Ytcuma,Nightcluphome,Drop,Griay Tesekkurler !

Ben gayet dikkatliyim geçen pazar son ve satış bitiyordu... :D

BURDA HOCAM BIZDE SOZ ESASTIR KONUAYA BAKABILIRSIN

FACE hakkinda gelecege yatirim icin bir bilgi ve uygulanacak yontem

satis bir kez yapilacak sali gunu sonlandirilacaktir sali aksamina kadar pm ve skype ile talepler alinacaktir yeterli talep olmazsa (kafamdaki sayi en az 10 dur bu sayi olmazsa verecegim hizmete degmiyecegi icin ) satis iptal edilecektir verilecek hizmet dosya hazirlanarak bi sonraki gun gunu odemeler alinip eszamanli teslim edilecektir sonrasinda skypeden sadece hafta sonuna kadar online destek olarak verilecktir
yaklasik 2 ay sonra geri odeme garantilidir (bazi yontemlerin islemesi icin bu sure yaklasik tir) bu sure sonunda verdigim icerik ve yontemleri uygulayarak calisan arkadaslardan ben hic kazanamadim diyenlerin bazi kanallari incelenerek zaten anlasilacaktir gercekten kazanmadigi gorulurse parasi tamamen geri iade edilecektir kimlik ,yasadigim yer telefonum vs. alan arkadaslara verilecektir.

garanti verdim ytde tam ozgun kanal ve adsenselerin bile garantisi yokken ve surekli guncellemelerden dolayi kazanmanin en zor oldugu donem olmasina ragmen
cunki buradaki genc issiz hatta evini gecindirmeye calisan kisilerin kazanamiyacaksa ne bi kac kurusunu ne ahini ne de gunahini alirim bu yastan sonra...

Fiyat 600 tl dir kesinlikle pazarlik ve tek yontem satisi yoktur pakettir

cok dıkkatsızsın hocam kendın soyluyorsun bak yontemın satısından sonra dıye e hala yontem satısım devam edıyor ama henuz bıtmedıkı selamlarımla

BURDA HOCAM BIZDE SOZ ESASTIR KONUAYA BAKABILIRSIN

FACE hakkinda gelecege yatirim icin bir bilgi ve uygulanacak yontem

satis bir kez yapilacak sali gunu sonlandirilacaktir sali aksamina kadar pm ve skype ile talepler alinacaktir yeterli talep olmazsa (kafamdaki sayi en az 10 dur bu sayi olmazsa verecegim hizmete degmiyecegi icin ) satis iptal edilecektir verilecek hizmet dosya hazirlanarak bi sonraki gun gunu odemeler alinip eszamanli teslim edilecektir sonrasinda skypeden sadece hafta sonuna kadar online destek olarak verilecktir
yaklasik 2 ay sonra geri odeme garantilidir (bazi yontemlerin islemesi icin bu sure yaklasik tir) bu sure sonunda verdigim icerik ve yontemleri uygulayarak calisan arkadaslardan ben hic kazanamadim diyenlerin bazi kanallari incelenerek zaten anlasilacaktir gercekten kazanmadigi gorulurse parasi tamamen geri iade edilecektir kimlik ,yasadigim yer telefonum vs. alan arkadaslara verilecektir.

garanti verdim ytde tam ozgun kanal ve adsenselerin bile garantisi yokken ve surekli guncellemelerden dolayi kazanmanin en zor oldugu donem olmasina ragmen
cunki buradaki genc issiz hatta evini gecindirmeye calisan kisilerin kazanamiyacaksa ne bi kac kurusunu ne ahini ne de gunahini alirim bu yastan sonra...

Fiyat 600 tl dir kesinlikle pazarlik ve tek yontem satisi yoktur pakettir

İlk konuyu açtığınızda "pazar" idi demekki satış iyi gitmeyince uzatmışsınız. hayırlı işler bol kazançlar dilerim

İlk konuyu açtığınızda "pazar" idi demekki satış iyi gitmeyince uzatmışsınız. hayırlı işler bol kazançlar dilerim

bu sana son mesajimdir verilecek emege saygisizliktan ve iftira atmandan dolayi bir kez daha yazarsan sahsima karsi cvp vermem ama hakkinda forum yonetimine sikayetimi yaparim bilesin hadi selametle

bu sana son mesajimdir verilecek emege saygisizliktan ve iftira atmandan dolayi bir kez daha yazarsan sahsima karsi cvp vermem ama hakkinda forum yonetimine sikayetimi yaparim bilesin hadi selametle

hiç sorun yok. isterseniz ben bile yönetime haber verebilirim mesajlarımı incelesinler :)

[MENTION=34033]NightClupHome[/MENTION] hocam saolsun toplulukla ilgili konuda dün banada yardımcı oldu.normalde 10dkde topluluk gelmesini bekledigim kelimelerde şuan hala video oldugu gibi duruyor,çok şükür topluluk filan gelmedi.sanırım sayesinde topluluk dertinden kurtuldum,gelse şu ana kadar gelmesi gerekirdi.kendisine bu yüzden çok teşekkür ederim,son zamanlarda yaşadıgım 2 büyük sorun varsa birisi bu topluluk olayıydı :)

ayrıca [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocamdanda ben direkt bi yardım görmedim,gördüysemde şuan hatırlayamadım yani öyle bişey varsa kusura bakmasın,unutkanımdır biraz :D ama kendisinin forumda biçok insana,biçok konuda yardımcı oldugunu duyuyorum,görüyorum.kendisine bende teşekkür ederim bu yardımları için.

topluluk olayını bı bana anlatmadınız sanırım,herkes tesekkur edıyor

[MENTION=34033]NightClupHome[/MENTION] hocam saolsun toplulukla ilgili konuda dün banada yardımcı oldu.normalde 10dkde topluluk gelmesini bekledigim kelimelerde şuan hala video oldugu gibi duruyor,çok şükür topluluk filan gelmedi.sanırım sayesinde topluluk dertinden kurtuldum,gelse şu ana kadar gelmesi gerekirdi.kendisine bu yüzden çok teşekkür ederim,son zamanlarda yaşadıgım 2 büyük sorun varsa birisi bu topluluk olayıydı :)

ayrıca [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocamdanda ben direkt bi yardım görmedim,gördüysemde şuan hatırlayamadım yani öyle bişey varsa kusura bakmasın,unutkanımdır biraz :D ama kendisinin forumda biçok insana,biçok konuda yardımcı oldugunu duyuyorum,görüyorum.kendisine bende teşekkür ederim bu yardımları için.

[MENTION=34033]NightClupHome[/MENTION] http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/107643-topluluk-egitimi.html bu konusu kilitlenmiş nden hocam ?

Uzun süredir topluluk herkese olduğu gibi benimde başıma bela olmuştu.

[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] hocam saolsun forumdan ucretsiz olarak benimle yontemi paylaşmıştı. Ardından belirli kelimelerde yardımları sayesinde sorun yaşamamaya başladım

Tüm kelimelerde olmasada bazı iceriklerimi sayenizde yukledim cok tesekkur ederim.

Kelimelerin sınırlı olması tabiki çalısma alanımı etkiliyordu.Bunun uzerine dun satis konusu acilan yontemi almaya karar verdim.

[MENTION=34033]NightClupHome[/MENTION] hocam sayesinde normalde 10 dk da gelen topluluk gelmemeye basladi. Dun gece 10 kanal yaptim bu saat oldu sknti yasamadim. Kendisine tesekkuru borc bilirim.

Yontemi satin almissin neden tesekkur ediyorsun diyenler olacaktir. Kendisinin bana ogrettigi baska bir konuda fl*g konusundaki calismalari idi. Bakis acimi gelistirdi ve artik fl*g ile ugrasmak zorunda kalmayacagimi hissediyorum.

Tesekkur konusu acmisken tabiki unutmamak lazim ;
[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] hocama render calismalari
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocama unlisted taktigi aciklamalari
Ve forumdaki tum konular icinde cok tesekkur ederim.

Hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim, hayirli kazanclar dilerim.

Hocam güzel görüşlerin için çok teşekkür ederim. Yöntem konusunda güvenip aldığınız için siz saolun. Fl*g konusundada yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Güzel yorumların için teşekkür ederim üstadım :)

[MENTION=34033]NightClupHome[/MENTION] http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/107643-topluluk-egitimi.html bu konusu kilitlenmiş nden hocam ?

Ytpara üzerinde konuma ne yazıkki olumsuz dönüş aldım. R10 üzerinden bulmuş arkadaşta beni .

Hocam güzel görüşlerin için çok teşekkür ederim. Yöntem konusunda güvenip aldığınız için siz saolun. Fl*g konusundada yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Güzel yorumların için teşekkür ederim üstadım :)

Ytpara üzerinde konuma ne yazıkki olumsuz dönüş aldım. R10 üzerinden bulmuş arkadaşta beni .

Bu yöntemle kanallarımız hiçbişekilde flag yemiyor mu yani hocam ? her içerikte ? acıklarmısınız

Bu yöntemle kanallarımız hiçbişekilde flag yemiyor mu yani hocam ? her içerikte ? acıklarmısınız

Şimdi fl*g konusunda genelde pro kullanıyorlar kanalların daha fazla dayanması için çalışma öğrettim. Sağlam prosu yoksa eğerki kapatamayabilir. Her içerikte uğraşılmaz ama ytde çok kazandıracak içeriklerde kullanılır. %70 oranında başarı sağladım diyelim.

Valla kusura bakmayın da son zamanlarda taktik satanların çoğunun bu işten pek anladığını ve para kazanabildiğini düşünmüyorum açıkçası.
He ben taktik biliyorum forumdan 10 kişiye satarım 500 TL den 5000 TL ohh mis.Ne gerek var sunucu ya gir videoyu indir renderla engel geçer, geçmez uğraş bi ton video yükle...
Bundan sonra her gördüğüm taktiğin satışını yarı fiyatına bende yapıcam bakalım ne olacak..

Valla kusura bakmayın da son zamanlarda taktik satanların çoğunun bu işten pek anladığını ve para kazanabildiğini düşünmüyorum açıkçası.
He ben taktik biliyorum forumdan 10 kişiye satarım 500 TL den 5000 TL ohh mis.Ne gerek var sunucu ya gir videoyu indir renderla engel geçer, geçmez uğraş bi ton video yükle...
Bundan sonra her gördüğüm taktiğin satışını yarı fiyatına bende yapıcam bakalım ne olacak..

İşe yaramasa tepki görürdüm zaten kullananlardan tabi istediğiniz yerde onay aldığınız sürece satabilirsiniz. Bu arada hani çok yardım seversiniz ya neden paylaşmıyorsunuz forumda ? Ayrıca fl*g çözümünü bildiğinize inanmıyorum bende onu hediye ediyorum hadi bakalım :D Tartışma amaçlı değildir son mesajım. ;Forum üzerinde herhangi aktif bi konum bulunmamakta arkadaş teşekkür etmiş çok kişiye bende aralarındayım sorulana cevap verdim.

su youtube işine basladıgımdan berı herkes herseyi biliyor,forumdan tanıdıgım ıyı rakamlar kazanları bılıyorum,ama onlardan hıc ses yok,

demem şu ki,kazanan sadece izler, kazanamayan yontem satar,

İşe yaramasa tepki görürdüm zaten kullananlardan tabi istediğiniz yerde onay aldığınız sürece satabilirsiniz. Bu arada hani çok yardım seversiniz ya neden paylaşmıyorsunuz forumda ? Ayrıca fl*g çözümünü bildiğinize inanmıyorum bende onu hediye ediyorum hadi bakalım :D Tartışma amaçlı değildir son mesajım. ;Forum üzerinde herhangi aktif bi konum bulunmamakta arkadaş teşekkür etmiş çok kişiye bende aralarındayım sorulana cevap verdim.

İşe yarayıp yaramaması değil sorun.Benim sevmediğim olay haftada 4-5 kez topluluk satışı konusu açılıyor 10 kişiye satıcam 500 tl 20 kişiye satıcam 300 TL.Bu nedir arkadaş bu kadar kolay mı insanların parasını almak onu anlamıyorum.

İşe yarayıp yaramaması değil sorun.Benim sevmediğim olay haftada 4-5 kez topluluk satışı konusu açılıyor 10 kişiye satıcam 500 tl 20 kişiye satıcam 300 TL.Bu nedir arkadaş bu kadar kolay mı insanların parasını almak onu anlamıyorum.

Dostum seni bende anlıyorum tabi. Sen biliyorsun açığa çıkarmıyorsun. Neden çıkarmadığını ikimizde biliyoruz. Eee bizde emek vermiş araştırmış denemiş bişeyler öğrenmişiz. Nakit sıkışıklığımız oluyor 10 kişiye öğretiyoruz. Ücretsiz paylaşsak fixlenir çalışan adam zaten 300 500 dokunmaz. Ayrıyeten bak diyorumki hani topluluk yaygın bilende var bilmeyende. Fl*g için çözüm öğretiyorum sende o 300 ü çıkarmazmı veren adam. Çıkarır çalışmayı biliyorsa. Ben çok biliyorumda demiyorum. Olmayınca olmuyor. Bu konuyu burda uzatmayalım ikimizinde aktif konusu yok yanlış anlaşılır ban yeriz :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri