yt para üyeleri arasında ayırım yapıyorsa forum bitmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hanamia

Kayıtlı Üye
Uploadextra adlı botun en küçük paketini aldım . aynı fiyata satış yapan diğer botların ünlem ,eşleşen ,dünya engeli geçme konularında hizmet verirken bu botun sadece yüklemeye olanak verdiğini bu botu alacak arkadaşlara sadece fikrimi belirttim.
bunu şikayet olarak algılayan bot sahibi ytpara forumunda belli ki sağlam yerlere nazı geçmiş benim yaptığım eleştiriyi forumdaki kendi sayfasında sildirmiş.

forum sahibi ve ordaki bölüme bakan arkadaş eğer eleştirileri yayınlayıp sonrada kaldıracaksanız o zaman yazmayalım.sadece pohpohlayalım

Her konu için demiyorum ama zamanında çok uyardım, dinlenmedi. Yapacak bişey yok hocam.

hocam siz bu paketi alırken bu botun böyle bir özelliği olmadığını bilmiyormuydunuz ?

her malın bir fiyatı vardır kusura bakmayın ama fiyatı belli olan 1 seyi alıp

ben bunu aldım bile bile aldım ama beğenmedim demekte olmamış.

hocam siz bu paketi alırken bu botun böyle bir özelliği olmadığını bilmiyormuydunuz ?

Dayı sen yanlış geldin. Konu o değil.

hocam bu sadece beğenip beğenmemekle alakalı tüketiciyi bilinçlendirmek diye bir şey var eleştirinin silinmesi eğer doğruysa bu çok yanlış.

Demekki forumdaki kullanıcılara önem verilmiyo satış yapan arkadaşlara önem veriliyo vay arkadaş kimse eleştiride yapamicak demekki adı üstünde forum burası.

Direk bu konuyla ilgili birşey söyleyemem, ancak konunun betimlenmek istendiği durum kesinlikle ve kesinlikle doğru...

Durumu report ettin mi veya bir admine bildirdin mi ?

ayrım gibi bişeyler var sanki bazı konularda her seferinde aynı adamlar baltalayıcı mesaj atıyor bunlar neden silinmiyor silinse bile uyarılmıyor o kişi anlamıyorum

yaw yanlıs anlamayında bişe dicem bir modu yada bir yönetici hakkındaki şikayetleri adamlar pm den yazın demiş . adamın skypesini eklersin adama yazarsın derdini. yukarda arkadasın dediği gibi satıcı adam isterse 1000 tl ye satar işine gelmiosa almassın ama senin anlatmak istediğin kardesim eleştiriyemi acık değilsin diosun . fakat forumun bir modu bence eleştirilememeli sebebi taş yerinde agırdır . en se kulak oynarsak buranında bir anlamı kalmaz . özelden yaz adama derdini bence öle anlat. konudan silmiş diosun da bu adamlar bir cok satıcının konusunda düzeltmeler yapıp tartısmaları konuyu baltalıcak seyleri silen insanlar . incubus mnote era rock merci vs vs babamın oğlu değil ama özelden yazsaydın daha ii sonuç alırdın die düşünüorum kardesim saygılar.

sana uyarı yapılmadan direk mesaj silindiyse sıkıntılı durum, report etmeni öneririm, adminler ilgilenir, daha önce bu tarz bir durumda ziyadesiyle ilgilenilmişti hatırlıyorum :D

Bu yapılanın doğru olduğunu düşünmüyorum alacak olanlara bilgi vermişsin falat aynı zamanda baltalamayada gidiyor bu, şöyleki eğer bptun özellikleri arasında o düşük pakette sadece yükleme yapıldığı yazıyorsa onlar haklı fakat yazmıyorsa sen hallısım,

Ayrıma gelicek olursak geçen bir satışımda banada bir baltalama yaşandı ve bende eeport ettim yorum kaldırıldı, bot sahibi değilim sıradan bir üyeyim

peki senin yaptığın nekadar etik?Botun sahibi ozaman git o botları al dese yeridir

Şu forumda başta forum kuralları ve yöneticilerin %90'ı değişmeli. Yöneticiler ya adil olamıyorlar ya da yöneticilik konusunda vasıfsızlar bence. Bu kadar fazla sayıda olmalarına da gerek yok 3-4 kişi olsun yeterince iyi olsun bence.

Kurallar konusuna gelince geçen gün r10 davetiyesi dağıtmak için çekiliş konusu açtım. Açmadan forum kurallarını da inceledim. Açık ve net biçimde "davetiye dağıtmak istiyorum" şeklinde konu açılabilir yazıyor kurallarda.. R10 kurallarında da dağıtılamayacağı ile ilgili en ufak bir ibare yok.. Ben bunlara güvenerek konu açtım bir çok arkadaşta lazım olduğu için umutlandı belki ama konu kilitlendi yasak diye.. ve sonuçta ben kuralları okumamış muamelesi görmüş oldum. He sonradan adminlerle görüştüm, hak verdim de arkadaşlara ama kurallarda böyle bir şey yok.

Daha sonra sayfa satışıyla ilgili bir konu açtım o da kilitlendi.. Yine yönetici arkadaşla görüştüm ve hak verdim ama kurallarda yine böyle bir ibare yok. Varsa da ucu çok açık anlaşılır değil kesinlikle..

Aynı konu içerisinde %100 şekilde konuyu baltalayan bir arkadaşı ise şikayet ettim ama yine aynı yönetici arkadaş, aynı fikirde olduğu için herhangi bir ceza vermedi. Hatta haklı bularak bana "sende fiyatı çok yüksek söylemişsin etik mi bu?" diye bir mesaj attı. Emeğimin ya da ürünümün karşılığını ben belirlerim. Bu karşı tarafa yüksek gelirse almaz. Bu kadar net. Yok garanti vermemişsin, yok 2 aylık fiyata satman etik mi şeklinde bir yorum hele ki yönetici arkadaştan gelince şaşırıyor insan..

Bunlar benim yaşadığım son sıkıntılar. Daha bir çok örnek verebilirim ama ortada bu kadar sorun varken [MENTION=9224]mNote[/MENTION] aylarca uğramayıp (müsait olmayabilir o konuda yargılamıyorum) geldiğinde ilk ve tek yeniliği "alıntılar" konusunda yaparsa bir şeyler düzelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri