YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]
Sizinde başınızı ağrıtıyoruz ama,sanırım bu sefer biz haklıyız...

Ne yalan söyliyim botu tercih etmemdeki en büyük faktör Ünlem Geçme özelliğiydi.Bunun dışında Video Ortası Reklam ekleme hala çalışmıyor.Ünlem geç bozuk olduğu için 5 gündür bota giriş bile yapmıyorum...
Evet bu botunun digerlerinden iyi olmasinin nedeni unlem gecmesiydi onu cozersek hala en iyi bot olarak kalacaktir..

@Rigobert
Sizinde başınızı ağrıtıyoruz ama,sanırım bu sefer biz haklıyız...

Ne yalan söyliyim botu tercih etmemdeki en büyük faktör Ünlem Geçme özelliğiydi.Bunun dışında Video Ortası Reklam ekleme hala çalışmıyor.Ünlem geç bozuk olduğu için 5 gündür bota giriş bile yapmıyorum...
Estağfurullah baş ağrıtma gibi birşey asla olmaz, Çalışmaya devam ediyorum. şuanda Toplu yüklemelere bakıyorum, ondan sonra hemen video ortasını halledeceğim.

yasin son durum nedir, youtube editörü bota ekleyebilecekmisin

lütfen eklenebiliyosa yada eklenemiyosa şimdiden bizi bilgilendir

bizde ona göre bir hal çaresine bakalım, kendimize yeni yol haritası belirleyelim

Evet bu botunun digerlerinden iyi olmasinin nedeni unlem gecmesiydi onu cozersek hala en iyi bot olarak kalacaktir..

Dün gece bu Youtube Editörü yapmaya çalıştım ancak yorgun kafayla yapamadım, kaldığım yerden sakin kafayla devam edeceğim, biraz daha farklı olacak o olay ama yüksek ihtimalle yapacağım. Ben yapamasam bile abime(Çalıştığı ve yaptığı işlerle php alanında en iyisi diyebilirim.) yaptıracağım. hiç şüpheniz olmasın

bizde 5 gündür kullanamıyoruz ama günde 5 kere yazmanında anlamı yok gibi, yapmaya çalışıyordur zaten emin olun.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]; ve [MENTION=12530]serhat12[/MENTION]; hocam şimdi birşey fark ettim. Youtube editör ile düzenleme yaptığımızda malesef etiket ve açıklama tamamen gidiyor. Bunuda gözden kaçırmamakta fayda var.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]; hocam bir not daha düşeyim Toplu İşlemler kısmından video baştan sondan kesme kısmına 10 yazıyorum 10ar sn kesmiyor. Işık açmayı kullanıyorum o da çalışmıyor. İlgilenrmisin

[MENTION=13042]xchernobilx[/MENTION]
Hocam bi ilk once bot duzelsin en onemli seyler duzelsin onlar basit istir bence

[MENTION=13042]xchernobilx[/MENTION]
Hocam bi ilk once bot duzelsin en onemli seyler duzelsin onlar basit istir bence

Dedigim seyde yine unlem gecme ile alakali. Alternatif olarak videodan kirpilma yapildigindada unlem olmadan direk dolar yaniyor. O yuzden oradaki ozellikler calissa suanlik unlem derdimize cozum olabilir diye diyorum gunlerimiz bosa gecmez

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]; ve [MENTION=12530]serhat12[/MENTION]; hocam şimdi birşey fark ettim. Youtube editör ile düzenleme yaptığımızda malesef etiket ve açıklama tamamen gidiyor. Bunuda gözden kaçırmamakta fayda var.

tabi gidiyor

yeni video oluşuyor, o anda başlığı eklemezsen, başlıkda gidiyor

@Mehmet64
Unlem isi duzeldimi??
Ünlem olayını biliyorsunuz youtube kendisi hata verdiği için düzeltemiyoruz. Alternatifine bakıyoruz henüz bitmedi. bittiği zaman bilgilendirilme yapılacak
@xchernobilx

@Rigobert; hocam bir not daha düşeyim Toplu İşlemler kısmından video baştan sondan kesme kısmına 10 yazıyorum 10ar sn kesmiyor. Işık açmayı kullanıyorum o da çalışmıyor. İlgilenrmisin
Vds üyeliğiniz vardı otomatik yüklemelerde kesme ve kırpma yapmıyor mu?
Video Ortası Reklam hala bozuk...
Hangi partner? ne sorunu yaşıyorsunuz
http://www.ytpara.com/ytkazan/47462-ytkazan-video-ortasi-sorunu-yasayanlar.html#post579467
bruradan yazar mısınız.
tabi gidiyor

yeni video oluşuyor, o anda başlığı eklemezsen, başlıkda gidiyor
Tabi zaten ünlem geçme işlemimizde biliyorsunuz başlığı vs. değiştiriyorduk ve Orjinale döndür dediğimizde hepsini ekliyordu. o şekilde yapacağız

Ünlem olayını biliyorsunuz youtube kendisi hata verdiği için düzeltemiyoruz. Alternatifine bakıyoruz henüz bitmedi. bittiği zaman bilgilendirilme yapılacak

Vds üyeliğiniz vardı otomatik yüklemelerde kesme ve kırpma yapmıyor mu?

Hangi partner? ne sorunu yaşıyorsunuz
http://www.ytpara.com/ytkazan/47462-ytkazan-video-ortasi-sorunu-yasayanlar.html#post579467
bruradan yazar mısınız.

Tabi zaten ünlem geçme işlemimizde biliyorsunuz başlığı vs. değiştiriyorduk ve Orjinale döndür dediğimizde hepsini ekliyordu. o şekilde yapacağız

Evet hocam vds var ve kirpma kesme isik acma vs yapmiyor. Dedigim gibi sen editoru yetistirene kadae bu ozelliklerle direk dolar yanabilir calisirsa.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] Hocam olacak gibimi yani olumlu mu isliyo zaman yoksa olumsuz mu??

Arkadaşlar sizlerinde bildiği gibi ünlem geçme alanımım Youtube kaynaklı bir sorunu olduğu için çalışmamaktaydı.

Şimdi youtube kendisindeki sorunu giderdi ve sistemimizdeki Ünlem geçme tekrar aktif hale gelmiş ve çalışır hale geçmiştir.

Arkadaşlar sizlerinde bildiği gibi ünlem geçme alanımım Youtube kaynaklı bir sorunu olduğu için çalışmamaktaydı.

Şimdi youtube kendisindeki sorunu giderdi ve sistemimizdeki Ünlem geçme tekrar aktif hale gelmiş ve çalışır hale geçmiştir.

Hocam tek sorun Video Ortası Reklam bende şuan hala bozuk durumda.Partner kanal değil hocam Adsense kanallar.

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yok artık, inanamıyorum, oh beeeeeeeeeeee

hemen bakıyorum, inş dediğin gibidir :D:D:D::D

gerçkten çok çok sevindim

ohbe ya

inanılmaz sevindim :D:D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri