YT'de 24.Günüm Kazançlar

hocam o kelimeler neydi bulamadım size zahmet olmazsa yazarmısınız birde o kelimelerimi giriyorsunuz sadece yoksa başka kelimelerde ekliyormusunuz
tabiki hocam buyrun:Android phone services,android appz,Free credit check,free credit auto
kelimeler bunlar 10kelime eklediysem mesela 6sı konuyla alakalı 4'ü de bu kelimeler.

Para kazanmaya kapatilan kanallarin icinde ,Para kazanmanin kapatilmasina sebeb olan kanal yada kanallari sil komple.Sonra bu tek kanalinla idare et,baska sorunlarla karsilasmassan pin'de gelir odemede alirsin.

Bu kisa surede bu kazanci elde ettigine ve gozlerinle gordugune gorede bu isde kazanc varmi var,o zaman geriye kalan tek sey,yapman gereken tek sey ,bu isde devam etmek,pes etmemek ve daha duzgun,daha saglikli,daha kalici isleri yapmak icin vakit harcamak.
en iyi acıklamayı yapmışsınız hocam

Hocam spam çalışmadığınız sürece korkmayın :) Kanalınıza iyi bakarsanız hiç birsey olmaz :) Bu işe basladım baslıyalı hep tek kanal calıstım ilk baslarda spam kadar kazandırmıyordu ama sağlam bir kanal oldu. 4 ay sonra meyvesini almaya basladım tek kanal çalışmanın. Suan spamcıların cogundan daha cok kazanıyorum :) Tek kanal Forever...

Bu arada sayfa TO düşükmüş yüksekmiş felan kafaya takmayın bi yükselir bi düşer :D Ben hiç takmam şahsen ;)
şu anda 16tane abonem oldu hocam ayda 3videom patlasa bu şekilde bin tl alsam yeter bana öğrenciyim,reklam işi sardı android uygulama,oyun yapıp onlara de reklam almayı düşünüyorum param gelsin de adsenseden play store uygulama paylaşmak için başta 25$ istiyor :D
aynen hocam bir düşüp bir yükseliyor to ben daha çok tbm ve bgbg yi takıyorum kafaya :)

---------- Mesaj saat 18:12:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:12:16 civarında gönderildi. ----------

en iyi acıklamayı yapmışsınız hocam

katılıyorum,tüm kanallarımı sildim :)

---------- Mesaj saat 18:13:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:12:44 civarında gönderildi. ----------

gerçekten çok saolun hocam

rica ederim hocam ne demek :)

Gerçekten adsense kahrı çekilecek şey değil işe bak 147bin görüntülenme 132 tl.Ben sevgili networkumle 147bin görüntülenmeye heralde 700 tl civarı para alırdım :D gerçekten adsensede sürünmeyin bence.

şu anda 16tane abonem oldu hocam ayda 3videom patlasa bu şekilde bin tl alsam yeter bana öğrenciyim,reklam işi sardı android uygulama,oyun yapıp onlara de reklam almayı düşünüyorum param gelsin de adsenseden play store uygulama paylaşmak için başta 25$ istiyor :D
aynen hocam bir düşüp bir yükseliyor to ben daha çok tbm ve bgbg yi takıyorum kafaya :)

Bende üniversite öğrencisiyim hocam :) Benim 4k ya yakın videom var kanalımda haber üzerine benim kanal cok konusulsu forumda zaten :D Suan 8.2k abonem 2.6M izlenmem var. Video patlasın diye ugrasmıyorum artık zaten videoyu atıyorum 1 saat sonra 100-200 oluyor rahat. Tabi arada patlayanlarda oluyor 10k-50k suana kadar en fazla izlenme alan videom 450k :) Günlük kazancıda siz düşünün artık ;) Benim kanalım partner suan BGBG ye arada bakıyorum cokda umursamıyorum :D

Gerçekten adsense kahrı çekilecek şey değil işe bak 147bin görüntülenme 132 tl.Ben sevgili networkumle 147bin görüntülenmeye heralde 700 tl civarı para alırdım :D gerçekten adsensede sürünmeyin bence.

Katılıyorum hocam :) Adsense de iken 450k izlenen videom vardı 1K $ kazandırmıştı yanlış hayırlamıyorsam :) Ama partnerde 200k izlenen videom 1.2k $ kazandırdı fark ortada ;)

Tbm olayini yeni gordum konudada bence sen girme oyle pek tbm yukseltme islerine tehlikeli.Benim orda onerdigim seyler dikkat ederseniz yuklediginiz icerigin icindeki bir gorsel yada bir arac ile ilgili yada basliginizla ilgili alakasi olan turden niche denilebilecek etiketlerdir.Yoksa "renkli kalem" videosuna "Kredi,sigorta vs" etiketi girmek demek degildir.Buna dikkat edelim.

Tbm olayini yeni gordum konudada bence sen girme oyle pek tbm yukseltme islerine tehlikeli.Benim orda onerdigim seyler dikkat ederseniz yuklediginiz icerigin icindeki bir gorsel yada bir arac ile ilgili yada basliginizla ilgili alakasi olan turden niche denilebilecek etiketlerdir.Yoksa "renkli kalem" videosuna "Kredi,sigorta vs" etiketi girmek demek degildir.Buna dikkat edelim.

Muslera hocam konuyla alakasız olucak ama belki birşey sormak istiyorum.Ocakta bu telif yasası eğer doğruysa yürürlüğe girerse artık youtube bize para kazandırmayacakmı?görüşünü almak istedim abi.

Saygılar...

peki o zaman benimki o şekildeydi spor videosunda bu kelimeler vardı ama bir daha yapmam artık :)

---------- Mesaj saat 18:38:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:37:20 civarında gönderildi. ----------

Katılıyorum hocam :) Adsense de iken 450k izlenen videom vardı 1K $ kazandırmıştı yanlış hayırlamıyorsam :) Ama partnerde 200k izlenen videom 1.2k $ kazandırdı fark ortada ;)

hangi networktesiniz bende bir network'e geçeyim diyorum :)

---------- Mesaj saat 18:40:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:38:09 civarında gönderildi. ----------

Bende üniversite öğrencisiyim hocam :) Benim 4k ya yakın videom var kanalımda haber üzerine benim kanal cok konusulsu forumda zaten :D Suan 8.2k abonem 2.6M izlenmem var. Video patlasın diye ugrasmıyorum artık zaten videoyu atıyorum 1 saat sonra 100-200 oluyor rahat. Tabi arada patlayanlarda oluyor 10k-50k suana kadar en fazla izlenme alan videom 450k :) Günlük kazancıda siz düşünün artık ;) Benim kanalım partner suan BGBG ye arada bakıyorum cokda umursamıyorum :D

sizinki iyiymiş hocam ya bende bir ilerletsem öyle :)

Muslera hocam konuyla alakasız olucak ama belki birşey sormak istiyorum.Ocakta bu telif yasası eğer doğruysa yürürlüğe girerse artık youtube bize para kazandırmayacakmı?görüşünü almak istedim abi.

Saygılar...
Valla ustad Fransa haberlerinde filanda cikti,Youtube artik Bir kisinin yukledigi videoyu,baska bir kisi tarafindan yeniden yuklettirmeyecekmis filan diyede bence her ne kadar bu adamlar icin bunu yapmak kolay olsada ,yaptiklarini cozmekde biz Turkler icin o kadar kolay.

Kim ne derse desin,kim ne soylerse soylesin,Youtube,kendiniz bizler,Biz Turk Youtube'cular sayesinde gelistirdi gelistirmeyede devam ediyor.Artik inanin bana forumda bile bazi seyleri yazmakdan cekiniyorum cunki ben yada bir baskasi agzimizdan cikan ilginc guzel birseyin yazilmasindan sonra ,youtube o konuda yeni uygulamalar ayarlar getiriyor.1 degil 2 degil 3-4 kez karsilastim bununla dikkat eden arkadaslarda vardir diye tahmi nediyorum.

Uzun lafin kisasi,ne yaparsa yapsin asmak mumkun olacakdir diye dusunuyorum.Zaten ben yada diger arkadaslar epey onceleri soyledik bu isler cok zorlasacak co ktedbirler alinacak bizi ozgun kendi videolarimiza yoneltmek icin herseyi yapacaklar diye.Bu yapilanlarda bu youtube'un onune koydugu hedefin bir basamagi daha diyebiliriz.

Biz alistik,onlarda alisti boyle gider diye dusunuyorum.

hangi networktesiniz bende bir network'e geçeyim diyorum :)

---------- Mesaj saat 18:40:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:38:09 civarında gönderildi. ----------

sizinki iyiymiş hocam ya bende bir ilerletsem öyle :)

Ben Awesomeness dayım ama önermiyorum. Yerli networkleri tercih edebilirsiniz. ETC Network gibi :) Hocam tek kanal calısın özen gösterin hemen meyvesinin alamasanızda 3-4 ay sonra meyvenin en iyisini alırsınız :) Organik Meyve :D

Anladım hocam dora ve zoomin nasıl dora reklam falan vermiş foruma kaliteli görünüyor :D zoomini de çok duydum ama karar veremedim :/

Anladım hocam dora ve zoomin nasıl dora reklam falan vermiş foruma kaliteli görünüyor :D zoomini de çok duydum ama karar veremedim :/

Tek kanal calıstığım için diğer partner networkleri ile ilgili tecrubem yok hocam birsey söyleyemem. Tecrubesi olan arkadaslar vardır onlara danısın ve skype dan parter networklerini ekleyerek konusabilir kafandaki soruları sorabilirsin :)

34binden 35bine 16tık geldi bin kişiye 8tl verdi :)

---------- Mesaj saat 20:27:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:27:15 civarında gönderildi. ----------

bide tıklama fazla olsa süper olucakta :)

34binden 35bine 16tık geldi bin kişiye 8tl verdi :)

---------- Mesaj saat 20:27:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:27:15 civarında gönderildi. ----------

bide tıklama fazla olsa süper olucakta :)

Önceleri diyordum ki ya ayda 200 tl barajını geçsem yeter. Yani günlük 8 tl görsem süper diyordum. Ama şimdi bu miktarı aylık değil günlük kazansam diye hayal etmiyor değilim.

Önceleri diyordum ki ya ayda 200 tl barajını geçsem yeter. Yani günlük 8 tl görsem süper diyordum. Ama şimdi bu miktarı aylık değil günlük kazansam diye hayal etmiyor değilim.

aynen öyle vallahi ilk başta en yüksek kazandığım 25ti ne kadar sevinmiştim anlatamam biraz sanayide falan çalıştım kendi kendime dedim keşke daha önce görseydim :D 1tl'ye bile seviniyordum iyi sabite bağladık günlük 1-2 gelir diye düşünüyordum bir baktım iyi geldi tahminimden çok kazandım daha ilk ayımdan :) ayda 3videom 200er bin alsa yeter ya bana yatarım diye düşünüyorum :D böyle patlayacak şeyler de her zaman denk gelmiyor :) şans işte :)

kardeşim bence sen bu kanalı adsense para kazanmaya kapatmadan hemen git bi partnerliğe gir adsenseden fazla kazanırsın deilse bi kac gue bu kanalında para kzanmaya kapatılır boyle bı kanala yazık olmasın kurtar kanlı (creative nation diye bi partner şirketi var arastir hemen bağla yuzde 85 kzanc veriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri