3 kanalımı zomine geçirmeye çalıştık etc ile olmadı.Şimdi o 3 kanalı awsomenes'e geçirdim yani başvurusunu yaptım cevap beklıyorum bakalım kısmet.
Biz zamaninda cok acik verdik sizin kanaliniz bu kotu gune deng geldi bu yuzden olmamasinin sorumlusu ben degil bazi dusuncesiz davranan arkadaslar oldu.
Sen ve bir cok kanallari baglayamadik.
Sebep lerini ben aciklayim kimsa yanlis birsey dusunmesin.
Kanalinizda TV logolari Firma isim yada Logolari ve ucuncu taraflara ait unlu oyuncu veya muzik iceren videolari aga alamiyoruz.
Amator - Oyun - Taninmamis muzik yada oyuncu larin barindigi videolari iceren kanallarin onaylari kisa surede yapilmaktadir.
---------- Mesaj saat 14:22:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:18:33 civarında gönderildi. ----------
Zoomtv sanırım %20 - %80 çalışıyor ve galiba en iyi oran veren onlar tabi aşırı fazla izlenme oranınız yoksa
awsomenes için genelde pek iyi birşey demiyorlar yabancı forumlar, araştırdınız mı peki?
Zoomin.TV Hollanda merkezli buyuk bir firma.
Kesinti Oranlari %20 Kazanclarida guzel
henuz bayiilik acali cok fazla olmadi yani agimizdaki kanallar odeme sartlarini henuz tamamlamadi bu yuzden odeme kosullarini henuz denemedik ama sorun cikaracaklarini dusunmuyorum sonucta yeni bir firma degiller ve tek isleri network degil.
Zoomin.TV bayiisi oldugum icin degil normal bir partner kanal sahibi olarakda tavsiyem Zoomin.TV dir.
ister direk basvurun ister benim araciligim ile basvurun fark etmez partnerlik dusunen varsa zoomin.TV yi tercih etmeli tek kotu yanlari ihtar riski tasiyan hic bir kanali kabul etmiyorlar.