YT Topluluk Taktiği Alınacaktır

• Kullanıcı Captain Price
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
video olduğu gibimi atılacak (render felan alınmadan) yoksa render alınıpta atılabilir mi?

Üzerinde çalıştığımız bir yöntem var, test amaçlı videoyu yollarsanız size olumlu yada olumsuz dönüş yaparım hocam.

Şu koskoca forumda sadece 1 konu açılsa ve herkes bildiği herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatsa varya yemin ediyorum kimse aç kalmaz ama gelin görünki bencil insanımız çok

kesinlikle taktik satmam etikde bulmam toplulugun cok basit bir taktigi vardir kesin cozumdir 6 aydir 1 toplulk yemeden tecrube edilmistir
hep diyorum 3 senedir forumdayim onceki paylasim yok paylasan da az cok belli paylasmayanda ama herkes taktik satiyor bravo ya sen kimden ogrendin bu isi annenin karnindami
ozele yaz kardesim yardim edicem ama hep diyorum bilipte bildigini kendine saklayana cvp yok bosuna yazmasin yeni baslayan genc arkadaslara hediyem olsun

Şu koskoca forumda sadece 1 konu açılsa ve herkes bildiği herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatsa varya yemin ediyorum kimse aç kalmaz ama gelin görünki bencil insanımız çok

görüşünüze katılmıyorum. daha önce açılan tüm taktikler fixlendi. Eğer sizin gibi olsa bana göre yakında kimse youtube'den karnını doyuramaz hale gelir:D:D

görüşünüze katılmıyorum. daha önce açılan tüm taktikler fixlendi. Eğer sizin gibi olsa bana göre yakında kimse youtube'den karnını doyuramaz hale gelir:D:D

sende haklısın herkes bilse kimse kazanamaz ama şöyle düşün birde bu işi yapan kaç kişi var dünya üzerinde yani spam yapan kaç kişi var Türkiye olarak biz vuracağımız miktarı vuralım derdindeyim ben

daha 5 gun once ozelden adsense form la onay taktigini verdigim bi kac arkadastan biri odemeyi alip ev kirasini odedi cocugu var adam bize duaci oldu 5 hane para kazanmis gibi hissettim kendimi fixlenirse fixlenir be kardesim zamaninda sen hic taktik ogrenmedinmi bu forumdan hele sen hic yazma biliyosanda susacaksan kendine sakla zaten bilmesen boyle konusmazdin guzel kardesim iyilik yapmayla gelecek zarari karsilastirmayin

daha 5 gun once ozelden adsense form la onay taktigini verdigim bi kac arkadastan biri odemeyi alip ev kirasini odedi cocugu var adam bize duaci oldu 5 hane para kazanmis gibi hissettim kendimi fixlenirse fixlenir be kardesim zamaninda sen hic taktik ogrenmedinmi bu forumdan hele sen hic yazma biliyosanda susacaksan kendine sakla zaten bilmesen boyle konusmazdin guzel kardesim iyilik yapmayla gelecek zarari karsilastirmayin

şu 5 haneyi geçtim 4 haneyi görsem öpüp başıma koycam yemin ederim, spam yapıpda iyi kazançlar elde eden arkadaşlara cidden saygım var helal olsun sizlere ayakta alkışlamak gerekir

pm lere dedigim gibi arkadaslari secerek toplu cevp vericem arkadaslar az musade
konuyu acan arkadas bana videonu ulastir atip toplulusuz teslim edicem sana

Arkadaşlar size verdiğim örnekte not defterinde etiketler mevcut, açıklama etiketleri yazmazsanızda olur, sadece başlık hertürlü işimi görür

konu kilitlenirse sevinirim [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri