YT Yorum Botu - Kanalınızı Şahlandırın

5g6PaR.jpg

Yeni güne 128 bildirimle merhaba !

10 adet kanalıma uyguladım sıfırdan açılmış kanala günlük 30 ila 50 arası abone geliyor.geri dönüşler gayet başarılı 30 tl e alınan hizmet güzel.belirmek isterimki istikrarlı çalıştırmanız vede bulduğunuz video linklerinizi kafanıza göre değil değenlendirme yaparak almanız.

Arkadaştan aldığım bot gayet stabil çalışmakta ve güzel geri dönüşler sağlamakta :) Memnunum 2-3 günde yaklaşık 200 abone kastım :)

Son düzenleme:
Kanalım henüz hazır değil, ama beklemeden bir adet alırım.

Ancak sormak istediğim konu ;

Şimdi özgün kanalımızdan, uygun videolara yorum atıyoruz ve etkileşim sağlanıyor, buraya kadar ok.

Aklıma takılan; Bu botu vds te çalıştırırken (gerçi evdeki de olur ) kullanılan IP 'nin durumu nedir ?

Sonuçta özgün çalışırken kanala ya güvenli IP lerden ya da hep aynı IP den girmek daha doğru bir davranış. Durum böyle olunca, sürekli kullanılan IP spama düşerse kanalı da negatif etkilemiş olmaz mı ?

[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION]; bir IP den birden çok kanala girip mi yorum atıyor, yoksa sadece özgün kanaldan mı diğer videolara yorum atıyor,

eğer bir IP den çok kanala giriyorsa sıkıntı çıkabilirmi

ikinci sorumda sürekli aynı kanaldan fazlaca yorum atmak sıkıntı çıkmaz mı

[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION]; bir IP den birden çok kanala girip mi yorum atıyor, yoksa sadece özgün kanaldan mı diğer videolara yorum atıyor,

eğer bir IP den çok kanala giriyorsa sıkıntı çıkabilirmi

ikinci sorumda sürekli aynı kanaldan fazlaca yorum atmak sıkıntı çıkmaz mı

Tek 1 tane kanalımıza yani Yorum Attırmak istediğiniz kanala giriş yapıp Belirlediğiniz anahtar kelimeleri üzerinden bu gün veyahutta son 1 saatteki video linklerini alıp macroya giriyoruz istediğimiz videoya istediğimiz yorumu attırıyoruz yorum dosyasında yorumları belirliyorsunuz 1 kere belirledikten sonra yorumu değiştirmenize eklemenize gerek kalmıyor isteğinize bağlı olarak tabiki , video linklerini girip macroda başlatıyoruz tek yapmanız gereken video linklerini girmek oluyor

1 gün içinde 2 saniye aralıkla 2500 videoya yorum attırdık 7 gün önce kanal dipdiri ayakta tedbir yinede bizden olsun diyerekten 2 saniye yi random min 15 saniye max 30 saniyeye çektik diyebilirim

Kanalım henüz hazır değil, ama beklemeden bir adet alırım.

Ancak sormak istediğim konu ;

Şimdi özgün kanalımızdan, uygun videolara yorum atıyoruz ve etkileşim sağlanıyor, buraya kadar ok.

Aklıma takılan; Bu botu vds te çalıştırırken (gerçi evdeki de olur ) kullanılan IP 'nin durumu nedir ?

Sonuçta özgün çalışırken kanala ya güvenli IP lerden ya da hep aynı IP den girmek daha doğru bir davranış. Durum böyle olunca, sürekli kullanılan IP spama düşerse kanalı da negatif etkilemiş olmaz mı ?

Özgün kanalım için 1 adet vds mevcuttur up down yapıyorum. ayrıca genelde botu vds te çalıştırıyorum kanal kontrolünüde müsait oldukça spamdan zaman buldukça kendi pcemde temizlik yapıp özgün kanalıma giriş yapıp kontrolü sağlıyorum diyebilirim bu strateji size kalmıştır istediğiniz gibi strateji verip çalışabilirsiniz

Merhaba hocam müsaitseniz skype bakabilirmisiniz yorum botu sipariş verecektim

Tek 1 tane kanalımıza yani Yorum Attırmak istediğiniz kanala giriş yapıp Belirlediğiniz anahtar kelimeleri üzerinden bu gün veyahutta son 1 saatteki video linklerini alıp macroya giriyoruz istediğimiz videoya istediğimiz yorumu attırıyoruz yorum dosyasında yorumları belirliyorsunuz 1 kere belirledikten sonra yorumu değiştirmenize eklemenize gerek kalmıyor isteğinize bağlı olarak tabiki , video linklerini girip macroda başlatıyoruz tek yapmanız gereken video linklerini girmek oluyor

1 gün içinde 2 saniye aralıkla 2500 videoya yorum attırdık 7 gün önce kanal dipdiri ayakta tedbir yinede bizden olsun diyerekten 2 saniye yi random min 15 saniye max 30 saniyeye çektik diyebilirim

Özgün kanalım için 1 adet vds mevcuttur up down yapıyorum. ayrıca genelde botu vds te çalıştırıyorum kanal kontrolünüde müsait oldukça spamdan zaman buldukça kendi pcemde temizlik yapıp özgün kanalıma giriş yapıp kontrolü sağlıyorum diyebilirim bu strateji size kalmıştır istediğiniz gibi strateji verip çalışabilirsiniz

video linklerini tek tek mi macroya gireceğiz diyelim bugünki videolardan 100 adet link bulup hepsini tek tıkla macroya girmemiz mümkün müdür?

video linklerini tek tek mi macroya gireceğiz diyelim bugünki videolardan 100 adet link bulup hepsini tek tıkla macroya girmemiz mümkün müdür?

Tabi mümkündür hocam tek işlemde tüm linkler üzerinde işlem yaptırıyoruz.

Güncelleme Geldi. 10 05 2017

Botu satın alıp skyp'si olmayan arkadaşlar rica ediyorum : [email protected] mail adresi üzerinden iletişime geçsinler.

arkadaştan imacros kodunu satın aldım. Tek bir cümleyle aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor. uzun zamandır böyle bir sistem kurmayı düşünüyordum ama kod yazacak bilgim yoktu. ilaç gibi geldi. kafamda hayal edipte yapmak istediğim sistemi arkadaş yazmış. çok teşekkür ediyorum kendisine.

hayırlı satışlar hocam, durumum şimdilik müsait değil almak çok isterdim, özgün kanalım için ihtiyacım var, ama malum geçim sıkıntısı var, yorumum burada kalsın param olunca alırım, ref varsa alırım olmazsa canın saolsun hocam, hayırlı satışlar bol kazançlar

hayırlı satışlar hocam, durumum şimdilik müsait değil almak çok isterdim, özgün kanalım için ihtiyacım var, ama malum geçim sıkıntısı var, yorumum burada kalsın param olunca alırım, ref varsa alırım olmazsa canın saolsun hocam, hayırlı satışlar bol kazançlar

Ref varsa olurum kankacım :D

valla ÖZGUN KANAL İÇİN BENDE ALIRIM ref :D yada indirim

Konumuzda Yeterince Referans Mevcuttur Arkadaşlar.

Mesajım bulunsun hayırlı satışlar

Skype Adresimizden İletişime geçebilirsiniz teşekkür ederim hocam.

Oldukça ilgili bir arkadaş yüklemede hata yaptım:) benden kaynaklı ama arkadaş ilgilenerek sorunu çözdü teşekkür ederim.Saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri