YT Motivasyon Artırma Hilesi!

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili dostlar motivasyonunuzu artırmak için neler yapıyorsunuz ? Herkez için iyi olacağını düşünmekteyim çılgın fikirler lazım :)

Not 2 :
motivasyonumu artırmak için kılıç aldım üzerine "Canım Youtube" yazdırdım.
Memleketimde siparişini verdiğim ;
A5 üzerine Renkli HD Baskıya GOOGLE yazdırıp çerçeveletip masama koyacağım.
A3 üzerine Renkli HD Baskıya YOUTUBE yazdırıp çerçeveletip Duvara Asacağım.

6mEAE3.jpg

WbyMyN.jpg

Son düzenleme:
arabaya yazdırmayı bende düşünmüştüm :D motivasyonum düşerse arttırmak için kod arıyorum hocam :D

iyi hoş güzel kazanan kazanıyor da arkadaş arabaya yazdırmak nedir öyle ? benim gözümde tamamen görgüsüzlük.Herkes para kazanıyor tıpçı adam hipokrat sağolsun mühendis adam sanayi devrim sağolsun bankacıda faiz sağolsun mu yazdırsın.
abartmayın abi alın paranızı sessizce kazanın oturun çok mu zor.
hayır yani bende youtube sayesinde araba aldım ne yapayım gövde gösterisimi ? 1480 tlde vergi ödedim YT SAĞOLSUN..neyse ..

iyi hoş güzel kazanan kazanıyor da arkadaş arabaya yazdırmak nedir öyle ? benim gözümde tamamen görgüsüzlük.Herkes para kazanıyor tıpçı adam hipokrat sağolsun mühendis adam sanayi devrim sağolsun bankacıda faiz sağolsun mu yazdırsın.
abartmayın abi alın paranızı sessizce kazanın oturun çok mu zor.
hayır yani bende youtube sayesinde araba aldım ne yapayım gövde gösterisimi ? 1480 tlde vergi ödedim YT SAĞOLSUN..neyse ..

tam ben yazacaktım sen yazmışsın hocam tamamen görgüsüzlük :)

her aldığımıza youtube damgası yapıştırsak ohooo höhöy

bu arada adsense girip arada f5 lemek yeterli oluyor.

Sağlam bir araba aldıgımda Youtube ikonunu bende canım bi köşesine sıkıştırmayı düşünüyorum

Beyler youtube dan önce madem yazdıracaksınız Yapım şirketinin adını yazdırın :) :D

2017-hyundai-tucson-vlp-module-4.jpg

bunu düşünüyom bi silkeleniyorum :D :D :D

Gören de youtube tan dünyayı kazanıyor zannedecek,3 kuruş para kazanana bi haller oluyor,ben kazanamıyorum o kadar ama bir arkadaşla daha bu sabah konuştuk forumdaki pek çok kişinin 1 ayda alamadığını 1 günde kazanıyor ve buna rağmen en ufak bir şımarıklığı olmamıştır olmaz da,seviyorum böyle mütevazi insanları.

geçensene bir mouse pad yapmıştım kıp kırmızıydı youtube logolu şimdi ise kap kara oldu kirden aynı youtube gbi:) youtube zorlaştıkca pad siyahlaşıyor:D

Yıl 2013 Kazançları

blograzzi_1374074799112.jpg

Yıl 2016 Kazançları

youtubedan-para-kazanmak.jpg

bugün para kasamın dolduğunu gördüm 2.yi almaya gitcem yeteri kadar motive ediyor.

bugün para kasamın dolduğunu gördüm 2.yi almaya gitcem yeteri kadar motive ediyor.

Bu en güzel motiveydi bence :D

Dean Yapıyorsa Ben Niye Yapamayım ? Sen Niye Yapama ? Bizler Niye Yapamayız ? Yeterki İsteyelim Mutlaka Olacaktır...

Bu Arada Hocam Kasanın Boyutları Kaça Kaç :D

Bu en güzel motiveydi bence :D

Dean Yapıyorsa Ben Niye Yapamayım ? Sen Niye Yapama ? Bizler Niye Yapamayız ? Yeterki İsteyelim Mutlaka Olacaktır...

Bu Arada Hocam Kasanın Boyutları Kaça Kaç :D

heheh :D
1 adet 23 kg lık var hocam :D 1 tanede küçük alacam paralar azaldı artık

bunlarlamı motive oluyorsunuz canım youtube :D :D en iyi motive gördükleriniz değil duyduklarınızdır hiç müzik açıp spama başladınızmı bi deneyin farkı günlük 4 hanelerle görürsünüz :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri