yt partner havuzu oluşturuyoruz !

cptasyom

Kayıtlı Üye
arkadaşlar son gelişmelerden sonra ;
youtube partner listelerini şartlarını öğrenelim
bu partner listelerine her spammer 15 kanal sokacak "1 eylülden önce"
1 eylülden sonra hangileri doğru çıktı hangileri yanlış yaptı havuzda toplayacağız, varsa güncelleme yapan onlarına öğrenmiş olacağız
kim ne zaman ödeme yaptı kim ne kadar ödeme yapmadı kesintileri söyledikleriyle orantılı mı, kapananı ödüyorlar mı ?
yaklaşık 300 partner var elemelerle 200 son turda 150 şirket kalırsa
15-30-45 arkadaş
kişi başı 3 partner firması deniyecek
yani bir partner 3 kişi tarafından denenmiş olacak
her kişi bir partnere 15 kanal sokacak "bu çok önemli güvenilirlik açısınıdan"
yani havuza dahil olmak isteyen 45 kanal yapmayı göze alacak, kaldı ki spammer için zor bir hedef değil
sonuç olarak havuz bilgilerini almak isteyen spammer 45 kanal yapacak ve emek verecek yoksa bilgiler paylaşılmayacak
mail creatorler havuza dahil edilmeyecek.

tek başına kimse kalkamaz bu işin altından quizin adamı bir geliyor bir daha kayboluyor, Türk partnerlerden zaten hayır yok
biz kendi başımızın çaresine bakalım
kimler varım diyor bir liste oluşturalım

katılımcılar
cptasyom
youtub60
sonero41
baskanorhan

Son düzenleme:
Onca emek 6 ay sonra Kahrolsun X Partneri.Geleceği belli olan birşey için deneme yapılmaz.

[MENTION=12209]Mehmet64[/MENTION] hocam şimdi elimizde veri olacaktı quiz yerine alternatifimiz çok olacaktı, quizi şuanda hiçbirşeyle rekabet ettireniyoruuz çünkü bilmiyoruz...

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

tm hocam ilk önce listeyi burada toparlayacağım

[MENTION=12209]Mehmet64[/MENTION] hocam şimdi elimizde veri olacaktı quiz yerine alternatifimiz çok olacaktı, quizi şuanda hiçbirşeyle rekabet ettireniyoruuz çünkü bilmiyoruz...

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

tm hocam ilk önce listeyi burada toparlayacağım

Söyle bir durum var hocam.Partner şirketlerinin kurucuları Senin,Benim gibi kişiler,herhangi bi normal vasıfsız kişiler.Adamlar baktılar popüler oldular ağlarında cok kanal bağlı verdikleri masrafları cıkardılar kar yapmaya başladılar,birazda ellerinden milyonlar geçince sonuçta insanoğlu vurgun yapıp kaçıyor.Bu saatten sonra bulunan hangi partner olursa olsun aynı olay yine olacak 1 yıl sonra 2 yıl sonra.Demek istediğim bu.

hocam iyi fikir ama şöyle de bişey var. diyelim birisi buldu partneri quiz gibi kapananı filan ödüyor. gelip size kapandı kanal ödemedi filan diyip bunu saklayabilir sonuçta herkese güvenemezsiniz

[MENTION=12209]Mehmet64[/MENTION] hocam derdimizde bu ya bi quizin onun bunun eline bakmamak için böyle bir projeye girişmeliyiz yoksa sürekli burnumuz sürtecek birinin eline niye bakalım çok alternatifimiz olacak
-alıntı yapamıyorum k.b. hocam-

---------- Spam Engelliyici 00:46 ---------- Önceki Mesaj 00:44 ----------

@apocado35
hocam her kişi 3 partner yapacak ve 3 kişi aynı partneri yapacak yani 3 er kişi 3 partnerle eşleşmiş olacak tıoplamda 30 tane partner firmasının verisi oluşacak ben zaten deneyecek ağa paşa varsa yapar o kadar yükün altından ancak birlikte kalkarız

zaten quizden atılan 300+ kanal var boşta duracağına denemlik partnere girsin bare bende varım skype live:soneroruc41

Söyle bir durum var hocam.Partner şirketlerinin kurucuları Senin,Benim gibi kişiler,herhangi bi normal vasıfsız kişiler.Adamlar baktılar popüler oldular ağlarında cok kanal bağlı verdikleri masrafları cıkardılar kar yapmaya başladılar,birazda ellerinden milyonlar geçince sonuçta insanoğlu vurgun yapıp kaçıyor.Bu saatten sonra bulunan hangi partner olursa olsun aynı olay yine olacak 1 yıl sonra 2 yıl sonra.Demek istediğim bu.

Ne yapmamızı önerirsiniz peki partner şirketi bulmayalım bu işten para kazanmayı bırakalım mı? Bizi partnerden atıncaya kadar kazandığımız para bizim için kardır bu gözle bakmak gerekli.

Ne yapmamızı önerirsiniz peki partner şirketi bulmayalım bu işten para kazanmayı bırakalım mı? Bizi partnerden atıncaya kadar kazandığımız para bizim için kardır bu gözle bakmak gerekli.

Parayı 2.kişiden almak varken niye 3.kişi aracılığı ile alıyorsun ki ? ;)

Çok kişi olduğumuzdan bence hangi partnere girsek çökertiriz :) Kimse bizi bu şekilde bünyesine kabul etmez. Etse bile sonu malum olur. Sorunu kökten çözmek gerek youtube yaptıklarımızı görüyor ve biz nereye doluşursak orayı temizlemek isteyecek ister partnere gir ister adsense çalış fark etmez. Bizim kendi youtubemuzu kurmamız gerek :)

10 kişi olalım hocam skype grubundan devam ederiz, 10 kişilik bir ekip 30 partner yapar,
ama dediğim gibi elimizi taşın koymamız lazım
burda alternatiflerimizi göreceğiz rahat rahat çalışırız ve elimizdekiler keisn olacak çünkü bir partneri 3 kişi çalışacak ve çok kanalla...

Heves kırmak gibi olmasın ama nacizane fikrimi belirteyim.

Siz Quiz olsanız, ağınızda 360K kanal ve bu kanallardan %20 kesinti yaparak her ay sabit ve ciddi bir miktar geliriniz olsa, bu ağ her geçen gün spam kanallar sayesinde kat kat artarak size eşşek yüküyle para bıraksa siz ZORUNDA OLMASANIZ şu an quizin yaptığını yaparmıydınız?

Hepimiz biliyoruz, quiz ZORUNDA OLDUĞU İÇİN attı herkezi, tamam gider ayak ödeme yapmayarak önümüzdeki aylarda alamayacağı paraları aldı fakat quiz gibi bir firma bile ZORUNDA KALARAK partnerini yani para kazandığı binlerce kanalı atıyor ise diğer firmaların aksini yapacağını asla düşünmüyorum.

Kişisel fikrim, diğer firmalar yoğun çalışmadıkları sürece kapananları nadir de olsa ödeyecekler (kapanan kanal sayıları ciddi rakamlara ulaşılmadığı sürece) fakat bu rakam yoğun talep nedeni ile arttığı taktirde onlarda aynı yolu izleyip ağlarını temizleyerek ödeme yapmamaya başlayacaklar.

Bu süreç sadece quizi değil tüm partner firmalarını içine kapsayan ve YT tarafından getirilen bir yaptırımdan ibaret.

Yinede bilgi paylaşımı adına güzel bir çalışma, verimli olacağını düşünüyorsanız quizden boşa çıkan yüzlerce kanal mevcut herhangibibir karşılık beklemeden işe yaraması dileğiyle size gönderebilirim...

Heves kırmak gibi olmasın ama nacizane fikrimi belirteyim.

Siz Quiz olsanız, ağınızda 360K kanal ve bu kanallardan %20 kesinti yaparak her ay sabit ve ciddi bir miktar geliriniz olsa, bu ağ her geçen gün spam kanallar sayesinde kat kat artarak size eşşek yüküyle para bıraksa siz ZORUNDA OLMASANIZ şu an quizin yaptığını yaparmıydınız?

Hepimiz biliyoruz, quiz ZORUNDA OLDUĞU İÇİN attı herkezi, tamam gider ayak ödeme yapmayarak önümüzdeki aylarda alamayacağı paraları aldı fakat quiz gibi bir firma bile ZORUNDA KALARAK partnerini yani para kazandığı binlerce kanalı atıyor ise diğer firmaların aksini yapacağını asla düşünmüyorum.

Kişisel fikrim, diğer firmalar yoğun çalışmadıkları sürece kapananları nadir de olsa ödeyecekler (kapanan kanal sayıları ciddi rakamlara ulaşılmadığı sürece) fakat bu rakam yoğun talep nedeni ile arttığı taktirde onlarda aynı yolu izleyip ağlarını temizleyerek ödeme yapmamaya başlayacaklar.

Bu süreç sadece quizi değil tüm partner firmalarını içine kapsayan ve YT tarafından getirilen bir yaptırımdan ibaret.

Yinede bilgi paylaşımı adına güzel bir çalışma, verimli olacağını düşünüyorsanız quizden boşa çıkan yüzlerce kanal mevcut herhangibibir karşılık beklemeden işe yaraması dileğiyle size gönderebilirim...

Aynen öyle hocam, tıpkı dediğin gibi partner firmaları ile yazıştım herkes aynı durumda, ama bizim forumun yaş seviyesi düşük, ve felaket tellaları varken kimse anlamaz bunu. ne kadar anlatsan yine aynı olay quizlik değil.

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] yazdım hocam, inşallah quizden boşa çıkan kanallar için önümüze google tarafından taş koyulmaz,
ayrıca arkadaşlar anlatmaya çalıştığım şey bu alternatiflerimiz çoğalacak...

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] yazdım hocam, inşallah quizden boşa çıkan kanallar için önümüze google tarafından taş koyulmaz,
ayrıca arkadaşlar anlatmaya çalıştığım şey bu alternatiflerimiz çoğalacak...

Hocam sen benim ismimi yazma, ben kanalları vereyim siz gerek duyduğunuz yere bağlayın vs. benim uğraşacak ne enerjim ne vaktim var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri