YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

yasin iddaya varmısın, bence sen bu ünlem geçme hakkında hiçbişey yapamazsın

youtube izin vermiyo çünkü videoyu farklı kaydetmene
bu konuda senin elinden hiçbişey gelmez bence

neyse, ben yeni bi yöntem buldum, şuandaki ünlem geçme yöntemine benzer
bunda şuanlık sorun yok denedim çalışıyor, online olduğunda skypeden söylerim sana yöntemi

Hocam ozaman öyle olsa kanalda ekleyemiyoruz,şuan bottan faydalanamıyoruz,Youtube ile alakası yok diye düşüyorum.

Hocam ozaman öyle olsa kanalda ekleyemiyoruz,şuan bottan faydalanamıyoruz,Youtube ile alakası yok diye düşüyorum.

inş youtubdan kaynaklı değildir, inan buna en çok ben sevinirim

ama ben şunun için söyledim
ytkazanın ünlemi geçme için yaptığı işlemi ben kendim manuel denedim, youtube hata veriyor
sonuçta benim yaptığımın aynısını ytkazan api ile yapıyor

manuel ben yapamadıysam ytkazanda yapamıyacaktır

yani ben ytkazandaki ünlemi geçme için söyledim, kanal eklemeler falan tabiki youtubdan kaynaklı dğildir

Acilen unlem gecmeye bi cozum bulunmali suan elimiz kolumuz bagli oturuyoruz.

yasin, daha kaç günümüz böyle heba olup gidicek, boş boş hiçbişey yapmadan geçiyor günler

bugün baktım ancak değişiklikleri yapabilmem şuanda zor. yarın akşam gerekli düzeltmeleeri yapacağım. şimdilik Ünlem geçme ve Video ortası reklam sorunlu gözüküyor. yarın akşam geldiğim gibi bu bozuk yerleri onaracağım.

yarın akşam oldu yasin kardeş, gerekli düzeltmeler yapıcakmısın

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] bosa gıden gunler eklenecekmı
kac gundur bota bıle gıremıyorum
duzeldımı sorunlar

bunda şuanlık sorun yok denedim çalışıyor, online olduğunda skypeden söylerim sana yöntemi

senın bahsettiğin eskıdı be bide bot sahiplerine bunu söylmen komik bende bişe buldun sandım

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]

Hocam hala gelmediniz mi 3-4 gündür hiçbirşey yapamıyoruz...Bugün akşam düzelicekti sorunlar öyle demiştiniz,hala ortalıkta birşey yok.Takıldık kaldık...

Hocam bugun aksama yaparim demistiniz ama hicbirsey goremiyoruz??
en kisa surede sorunun bitmesini bekliyoruz....

yasin, daha kaç günümüz böyle heba olup gidicek, boş boş hiçbişey yapmadan geçiyor günler

Acilen unlem gecmeye bi cozum bulunmali suan elimiz kolumuz bagli oturuyoruz.

@Rigobert hocam 3 gunum bosu bosuna gıttı hıcbırsey yapılmıyor ya

Yasin hocam şuan youtubeda problem var sanırsam senin botta sorun yok. Çünkü manuel olarakta video düzenlemeye girildiğinde hata veriyor düzenlemiyor. O yüzden şuan beklemekte fayda var diye düşünüyorum.
beyler bayanlar şimdi gelebildim eve ve dediğim gibi bütün yorgunluğuma rağmen bu soruna baktım. [MENTION=12530]serhat12[/MENTION] nickli kullanıcının dediği gibi youtube üzerinde bu işlem yapılamadığı için bizde yaptıramamaktayız. bizim sistemden kaynaklanan bir sorun değil, youtube kaynaklı bir sorundur.
ses silme ozelliğini nasıl açacağım peki ust mesajda kasteddiğinizi
Toplu işlemlerde Ses silme olayını Tüm videolara uygulayabilirsiniz ya da Tek link yüklerken seçeneklerde Ses Sil işaretini işaretleyin.
Limit eklememişim, şimdi düzelttim.

Youtube Video editör ile yapıyorsun, onu gördüm de şuan için o mümkün gözükmüyor. dinlendikten sonra sakin kafayla bakacağım. 17 saat yol geldik arabayla yorgunum bayağı.

yasin bi yarın falan müsait olduğunda bi bakıver apiye

youtube editörle yapabilirmisin ünlem geçmeyi

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam lutfen su unlem ve yuklemeye bak

ytkazan ünlem geçme tarihe karıştı daha

beyler bayanlar şimdi gelebildim eve ve dediğim gibi bütün yorgunluğuma rağmen bu soruna baktım. [MENTION=12530]serhat12[/MENTION] nickli kullanıcının dediği gibi youtube üzerinde bu işlem yapılamadığı için bizde yaptıramamaktayız. bizim sistemden kaynaklanan bir sorun değil, youtube kaynaklı bir sorundur.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]
Hocam o zaman bundan sonra birdaha ünlem geçme olmayacakmi botta??

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri