalimda reklamin hepsi yok hepsi uzun videolar

bir çalışma olduğunun düşüncesindeyim.Bu adworsd mu ne ordan bedavaya reklam verıyorlarmıs acık sayesınde bence onları ıptal ettiler açığı kapattılar o yuzden reklam göstermıyor kanallar düzelir yarın (kendi düşüncem)

reklamlar geldi bende tekrar kontrol eder misiniz? videolarımda reklam çıkmaya başladı adsenseye bakmadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri