YT Para için yaptıgımız Şarkı (RAP)

• Kullanıcı moonvonmas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Gayet basarili olmus kardesim ben begendim. Gercekten. Olmamis diyenlerede cok aldirma bizim millet yapici yorum asla yapmaz. Olmamis diyenlerdende benzeri birsey yada cok biliyorlarsa daha iyisini bekliyoruz :-)

tamamen bırak demiyoruz ama hobi olarak yap

Arkadas amatörce kendisi birseyler yapmaya calısmıs.
Bazıları begenir veya begenmez fakat rencide edici kelimeler kullanmanızı size yakıstıramadım.
Ellerine saglık, güzel olmus.

Iyi kötü yorum yazan arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama aşağılayıcı yorum yapan arkadaslar iyisini yaparsanız dinlerim :)

Yıllar önce ben ve bir kaç arkadaşımda yapardık. O zamanlar ceza fan vardı. Şimdi var mı bilmiyorum. Böyle şeyler güzel ama bence gerek yok :). Benim gördüğüm eksiklikleri yazim.

Eksiler
Ritim kaçıyor
Ses kısık kalmış
Beat farklı olabilirdi.
Sözler çok kötü de bi foruma ne yapılabilir ki. ( 3 kuruş paran yoksa takılıcan burada :). çok kazananda takılıyor.)
Reklam açılması

Bu da benim ufak arkadaşım lise 1 e gidiyor. 2. 41 den sonra giriyor. Sesi önceden daha durgundu şimdi biraz daha geliştirmiş. Bu arkadaşlarda tabi ekipman olarak kendi bütçelerine göre iyi bir mik + pad + iyi bir ses kartı kullanıyorlar. (Bunu home studio da kayıt almışlar galiba)

Kayahan ft Ahmet Erdem & Rames & Atakan Dindar - İçimdeki Ruhlar - YouTube

Ceza bi anda Ceza olmadı Sagopa'da bi anda Sagopa olmadı ki ikisinin ilk şarkılarıda leş denecek kadar kötü ama bi Baytar bi Kim Bilir Türk Pop müziğindeki çoğu şarkıdan katbekat daha iyidir. Sonuçta forum hakkında bi şarkı yapmaya çalışmışsın yazabileceğin şeyler kısıtlı o yüzden bu yaptığın senin için bi kıstas olmamalı. Birde güncel bir konu üzerine denemeler yap ona göre yorum yapalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri