ytabonekasma.com'un Dolandırıcılığı @gorkemmercan

aboneyimabone

Kayıtlı Üye
Merhabalar

Şikayetim
[MENTION=85594]gorkemmercan[/MENTION] aracılığıyla (Site Sahibi)
YTAboneKasma.com
ödemesini iade alamamam ile ilgili...

...

Iade kosuluyla ilgili almis oldugum gorsel linki ektedir 3 gun olarak belirtmistir...

https://imgyukle.com/i/Yaek6I

Kabul edilen sozlesme metninde ise henuz degisiklik yapmayi akil edememis sanirim onunda ekliyorum, hala 3 gundur...

https://imgyukle.com/i/Ya8N56

Iptal ve iade talebi ayrica mail olarak da yinelenmistir belirtilen mail adresine...

https://imgyukle.com/i/Ya8WRS

Sikayet konusundan sonra simdi 6 saat olarak degistirmis kendileri [MENTION=85594]gorkemmercan[/MENTION] onu da ekliyorum...
Neyseki isimi sansa birakmayarak her turlu ihtiyacima yarayabilecek yazili yazisiz metinleri kopyaladim, web sitesi konusmalarinsiliniyor biliyorsunuz ama konusmalarin ekran video kayitlarida mevcut...

6 saat yazan gorselide ekliyorum... [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] degerlendirmenizi merakla bekliyorum tesekkurler...

https://imgyukle.com/i/YaeDV8

Yorumlarin kapatilmasi, islemin yapildigi tarih sonrasinda tamamen keyfi olarak belirtilen sartlarin degistirilmesi gibi alenen apacik olay ortadadir...

...

Yapmış olduğum 100 + 200 tl'lik toplam 300 tl'lik ödeme
Herhangi bir hizmet veya ürün satın almamama karşın iade reddedildi...

Şikayet konusu verdigi hizmeti vermedi, vermiyor degil,
Cayma hakkimi kullanip kullanmafigim bedeli iade etmemeleti ile ilgilidir...
300 tl hesabim ki gorselde 888.88 tl gozukmektedir, 300 tl karsiliginda 4 milyon koin satilmistir...
Ben tabiki dogal olarak verdigim bedel karsiligi olan 300 tlyi talep ettim...

3 gün içerisinde talep edilen iadeler onaylanır diye belirtilmiş ama ısrarla eklediğim whatsapp görüşmelerinde göreceğiniz gibi "kullandınız" diyince kullanılmış varsayıyorlar heralde...

Öncelikle belirtmek isterim ki dolandırılmak veya kandırılmak elbette her insan gibi hoşuma gitmez, istemediğim bir durum...

Ancak kanandan çok kandıranın utanması gerek, ne geçecek ki yani eline paradan başka...

Ben yinede iyi niyetle 2 gün kendilerini izah etmeleri adına zaman tanıdım ama zaten işlemin hemen arkasından durumu anladığımda

1. Banka işleminlerine itiraz ettim, sonucu sanırım 30 güne netleşir...

2. Tüketici Mahkemesi'ne dilekçe yolladım...

3. Avukatımı haberdar ettim, çekimin yapıldığı Ankara hesabıyla kendi hesapları ile ilgili inceleme yapıp geri dönecek bana...

4. Buraya yazmak için dediğim gibi yinede beklemek istedim ticaretleri sırf beb işgillendim diye bozulmaması için ama artık netleşti, herkesi uyarıyorum...

Forum yöneticilerinin de konu ile ilgili yapması gerekenleri yapacağına da eminim...

Tabi bi konuda forumdaki konusuna ait diğer kullanıcıların mesajlarıda beni kendisine güvenmem konusunda ikna edici oldu...
O yüzden önce kendimde dahil bu konuda daha hassas olmanızı rica edeceğim...
İşlemi yaptı, memnun kaldım gibi en azından sahte olmayan bir hesap değilse emin olarak yorum yazarlarsa böyle sorunlarla daha az karşılaşılır...

.....

Kendisi yaklaşık 10 dakika kadar önce whatsapp engelimi kaldırarak ki beni engellemişlerdi, forumdaki mesajimi s1 saatlik tanidigi muddet icerisinde silmezsem avukatina sahsina hakaretten dava konusu edecegini iletmistir...
Kaldi 45 dakikam...

Dolandirici olma ihtimali cok yuksek demek = dolandirici demek degildir, avukati saniyorum bu konuda kendisini bilgilendirecektir...

Asagidaki mesajinda belirttigi sahte hesap mi diyorsun ithamina gelecek olursam...

Sahte hesap degil ise demek = sahte hesap demek degildir...
Sadece bi olasilik kastedilmistir...
Zamaninda memnun olmuslardir, onlarin hizmetinde sorun yoktur... bunlari bilemem, elbette memnun olmayanlar gibi memnun olanlarinda olma olasiligi var...
[MENTION=85594]gorkemmercan[/MENTION] beyin asagidaki mesajini tamamiyle dikkate alacak olursam ve whatsapp tehtidini hicbisey hakkinda sikayette veya uyarida bulunamam...
Ne yazmam gerekir acaba merak ettim bi uyari icin?

Mesajim olasi durumlari kastetmektedir, kesinlik veya itham veya suclama icermez...

Okuyan ve bilgilenenler kendi hur iradeleriyle kararlarini vereceklerdir...

Forum yonetimi konusunda umarim bi yanlis yapmamisimdir...
Proseduru takip ederek sikayet konusu olusturdum...
Gerekirse konumu kaldirmak icin uyeligimi iptal edebilirler...

Bu konunun kendimden cok forum uyelerine faydasi olmasi acisindan olusturdum yoksa ben tecrubemi zaten edinmisim...
Bana baska faydasi ne olabilir?

.....

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] Bey'in mesaji sonrasi eklemek isterimki bende tatliya baglanmasi taraftariyim, sadece cayma hakkimi kullanmak istedim bu kadar, ama cevaben boyle bi hakkiniz yok, "kullanmissiniz ki" gibi olmayan bir uydurma ifade ve baskalarini uyarma istegi durumu bu noktaya getirdi...

Yoksa ben zaten kendisi iadeyi kabul etmese bile bankam araciligiyla bedeli geri alacagima inaniyorum...
Dediginiz gibi bu kadar kolay ve bastan savma olmamali ticaret yapmak isteniyorsa eger...

Yinede insani olarak bir hatam bir art niyetim bir yanlisim bir yanlis anlama yuzunden suphelenmem sonucu birsey olduysa ve bu durum [MENTION=85594]gorkemmercan[/MENTION] ticaretine haksiz yere zarar verdiyse kusura bakmasin lutfen... insanlik bende kalsin yinede...

Ben bu bedelle fakirlesmeyecegim, kendisi de zenginlesmeyecektir...

bi yanlis anlasilma olup, kendisinin de bunu duzeltecegi umidiyle sonlandiriyorum...

Teşekkürler...

..... [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]

[MENTION=85594]gorkemmercan[/MENTION] beyaniniz tamamiyle yalan ifade icermektedir...
Asil iftira tarafiniza aittir...
4.000.000 / 4500 koin (4500 koin = 1 tl) olarak sitenizde belirtmektedir...
4 M / 4.500 = 888.88889 TL etmektedir...
Hesapta da tam olarak o kadar mebla vardir...
Bu hesabin aynen boyle oldugunu, herhangi bir islem yapilmadigini adiniz gibi bildiginiz halde utanmadan kullanmadigini nereden bilecegim demeniz inanin cok komigime gitti...
Cunku bu basit hesabi ben bile site sahibi olmadan 2 saatlik siteye bakinmam neticesinde yapabiliyorum...

Kaldiki nedense 888.88 tl ye dokunmuyorsunuz...
Oysaki sizden bakiyeyi silmenizi beklerdim...

Ayrica gorsellere bakmadiniznheralde herhangi bir islem yapilmadigi taktirde dediginiz degisikliginve 6 saate revizenizi bugun bu konu sonrasinda yazdiniz...

Sozlesmenizde kabul ettigim sozlesme beyaniniz o sekilde degil...
Cin olmadan adam carpmaya calismayin...

Ayrica 5 gunluk site kullanicisi olmadigim icin maalesef manuel olarak 300 tlyi hesabima talep edemiyorum...
Bloke koyuyor...

Kotu niyetim olsa 888.88 tl m var vermiyor, tarafima bedeli yatirmiyor diyebilirdim...
Demedim, desem acaba siz bunun aksini nasil ispat edeceksiniz?...

Heralde 3 gunum kaldi, 5 gunluk sure dolana kadar hala hesapta 888.88 tl kalmis olursa hesabima 300 tlyi talep ettigimde ne yapacaksiniz...

Sitenizin kullanimi bu sekilde, nakitini hesabina gonder uygulamaniz var...

Evet cevap bekliyorum....

Ekli gorselde de gozukmektedir hesap bakiyesi...

Kampanya falan eklediginiz 4 m koini isteseniz gayet 888.88 tl karsiliginda cevirebilirsiniz, neyin pesindesiniz ne ifade etmeye calisiyosunuz hala anlamadim...

Kabul edin, odemeyecegim inat ettim diyin bitsin gitsin...

Tek bir koine bile dokunulmamis olup tam aksine sitenizi test etmek ve koin biriktirmek adina 500 kusur koinlik izlenme yaptim ve denedigim koinlerin kalani 452 koin hala durmaktadir...
Islem adedim de gozukmektedir son gorselde...

Herhangibir degisiklik ibaresini sonradan bugun eklediniz...
Asil sozlesmenizde degisiklik gibi bi ifade yoktur...
Sadece kural disi islem yapmadigi taktirde diye belirtmektedir...
Kural disi ne yaptim acaba?...
Lutfen paylasin da ona da bisey uydurunda bileyim...

Lutfen laf ebeligi yaparak zekamla yada baskalarinin zekasiyla kendinizce oynamaya, alay etmeye calismayin...

Insan bu kadar da koru korune goz gore gore isi neresinden evirsem cevirsem diye ugrasmaz...

Hakli oldugunuz bi tutar yer yok...

.......

Bir gelişme var mı acaba değerlendirmeniz ile ilgili [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] Bey?...

.......

Sayın [MENTION=13409]karayaman[/MENTION]

Öncelikle değerlendirmenizin sonucunun kendi adıma olumlu olmasından dolayı çok teşekkür ederim...
[MENTION=85594]gorkemmercan[/MENTION] konu ile ilgili tarafımla iletişime geçmemiş, bu süre zarfında iade işlemi yapmamıştır, bilgilendirmek istedim...

İade alamasam dahi en azından şikayet sonrası forumun süreç takibinden dolayı içime su serpildi ve hiç değilse forum vesilesiyle gerçekleşen alışverişlerde kendimi güvende hissedicem...
Ödeme alamasamda canımız sağolsun, ne diyim... ;)
Yapanlar utansın... ;D

Sayın [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] e de yine teşekkür ederim...

Saygılar...
Teşekkürler...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201208-085555_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20201208-085555_WhatsApp.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20201208-085607_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20201208-085607_WhatsApp.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20201208-085617_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20201208-085617_WhatsApp.jpg
    115,2 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_20201208-085625_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20201208-085625_WhatsApp.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 16
  • 20201208_091105.jpg
    20201208_091105.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Konuşmaları atmışsınız zaten. Gerekli cevaplar orada bulunuyor, bakiyeniz ve koininiz ekstra bir kampanya ile yansıtıldı ilgi ve alaka son derece verildi size, ama demek ki iyilik yaramıyormuş. İşlemlerinizi kendiniz içerik ekle kısmından da yapabilirsiniz, ona rağmen bizi bekliyorsunuz. Forum yöneticiler nihai kararı verecektir. İyi günler diliyorum herkese.
Kullanıcı yorumlarına da fake demişsiniz, sitemizdeki onlarca paket alan ve kullanan insanlar da fake o halde

[MENTION=88136]aboneyimabone[/MENTION] sitede yazan iadeler hakkındaki maddeyi konuya ekleyin, oradan alışveriş yaptığınız için oradaki kurallar geçerlidir.

Daha önce de benzer konular açıldı, müşteri kaybetmek istemeyen bazı arkadaşlar (belki de müşteri de değil içinden geldiği için yapmıştır) para iadesi yapmıştı direkt olarak. Ama burada site sahibinin insafına kalmış bir durum var. Açık konuşmak gerekirse "ben bu müşterinin parasını kaptım, bir daha gelmese de olur" mantığı uzun bir süre esnaflık yapmış biri olarak söylüyorum, etik değil ve geleceğe zararlar verir.

Konu iade şartlarının eklenmesine göre sonuçlandırılacaktır.

---------- Spam Engelliyici 17:01 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------

@gorkemmercan iade yapmak durumundasınız, henüz yolun başında ama geleceği olan bir platformu yönetiyorsunuz, mağduriyetler sadece bir kişiyi değil bir çok kişiyi sizden geri çeker. Umarım sorunsuz konuyu kapatırız.

Yaek6I.jpg

[MENTION=88136]aboneyimabone[/MENTION] sitede yazan iadeler hakkındaki maddeyi konuya ekleyin, oradan alışveriş yaptığınız için oradaki kurallar geçerlidir.

Daha önce de benzer konular açıldı, müşteri kaybetmek istemeyen bazı arkadaşlar (belki de müşteri de değil içinden geldiği için yapmıştır) para iadesi yapmıştı direkt olarak. Ama burada site sahibinin insafına kalmış bir durum var. Açık konuşmak gerekirse "ben bu müşterinin parasını kaptım, bir daha gelmese de olur" mantığı uzun bir süre esnaflık yapmış biri olarak söylüyorum, etik değil ve geleceğe zararlar verir.

Konu iade şartlarının eklenmesine göre sonuçlandırılacaktır.

---------- Spam Engelliyici 17:01 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------

@gorkemmercan iade yapmak durumundasınız, henüz yolun başında ama geleceği olan bir platformu yönetiyorsunuz, mağduriyetler sadece bir kişiyi değil bir çok kişiyi sizden geri çeker. Umarım sorunsuz konuyu kapatırız.

Yaek6I.jpg

Sayın moderatörüm,
Göründüğü üzere herşey açık ve net. Bizim kimseden saklayacak birşeyimiz dolandıracak yalan söyleyecek birşeyimiz yok. İndirimli paket olarak ben yardımcı oldum hanfendiye. ve kendisine 4M koin aktardım. İade politikalarında olduğu ve yazdığı gibi kullanılan işlemlerin iadesi yoktur.
4M koin olduğu gibi dursaydı iadesini gerçekleştirirdim anında.
Ama fakat ben kaç koin harcayıp sonra o koinleri bakiyeye çevirdiğini nereden bileceğim? İade politikasına ödenen ücretlerin iadesi yoktur yazmasını da biliyorduk biz fakat yapmadık. 3 gün içersinde iade hakkı tanıdık HERHANGİ bir işlem yapılmayan hesaplara.
Hesapta işlem yapıldığı için ücret iadesi yapılmayacaktır.
Gerisi sizin görüşünüzdür saygı duyarım.

Sayın moderatörüm,
Göründüğü üzere herşey açık ve net. Bizim kimseden saklayacak birşeyimiz dolandıracak yalan söyleyecek birşeyimiz yok. İndirimli paket olarak ben yardımcı oldum hanfendiye. ve kendisine 4M koin aktardım. İade politikalarında olduğu ve yazdığı gibi kullanılan işlemlerin iadesi yoktur.
4M koin olduğu gibi dursaydı iadesini gerçekleştirirdim anında.
Ama fakat ben kaç koin harcayıp sonra o koinleri bakiyeye çevirdiğini nereden bileceğim? İade politikasına ödenen ücretlerin iadesi yoktur yazmasını da biliyorduk biz fakat yapmadık. 3 gün içersinde iade hakkı tanıdık HERHANGİ bir işlem yapılmayan hesaplara.
Hesapta işlem yapıldığı için ücret iadesi yapılmayacaktır.
Gerisi sizin görüşünüzdür saygı duyarım.
Ya iade ya da hizmet vermek zorundasınız aranızda çözüm bulun aksi takdirde ceza uygulamak zorunda kalacağım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri