Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtubeda böyle kaynak sağlayan bir site görmedim herkesin eline saglık
Firefoxdaki sorun çözülmüş, otomatik geçiş yapıyor. Güzel sistem.![]()
Çok iyi bir sistem olmuş , kazan kazandır. Başarılarınızın devamını diliyorum
güzel görünüyor. tebrikler
Ellerine Sağlık Cidden Güzel Oldu Bu Çalışma <3![]()
Yeni kanalım icin izlenim amaçlı üye oldum. Suan sistem güzel calisiyor.
gerçekten çok güzel bir site olmuş. Teşekkür ederiz. Hayırlı olsun.
arkadaşımız çok yardım sever gerçekten çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun hemen kayıt oluyorum
sistem çok güzel işliyor da sanırım biraz daha online kullanıcıya ihtiyaç var. elinize sağlık
hayırlı olsun hocam sistem güzel olmuş bende kayıt oldum![]()
üye oldum çok teşekkürler.
Biraz daha online kullanıcıyla gayet güzel işler çıkarılabilir.genede sistem şu haliylede güzel
güzel sistem başarılar.
faydalanmak isteyen için akıllı bir iş olmuş
güzel paylaşım teşekkürler...
ben kullanıyorum ve oldukça kullanışlı. ilk günden beri sistemdeyim![]()
Kayıt oldum. Çok güzel görünüyor.
Hayırlısı bakalım.
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fikir bulmak için on numara yer. Yeni başlayanlarda muhteşem fikirler oluyor. Var mı başka böyle siteler bilen?
guzel uygulama
Hayırlı olsun, güzel bir sistem. İçeriğine girip baktığımda beğendim. Üye artmasıyla beraber güzel işler çıkarabilir
hayırlı olsun üye oldum kullanmaya başladım![]()
Yeni gördüm direk üye oldum fikir çok güzel kullanıcı arttıkça herkes kazanır başarılar
Site hayırlı olsun, yeni başlayanlar için abone ve izlenme saati konusunda fayda sağlayacağını düşünüyorum.
hayırlı olsun hocam
hayırlısı olsun ins güzele benziyor![]()
üye oldum denedim güzel sistem başarılar
Siteye üye oldum,güzel bir sisteme benziyor
hemen üye oldum gerçekten benzer sitele göre daha avantajlı ve adil görünüyor başarılar dilerim
Hayırlı olsun hocam
hayırlı olsun
hocam sistem güzele benziyor otomatik izlenim demişsiniz mesela ben VDS te açık bırakıp uyumak istedim ama her video da oynatıcıyı kendim oynatmam gerekiyor otomatik bununn neresinde oluyor![]()
Merhaba siteye üye oldum coin kastım ve tık başı 20 coinlikte youtube otomatik video izlenim çıktım. 5 adet tıklama olmuş gözüküyor ama videolara yansıyan yok. Nerede yanlış yapıyorum acaba ? Benzer bir sorunu da addmefast için yaşıyorum. Tıklama oldu gözüküyor ama videolara yansımıyor anlamadım yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Youtube video izle kısmını deneyin orada gösterim ve saat olarak daha iyi yansır.
Ayrıca ben bu sistemi kurdukdan sonra nerdeyse 10 adet aynı tarz sistem açıldı. Bir cogu hazır script nerdeyse hepside bizim mantıgı kullandıklarını söylüyor 1ip 1video. Özellikle youtube 4000 saat kısımları bile yokken bunu idda ediyorlar.
Göründüğü gibi 4000 saate video ekleyince apilerimiz o videonun süresini vs hesaplayıp veri tabanına kaydediyor ne yaparsanız yapın o videoyu 1 kere izleyebiliyorsunuz ayrıca video süresinden 1 saniye fazlasını bile izleyemezsiniz.
Diğer konu ise az izlenim gelmesi olayı bazı arkadaşlar TBM 10 vermiş. Halbuki bilmiyorlar 300 den fazla TBM si 50 olan sayfa var. Sistemde onlarca vip var hepsininde nerdeyse TBM 50 önce onların videoları izlensinki sizinkine sıra gelsin.
reis nerdesin ulaşamıyorum sana _?
Hocam sa
İzleme satın aldım ama yarım kaldı bi kontrol edebilir misin
kanalın adı: Mcoc Videos TV
Selam hocam 01:30 da mesaj atmıssın 3 saat sonra cevap verdim. Bakiyenizi ekledim alım yapın bir istediğiniz varsa pm atın yine yardımcı olurum.
---------- Spam Engelliyici 04:06 ---------- Önceki Mesaj 04:05 ----------
Skypeye geldim hocam yazıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.