Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Emeğinize sağlık fakat şuanda arkadaşlarımızın çoğu bende bu olaya dahil olmak üzere içerik bulmaktan ziyade, onay alma ve adsense ilişkilendirilmesinde sorun yaşıyor. Kanal kapanıyor vs. Bu sorunlar hakkında çözüm yolunuz varmıdır ?
Sanirim artik kapanani adsense kesinlestirmeye basladi.
kapanan ve kesinleşme kelimesini uzun zamandır aynı cümlede görmemiştim.bi yazım hatası mı var hocam buradasenin mi kanal kapandıda kesinleşti,konu ne?
bnm de bir kanal kapanmıştı ama kesinleşti ama ayın kaçında kapanmıştı dikkat etmedim ama eylül sonları gibiydi
---------- Spam Engelliyici 06:45 ---------- Önceki Mesaj 06:44 ----------
hocam videoyapa kaçar dakika aralıklarla videoları atmak gerek ortalama bir kanala kaç kanal atmak lazım @
Spoelstra
6-7 kanalım kapandı ayın son haftası ve 1 tane dahi kesinleşmedi![]()
Kategoriden bol birşey yok.Ama şöyle bir sorun var.1 kişi günde 20 kanal yaparsa, ortalama 10 k kişinin bu şekilde çalıştığını düşündüğümüzde günlük 200k kanal olur.
Olayın gerçek yüzünü anladığınızda kanal kapanmalarının sebebi ortaya çıkacaktır.
Bir ülkede çoğunluğu spam ağırlıklı günlük ortalama 100 k kanal yapılıyorsa, 2015 te ortalık çok rahattı diyenlere, artık neden rahat olmadığını anlatma fırsatımız olur.
kapanan ve kesinleşme kelimesini uzun zamandır aynı cümlede görmemiştim.bi yazım hatası mı var hocam buradasenin mi kanal kapandıda kesinleşti,konu ne?
hocam xxxx hane ortağımın kapandı ve kesinleşti![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.