Selamünaleykum... Hayırlı günler arkadaşlar ytpara sitesinin namını epeyce duymuştum site işleriyle uğraşıp r10 formunda epey bilgi almıştım sitelerden pek hayır gelmeyince(Site İşinde 1 Yıldır 165 Tl Adsensemde Var
) youtube işine girmek istedim tabi hiç tecrübem, bilgim yok bunun içinde foruma üye olmam şartı ne kadar r10da ve çeşitli forumlarda konu açmış olsamda yardımcı olan çıkmadı hata bi ara delilik yaparak ytpara formunu baştan aşağı gezip skype adresi ekli olan kişilere tek tek mail bile atmıştım
onlarda haklı olarak davetiye veremediler gerçi şu davet edilenin yaptığı hata yüzünden davet edende banlama sıkıntısı olmasa çoktan davetiye bulacaktım çoğu kişi bu korkuyla vermedi ki haklılarda bende olsam tanımadığım kişiye direk vermem canları sağolsun 
Sonunda sağolsun bi arkadaş yardımcı olup dün 3 aydır peşinden gittiğim siteye onaylı üye oldum. Şimdi siz değerli ağabey, kardeşlerimin tecrübe ve tavsiyelerinden faydalanmak.
*Sıfırdan hiç bir bilgisi olmayıp yt işine giren biri için ne tür tavsiyeleriniz olur?
**Spam, Partner..vs. yt lügatındaki terimlerde nelere dikkat etmem gerkiyor?
Açıkçası bu sene üniversiteyi kazandığım için kendi geçimime bir nebzede olsa katkı sağlamak için bu tür işlere girişmek istiyorum. Forumda Mail Satma Konularını Felanda Gördüm O İşlerin Bi Geliri Olurmu Acaba? Yorum yazacak herkese şimdiden tşkler.
Not: Photoshop, Video Edit, Website...vs. İşlerinden Anlıyorum
Sonunda sağolsun bi arkadaş yardımcı olup dün 3 aydır peşinden gittiğim siteye onaylı üye oldum. Şimdi siz değerli ağabey, kardeşlerimin tecrübe ve tavsiyelerinden faydalanmak.
*Sıfırdan hiç bir bilgisi olmayıp yt işine giren biri için ne tür tavsiyeleriniz olur?
**Spam, Partner..vs. yt lügatındaki terimlerde nelere dikkat etmem gerkiyor?
Açıkçası bu sene üniversiteyi kazandığım için kendi geçimime bir nebzede olsa katkı sağlamak için bu tür işlere girişmek istiyorum. Forumda Mail Satma Konularını Felanda Gördüm O İşlerin Bi Geliri Olurmu Acaba? Yorum yazacak herkese şimdiden tşkler.
Not: Photoshop, Video Edit, Website...vs. İşlerinden Anlıyorum
Son düzenleme: