Ytizlenim.com Ücretsiz 4000 Saat, Abone, İzlenim ve Daha Fazlası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam merhabalar sitede yenilenme mi oldu.
Bütün videolar coinler vb sıfırlandı.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ olsun site sahibi zamanında çok destek oldu 1 den fazla kez yardımcı oldu vip üyelik falan verdi bende sistemi severek kullanıyordum hatta son girdimde bakiye atıp işlemleri biraz daha hızlandırmak adına siteyi kullanmak istedim ama 2 defa aynı olay başıma gelince çıkış yaptım 1 dahada girmedim gelen izlenmelerin çoğu siliniyor 4k saatte kendisine ve canlı desteğe bildirmeme rağmen bu sorunuma çözüm getirmedi en son girdimde 15günlük falan vip üyeliğim vardı o olaydan sonra girmedim 50k puan ve kastığım kendi puanlarım hep çöp oldu burda amacım site sahibini veya siteyi kötülemek değil ama yorum yapma gereği duydum halen daha rayına oturmamış şeyler var onların düzeltilmesi gerekiyor

Arkadaşlar hızlıca yazayım;
Yeni orana dönüştürüldü aynı hesaba gelmektedir. 150,000 coin dönüştürme 1 Tl idi suan 9000 coin 1 Tl dönüştürünce Örnek eski oranda 4000 saat kısmında 30 saniyede 30 coin harcıyordu suan 30 saniyede 5 coin harcıyor.

* Yeni özellikler eklendi şuan sadece vip üyelerin eklediği 4000 saat kısmı var. En etkili servis orasıdır. 1 ip 1 video mantıgı vardır. Bir kullanıcı aynı videoyu 1 kez izleyebilir aynı video kesinlikle defalarca izlenmez.

* Ayrıca birçok arkadaşa elimden geldiğince yardımcı oldum konuyu güncelleyebilirsin ama yapmadım yaptıgımız yardımlar reklam olmasın diye. Birçok arkadasın pksını bu site ile açtık saatler dolmakdadır lütfen 5-10 saat ile değil 1000/2000 saat ile degerlendiriniz.

* Şuan aylardır pk sı açık kanallar kullanmakda ve hiç sorun yaşamamakdadır. Sadece birkaç resim atayım bunun gibi yüzlerce örnek var.

Bütçem yok diyenlere yardımcı oldum, öğrenciyim diyenlere oldum, param yok sonra göndereyim diyenlere tamam 1 hafta sonra atarsın dediğim oldu. İsteyenlere sürekli coin ve vip verdim bunları hep kendi cebimden karsıladım bundan sonrada elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calısacagım. Sitemizde eksiklikler olabilir sürekli geliştiriyoruz herkese şimdiden teşekkürler.

Denemek için kayıt oldum sabaha kadar otomatik bırakayım bakalım ne olacak, iyi çalışmalar dilerim.

Hocam hani laf etmek istemem tamamda 3k coin vardı bi girdim 26 ya düşmüş datayı felan mı siliyorsunuz hocam ne alaka dün 3k vardı birde toplam değişim 16 olmuş felan filan :D para yatıracaktımda yatırdığım paramdan olurum diye korkuyodum iyi ki yatırmamışım silinip duracaksa gerek yok

Denemek için kayıt oldum sabaha kadar otomatik bırakayım bakalım ne olacak, iyi çalışmalar dilerim.

Tesekkürler iyi çalısmalar.

Tekrar yazıyorum coinler dönüştürüldü. Herhangi bir sey farketmiyor 50000 coinle x saat veya x izlenim alacakken 5000 coinlede aynı izlenim ve saati alacaksınız. Coinler cpk gözükmesin diye indirmeye karar verdik sadece

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri