YT'dan kazanmak icin YT'a Yatirim (Ilk defa yapiyorum)

(Türkiye, Manisa Soma Türkiye, Amerika, Almanya, Avusturya ve Azerbaijan) en cok izlenim bu ülkelerde gösterdi bende bunlari sectim

https://www.youtube.com/watch?v=44H2IiX4tx8

(Amerika, Israil, Russia, Ukraine, Niederlande, Denmark, Ingiltere, Avusturalya) Gösterim olarak bu videoda bunlari sectim

Yatirim: Bir günlük YouTube kazancimi yatirdim 90TL

1. Video (Soma Videosu) Günlük 1-5 Bin Tiklama
2. Video (WW3 Videosu) Günlük 5-28 bin Tiklama (Bunu simdi baktim konuyu actigimda bakmamistim)

TBM'im hep yüksek herhalde baya kazanirim

yav kardeşim insan Soma videosuna bari reklam koymaz ! Bari bu videoyu hayrına yap !!!!!!

Videolarim alakasi olmayan bir konuda dahil sagda üst tarafta benzer videolarda cikcak...

Konuya benzer videolar'da ise hem stream'de yani Video ici reklamda 5 saniye'de gözükcek hemde yine sagda...

NOT: Videolar aktif oldugunda haberdar ederim sizleri youtube girin dolasin edin bakalim benim videoyu görecekmisiniz

anladım eyvallah hocam. o iyi olabilir bende düşünüyorum sizin sonucu takip edecem hayırlısı olsun

bende vermiştim bir kere adwordsden bir reklam tabi ozamanlar acemiydim falan sacma sapan videoya relam vedim reklam ilk gün yaynlandı benim 300 izlenen videom 18bin oldu ama ne abone geldi ne para :D olan benim parama olmustu ama ben 10tllik reklam vermiştim yanlıs hatırlamıyorsam

bende vermiştim bir kere adwordsden bir reklam tabi ozamanlar acemiydim falan sacma sapan videoya relam vedim reklam ilk gün yaynlandı benim 300 izlenen videom 18bin oldu ama ne abone geldi ne para :D olan benim parama olmustu ama ben 10tllik reklam vermiştim yanlıs hatırlamıyorsam

10 TL verdiniz 18 bin izlenim aldiniz? Iyiymis... Videonun parasini acmayi ya unuttunuz yada bilemiyorum artik

ya bende özgüne geçtim ama atıyorum videoyu izlenmeyince insanın morali bozuluyor hem spam hem özgün çalışıcam özgünden kazanmaya başlayınca spamı bırakıcam :)

Daha önce hiç ihtar aldınız mı ? Eğer aldıysanız bu video izlenme oranını etkiledi mi ?

yok hocam video para kazanma acıktı senin videon reklam olarak gözüktügü içinadamreklamın reklamına tıklamıyor genelde :D

bende vermistim adworste reklam ama video reklami diyildi site reklamiydi ve sonucu harikaydi :cool: hakketen bu google reklam isini iyi yapiyor

İnşallah başarılı olursun kardeşim.
Sonuçta özgün bir çalışma ve ciddi bir emek var.

birde söyle bi durum var 90TL 30€ yapiyor (biraz az) 30€ o kadar cok degil ama gösterim 90TL'ye göre cok az... 90TL'den baktigimda arada daglar kadar fark oluyor...

Bu yüzden ayni parayi € olarak degilde TL olarak ödemis oldum...

Adsense için hediye çekleri falan oluyordu aslında.
Websitesi için satın almıştım ancak youtube için denememiştim bu durumu. Araştırılabilir diye düşünüyorum

Websitesi için satın almıştım ancak youtube için denememiştim bu durumu. Araştırılabilir diye düşünüyorum

Tüm Duaların Fazileti | Cennet Kapısı Cennete Açılan Kapı isminde bir web sitem var oradada Adsense reklamlari ekli YouTube'la birlikte baya gelir elde ediyorum. Eger bu YouTube reklam olayi olumlu sonuc alirsam bu yatirima hep devam edecegim ve sitem icinde uyguliyacagim...

Facebook reklamdan pek memnun kalmadim bosu bosuna gitti 10TL

Müzikleri sen mi yapıyorsun yada telifsiz müzik kaynağı neresidir. Başarılar.

Müzikleri sen mi yapıyorsun yada telifsiz müzik kaynağı neresidir. Başarılar.

Herdefasinda Kaynak yaziyorum. MachinimaSound.com Free olanlari kullaniyorum. YouTube'da Videolarinizin basliklarina kaynak yazmassaniz Free'de olsa telif yerseniz.

Bu konu hakkinda "Free müziklere telif geldi" diyen arkadas sanirim kaynak yazmadi... Telif atan kisi cok uyanik ve kurnaz olmali diye düsünüyorum...

Bende isterim tabi, yabancı ülkelerin yt populer anasayfası gibi rengarenk olsun ama önce özgüne geçilmeli sonra diziler bırakılmalı. :)
yabancı ülkelerin anasayfalarına bakıp imreniyorum:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri