Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION]; bir IP den birden çok kanala girip mi yorum atıyor, yoksa sadece özgün kanaldan mı diğer videolara yorum atıyor,
eğer bir IP den çok kanala giriyorsa sıkıntı çıkabilirmi
ikinci sorumda sürekli aynı kanaldan fazlaca yorum atmak sıkıntı çıkmaz mı
Kanalım henüz hazır değil, ama beklemeden bir adet alırım.
Ancak sormak istediğim konu ;
Şimdi özgün kanalımızdan, uygun videolara yorum atıyoruz ve etkileşim sağlanıyor, buraya kadar ok.
Aklıma takılan; Bu botu vds te çalıştırırken (gerçi evdeki de olur ) kullanılan IP 'nin durumu nedir ?
Sonuçta özgün çalışırken kanala ya güvenli IP lerden ya da hep aynı IP den girmek daha doğru bir davranış. Durum böyle olunca, sürekli kullanılan IP spama düşerse kanalı da negatif etkilemiş olmaz mı ?
Tek 1 tane kanalımıza yani Yorum Attırmak istediğiniz kanala giriş yapıp Belirlediğiniz anahtar kelimeleri üzerinden bu gün veyahutta son 1 saatteki video linklerini alıp macroya giriyoruz istediğimiz videoya istediğimiz yorumu attırıyoruz yorum dosyasında yorumları belirliyorsunuz 1 kere belirledikten sonra yorumu değiştirmenize eklemenize gerek kalmıyor isteğinize bağlı olarak tabiki , video linklerini girip macroda başlatıyoruz tek yapmanız gereken video linklerini girmek oluyor
1 gün içinde 2 saniye aralıkla 2500 videoya yorum attırdık 7 gün önce kanal dipdiri ayakta tedbir yinede bizden olsun diyerekten 2 saniye yi random min 15 saniye max 30 saniyeye çektik diyebilirim
Özgün kanalım için 1 adet vds mevcuttur up down yapıyorum. ayrıca genelde botu vds te çalıştırıyorum kanal kontrolünüde müsait oldukça spamdan zaman buldukça kendi pcemde temizlik yapıp özgün kanalıma giriş yapıp kontrolü sağlıyorum diyebilirim bu strateji size kalmıştır istediğiniz gibi strateji verip çalışabilirsiniz
video linklerini tek tek mi macroya gireceğiz diyelim bugünki videolardan 100 adet link bulup hepsini tek tıkla macroya girmemiz mümkün müdür?
hayırlı satışlar hocam, durumum şimdilik müsait değil almak çok isterdim, özgün kanalım için ihtiyacım var, ama malum geçim sıkıntısı var, yorumum burada kalsın param olunca alırım, ref varsa alırım olmazsa canın saolsun hocam, hayırlı satışlar bol kazançlar
Ref varsa olurum kankacım![]()
valla ÖZGUN KANAL İÇİN BENDE ALIRIM refyada indirim
Mesajım bulunsun hayırlı satışlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.