YTBeginner v2 E-Book | Yine ben, yine ücretsiz! [Soru-Cevap Konusu]

• Kullanıcı Alhambra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kitabın satışı yönetim tarafından onaylanmıştır. Kısa bir süre sonra satış konusu açılacaktır.

satışa onay verilmiştir...bu onayı kefillik olarak değerlendirmeyin.satış sonrası desteği verecek olan arkadaşımıza gerekli soruları sorarsınız.

bu arada;ilk seferinde onaylamadığımda bana laf edenler e-book u alırlarsa,arkadaştan rica etsinlerde ilk versiyonunu isteyip onay verilmeyen e-book la karşılaştırsınlar :D

kolay gelsin...

3 Tane yabancı dizi deneme fırsatım oldu 3 üde dünya geneli vermekte malesef diğerlerinide zamanım oldukça deneyeceğim

3 Tane yabancı dizi deneme fırsatım oldu 3 üde dünya geneli vermekte malesef diğerlerinide zamanım oldukça deneyeceğim

Yabancı dizilerde telif vermiyor ama dünya geneli engeli verebiliyor. Bunun olabileceğini ve nasıl aşılabileceğini e-kitapta bulunan "Önsöz-Önemli Olaylar" kısmında anlattım. Ayrıca Camtasia programından çerçeve eklemesi yaparsanız dünya geneli engelinden kurtulabilirsiniz. Bol kazançlar..

Yabancı dizilerde telif vermiyor ama dünya geneli engeli verebiliyor. Bunun olabileceğini ve nasıl aşılabileceğini e-kitapta bulunan "Önsöz-Önemli Olaylar" kısmında anlattım. Ayrıca Camtasia programından çerçeve eklemesi yaparsanız dünya geneli engelinden kurtulabilirsiniz. Bol kazançlar..

nezaman alabilcez kitabı bende diziyle uğraşıyorum yabancı sektöre katılmak istiyorum ama nerden başlıycağımı hiç bilmeden girişimde bulunmadım kitabın yardımcı olacaktır beklemedeyim

Hocam e-book indirdim ama açamıyorum. Dosya türü neydi acaba?

Hocam e-book indirdim ama açamıyorum. Dosya türü neydi acaba?

Kitap PDF formatında Adobe Reader ile açabilirsiniz.
Bu arada kitabı indiremeyen arkadaşlar varmış buradan söyleyeyim, siteye üyeyseniz "Hesabım" bölümünden kitabı indirebilirsiniz.

Bu konu daha fazla şişmesin Alışveriş konusuna yeni konu açtım oradan devam edelim.

dostum bu kitabını nereden ve nasıl alıcaz fiyat ne kadar ayrıca paypal ödemesi var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri