YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

YTKazan ilk göz ağrımdır...
Bu ay gelişmeleri test etmek için süre satın alayım...
kayıtsız kalamadım,eline sağlık. [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]
Gelişmelerin hepsini en iyisi nasıl olacaksa o şekilde yapmaktayız. Umarım tekrardan çalışırız hocam. biraz geliştirmeleri aksatınca kötü oldu açımızdan ama şuanda en iyi bot olduğumuza inancım tam.

Bende bir gün lük deneme hesap alabilirmiyim. 3 aylık almayı düşünüyorum.
Deneme hesap gönderildi. umarım çalışırız
Logo, intro eklemede mb sınırı olmaması çok iyi olmuş, :) Gerçekden çok başarılı.
Botu hiç kullanmamış arkadaşların 1 gün ücretsiz deneme alarak sistemi mutlaka denemelerini öneririm, Pişman olmucaksınız
Teşekkürler Rigobert
Yorumun için çok teşekkür ederim okan. Umarım ytkazan ile daha fazla kazanırsın.

istekleriniz / arzularınız var ise her zaman beklerim.

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Eyvallah yasin. :)

Hocam en büyük sorun olan ünleme çare oluyor mu?

Hocam en büyük sorun olan ünleme çare oluyor mu?

Hiç bir botta ünleme %100 çare yoktur. Ancak ytkazanda ünlemli video geçirmek için özel yöntem( Manuel olarak tek tek) vardır. Üstelik Günlük Toplu yükleme limiti diye birşey yoktur. istediğiniz kadar toplu video yükleyebilirsiniz. Ünlemli videoları siler geri kalanlar ile kazanırsınız.

daha sonra yeni kanal açar ve yine aynı şekilde vide yüklersiniz.

1 adet alındı.. teşekkürler..

Benim anlayamadığım sağ yukarıda izlenme sistemi yani izleme artırma mı oluyor?Eğer öyleyse izlemelerin kaynağı nedir?

Benim anlayamadığım sağ yukarıda izlenme sistemi yani izleme artırma mı oluyor?Eğer öyleyse izlemelerin kaynağı nedir?

anlayamadım hocam?

Hocan sağ üstte izlenme diye bişey var ytbotta reklamda izlenme sayısını artırma mı?

---------- Mesaj saat 22:14:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:11:35 civarında gönderildi. ----------

ey7G2N.png

halka içerisindeki yazıyı kastediyorum

Hocan sağ üstte izlenme diye bişey var ytbotta reklamda izlenme sayısını artırma mı?

---------- Mesaj saat 22:14:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:11:35 civarında gönderildi. ----------

ey7G2N.png

halka içerisindeki yazıyı kastediyorum

Bu botla o bot farklı hocam
O ytpro bu ytkazan

Ben aynı sandım.Ancak bilen var mı?Bu izlenme artırma yapıyo mu?
yok hocam o botun bizim bot ile alakası yok YTKazan İnternet üzerinden indirme / yükleme yapyıor sizin internetinizi kullanmaz hocam.

yok hocam o botun bizim bot ile alakası yok YTKazan İnternet üzerinden indirme / yükleme yapyıor sizin internetinizi kullanmaz hocam.

Tamam peki sizde izlenme artırma gibi bi özellik var mı?

Tamam peki sizde izlenme artırma gibi bi özellik var mı?

Özgünleştirme sistemimiz var onu kullanarak olması gerektiğinden katbekat daha fazla izlenmeye sahip olabilirsiniz

tahmin ettiğim gibi ünlem belasına en büyük savunma bu bot çıkacaktır...
yt-yt video yüklemelerinin kirli kanallarda %100 ünleme düşmesi üzerine 2 saatlik bir deneme yaptım ve sitelerden toplu yükleme özelliğiyle ölü kanala hayat geldi diyebilirim.

para kazanması hiç yanmayan kanalda youtube dışından video yükleyebildiği için %75 oranında ışıkları yaktı...kanalı silmeyi bile düşünüyordum...teşekkürler [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

11-) LÜTFEN DİKKAT!! Resimlerden video yapma, Müzik ekleme, Yazı okutma(henüz aktif değil) ( İLK VE TEK YTKAZAN'DA )

Hocam bu özellik ne zaman gelecek ? [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

11-) LÜTFEN DİKKAT!! Resimlerden video yapma, Müzik ekleme, Yazı okutma(henüz aktif değil) ( İLK VE TEK YTKAZAN'DA )

Hocam bu özellik ne zaman gelecek ? [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]
en geç 2 güne hocam.

özgünleştirme sistemi video yükleme süresini ne kadar uzatıyor yüzde olarak ?

"HER ATTIĞIM ÜNLEM OLUYOR" diyen arkadaşlarımız bir okusun lütfen.​

tahmin ettiğim gibi ünlem belasına en büyük savunma bu bot çıkacaktır...
yt-yt video yüklemelerinin kirli kanallarda %100 ünleme düşmesi üzerine 2 saatlik bir deneme yaptım ve sitelerden toplu yükleme özelliğiyle ölü kanala hayat geldi diyebilirim.

para kazanması hiç yanmayan kanalda youtube dışından video yükleyebildiği için %75 oranında ışıkları yaktı...kanalı silmeyi bile düşünüyordum...teşekkürler [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

Yorumun için bende teşekkür ederim hocam. en azından bilmeyen, haberdar olmayan arkadaşlarda bunun farkına varacaktır sayende.

---------- Mesaj saat 01:24:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:23:04 civarında gönderildi. ----------

özgünleştirme sistemi video yükleme süresini ne kadar uzatıyor yüzde olarak ?

Özgünleştirme sistemi,(Tam olarak Benzer videolardan açıklama ve etiket buluyor. izlenmeyi arttırıyor.) yükleme işlemi başlamadan yapıldığı için yükleme süresinde bir etkisi bulunmamaktadır.

özgünleştirme sistemini şimdi anladım tamam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri