YT'dan kazanmak icin YT'a Yatirim (Ilk defa yapiyorum)

CennetKapisi

Yasaklanmış
Web sitesi
www.cennet-kapisi.net
Merhaba,

Ilk defa Videolarimi YouTuba'da tanitmaya karar verdim basta cüzi bir miktarda günde 1 bin ile 5bin arasi izlenim alacagim (YouTube'in hesaplamasina göre) 14 gün boyunca

Bakalim sonuc ne olacak simdi onayladim parayi yatirdim... :)

Yatirim yaptigimdan kazancli cikarmiyim cok merak ediyorum

Verdiğin reklamdan dolayı organik abone geleceği için getirisi mutlaka olacak.

spamden kolay para kazanma bitene kadar devam spame,ama özgün çalışanlarada imreniyorum ))
umarım bende bir gün tam özgüne geçerim..

Hangi videoyu tanıttığına göre değişir

(Türkiye, Manisa Soma Türkiye, Amerika, Almanya, Avusturya ve Azerbaijan) en cok izlenim bu ülkelerde gösterdi bende bunlari sectim

https://www.youtube.com/watch?v=44H2IiX4tx8

(Amerika, Israil, Russia, Ukraine, Niederlande, Denmark, Ingiltere, Avusturalya) Gösterim olarak bu videoda bunlari sectim

Yatirim: Bir günlük YouTube kazancimi yatirdim 90TL

1. Video (Soma Videosu) Günlük 1-5 Bin Tiklama
2. Video (WW3 Videosu) Günlük 5-28 bin Tiklama (Bunu simdi baktim konuyu actigimda bakmamistim)

TBM'im hep yüksek herhalde baya kazanirim

(Türkiye, Manisa Soma Türkiye, Amerika, Almanya, Avusturya ve Azerbaijan) en cok izlenim bu ülkelerde gösterdi bende bunlari sectim

https://www.youtube.com/watch?v=44H2IiX4tx8

(Amerika, Israil, Russia, Ukraine, Niederlande, Denmark, Ingiltere, Avusturalya) Gösterim olarak bu videoda bunlari sectim

watch?v=ydCeWzVECbQ

Yatirim: Bir günlük YouTube kazancimi yatirdim 90TL

1. Video (Soma Videosu) Günlük 1-5 Bin Tiklama
2. Video (WW3 Videosu) Günlük 28 bin Tiklama (Bunu simdi baktim konuyu actigimda bakmamistim)

TBM'im hep yüksek herhalde baya kazanirim
Valla tebrik ediyorum hocam çok akıllıca bir yatırım inşallah yatırımını amorti edip kar etmeye başlarsın

spamden kolay para kazanma bitene kadar devam spame,ama özgün çalışanlarada imreniyorum ))
umarım bende bir gün tam özgüne geçerim..

spam yordu sizi sanırım hocam geçenlerde herkes özgüne geçse bile ben spam yapıyor olacağım diyordunuz hayırdır :cool:

hocam bunun nasıl bi getirisi oluyorki ben anlayamadım tam

spam yordu sizi sanırım hocam geçenlerde herkes özgüne geçse bile ben spam yapıyor olacağım diyordunuz hayırdır :cool:

2013 nisandan beri bu işi yapıyorum,o zamanla bu zaman arasında dağlar var..yordu tabi,ama ben günde onlarca kanal açmıyorum 2-5 arası açarım-aynı kanalı sadece 1 kere kopyalarım,ve yt yide çöplüğe çevirmem,kaliteli spammerim yani ))

hocam bunun nasıl bi getirisi oluyorki ben anlayamadım tam

Videolarim alakasi olmayan bir konuda dahil sagda üst tarafta benzer videolarda cikcak...

Konuya benzer videolar'da ise hem stream'de yani Video ici reklamda 5 saniye'de gözükcek hemde yine sagda...

NOT: Videolar aktif oldugunda haberdar ederim sizleri youtube girin dolasin edin bakalim benim videoyu görecekmisiniz

Videolarim alakasi olmayan bir konuda dahil sagda üst tarafta benzer videolarda cikcak...

Konuya benzer videolar'da ise hem stream'de yani Video ici reklamda 5 saniye'de gözükcek hemde yine sagda...

Hocam eğer iyi bir getirisi olursa yani maddi kazanç yönünden değil de abone,izlenim türünden iyi bir getiri sağlarsa haber verir misin benimde oyun ve spor kanalım var ona reklam yapmayı planlıyorum

Hocam eğer iyi bir getirisi olursa yani maddi kazanç yönünden değil de abone,izlenim türünden iyi bir getiri sağlarsa haber verir misin benimde oyun ve spor kanalım var ona reklam yapmayı planlıyorum

bunun icin bitis tarihine kadar bekleyip (14 gün) ondan sonra cevap veririm olumlu veya olumsuz... bende cok merak ediyorum

NOT: Videolar aktif oldugunda haberdar ederim sizleri youtube girin dolasin edin bakalim benim videoyu görecekmisiniz

Çoktan beri düşünüyordum yanlız kredi kartı gerekliydi sanırım ben kredi kartı kullanmıyorum başka yolu varmı acaba.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri