Ytizlenim.net şikayetçiyim!!

tahunal78

Kayıtlı Üye
Merhabalar yt izlenim.net sitesine 90 tl yukleyip her videoya 10k 10k olmak uzere 3 videoya izlenme aticaktim ilkini attim o geldi ben de tamam digerlerini de hazirlayim dedim 2. Videoya attigim izlenme 24 saate gelmeyince sitelerinden sikayette bulundum en gec 24 saat icinde cevap verilicek dendi ben de duzeltirler heralde deyip 3. Videoyu da hazirladim aradan 5 gun gecti ne izlenimlerim geldi ne de mailime cevap alabildim site hakkinda bilgisibolan var mi?

hocam site ile alaklı bi sorun yok youtbede sorun var kople ne kadar izlenim alınan iste varsa baktım hepsinde sorun var nerdeyse bende musterilerme mahcubum ama onunda sana bilgi vermesi lazımdı .

Sorun varsa bana soylemeliler ben de isimi ona gore planlamaliyim ve para iadesi almaliyim siteden sonucta bu durumda ben magdur olmus oluyorum.

Durum hala ayni bu siteyi sikayet edebilecegim bir yer var mi dir?

Burda var mı bilmiyorum.R10'da konusu var.Bu ara kimden izlenim alırsanız alın, sorun yaşama ihtimaliniz yüksek.

Bazı yüksek izlenimli kanallar var.Onlardan reklam almanız mantıklı.Video sonu kartları da ciddi hit sağlayabiliyor.

Burda var mı bilmiyorum.R10'da konusu var.Bu ara kimden izlenim alırsanız alın, sorun yaşama ihtimaliniz yüksek.

Bazı yüksek izlenimli kanallar var.Onlardan reklam almanız mantıklı.Video sonu kartları da ciddi hit sağlayabiliyor.

Ticketlarima da cevap atmiyorlar eger yapamiyolarsa para iadesi vermeliler bu benin sorunun mu?

Merhabalar yt izlenim.net sitesine 90 tl yukleyip her videoya 10k 10k olmak uzere 3 videoya izlenme aticaktim ilkini attim o geldi ben de tamam digerlerini de hazirlayim dedim 2. Videoya attigim izlenme 24 saate gelmeyince sitelerinden sikayette bulundum en gec 24 saat icinde cevap verilicek dendi ben de duzeltirler heralde deyip 3. Videoyu da hazirladim aradan 5 gun gecti ne izlenimlerim geldi ne de mailime cevap alabildim site hakkinda bilgisibolan var mi?

Merhaba,

Skype uzerinden gerekli aciklama surekli olarak yapiliyor ve skype uzerinden destek veriyoruz. Youtubede genel bir problem soz konusu, gondeirm yapiliyoe fakat yavas yapilmakta sadece isze suanda gonderimin yapildigini kanitliyabilirim. islemler gec sekilde olsada yapilamkta.

Sorun yasadiginiz noktayi skype uzerinden bildiriseniz daha hizli bir gonderim soz konusu olucaktir.

Not : Alnalamdigim nokta su : yahu iade istiyorsaniz skypeden bize yazin foruma nie yaziyorsunuz analmiyorum, biz zaten iade cikiyoruz. Skypeden ayri buradan ayri yaziyor millet sonra neden gec cevap veriyorsunuz oluyor, tekrar tekra yaziyor

SITEMIZE UYE OLAN ve 15 gun icinde bakiye yuklemis olup geri aide isteyen herkesin aidesi yapilmaktadir. EGER IADE YAPMAZSAK HERYERE YAZIN AMA ÖNCE SORUNU BIZLE COZMEYE OZEN GOSTERIN. (Ozellikle buyuk harfle yaziyorum yanlis anlamayin, bizim millette ben gormedim duymadim cok oluyor biliyorsunuz.)

Saygilarimla,
YTizlenim.net

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri