YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

deneemler için site üzerinden yazmanız gerekmektedir hocam.

-
site üzerinde botlarda çalışma yapılmaktadır. Bozuk site botları 2 gün içerisinde düzeltilecektir.

destek bölümünden de yazmıştım hocam, henüz okunmadığı için sizi burada online görünce hatırlatayım dedim.

Hocam yt to yt yapamıyorum site üstünden yazdım, yükleniyordu videolar kesti yüklemeyi

24 saat deneme süresi rica ediyorum.
sitemiz üzerinden yazarsanız 36 saat olarak deneme süresi vermekteyim.
Hocam playlistte hala sorun var
playlistte bir sorun yok hocam destekten de yazdım size youtube tarafından otomatik oluşturulmuş oynatma listelerini api ile çektiremediğimiz için çektirmiyorum. onun haricinde kişiler tarafından oluşturulan playlisteleri çekebilmekte bot.
Hocam yt to yt yapamıyorum site üstünden yazdım, yükleniyordu videolar kesti yüklemeyi
kanalda bir sorun yok ise tekrar yüklemeeleri yapacaktır hocam

2-3 kanalda denedim otomatik yüklemelerde sürekli "Video Yüklenemedi. yükleme işlemi tekrar denemeyecek" hatası veriyor genel bir problem mi ?

söylemesi ayıp kanal listesinde bu abone sayısı izlenim falan kaç günde bir yenileniyor:D
1 hafta oldu hala sıfır

hala ödeme onayım yapılmadı bilginize arkadaşlar sabah yapmıştım..

yahu destekten üç gün önce ileti yazdım daha okumamış..belki ben eksik bişeyler yapıyorum insan bir cvb yazar.

genel sıkıntı var şu an adminde ortada yok gelince yapar ödeme onayını falan filan, adam hafta sonu tatilinde anlaşılan :D

geceden beri botdaki sıkıntı devam ediyor. destekden mesaj attım bakalım ne olacak. Ayrıca bu sıkıntı sadece bende mi var kimseden ses çıkmıyor:)

yok hocam genel, bende de yok :D Allahtan 2 bot kullanıyorum boş boş yatacaz yoksa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri