YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

hakkaten kullanıyorum şaun gerçekten harika bir bot.. ellerine sağlık hocam az bir sürem kaldı uzatmayı düşünüyorum

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

hakkaten kullanıyorum şaun gerçekten harika bir bot.. ellerine sağlık hocam az bir sürem kaldı uzatmayı düşünüyorum
Sağolun ban yemişsiniz tekrardan aramızda görürüz sizi umarım.

ARKADAŞLAR İLK MESAJIMI GÜNCELLEDİM LÜTFEN BAKINIZ.

ilk mesajda yeni kullanıcılar için kısa soru cevap şeklindeki açıklamalar çok iyi olmuş. özelliklede botu bilmeyenler için.
ben tekrardan Allah razı olsun demek istiyorum botun sahibine
http: //i.hizliresim .com/xVdbgq.jpg

ilk mesajda yeni kullanıcılar için kısa soru cevap şeklindeki açıklamalar çok iyi olmuş. özelliklede botu bilmeyenler için.
ben tekrardan Allah razı olsun demek istiyorum botun sahibine
xVdbgq.jpg

Kazancınız beni sevindirdi hocam. Allah daha çok kazandırmayı nasip etsin inşallah.

ytkazan ile kazanamayan müşterimiz yoktur. "Kaynak sıkıntısı çekiyorum" diyen arkadaşlar var ise eğer ytkazan ile bunun önüne tamamen geçebilir onuda belirteyim.

Kazancınız beni sevindirdi hocam. Allah daha çok kazandırmayı nasip etsin inşallah.

ytkazan ile kazanamayan müşterimiz yoktur. "Kaynak sıkıntısı çekiyorum" diyen arkadaşlar var ise eğer ytkazan ile bunun önüne tamamen geçebilir onuda belirteyim.

toplu kanal çekme yükleme varmı 70 lik pakette günlük kac toplu yükleme hakkı var

toplu kanal çekme yükleme varmı 70 lik pakette günlük kac toplu yükleme hakkı var

Toplu olarak kanaldan son 1000 videoyu çekme var. eğer isterseniz daha sonraki yerleride 50şer şekilde sayfalar halinde çekebilirsiniz.

bu günlük yükleme hakkı çok fazla sorulmaya başlandı. alıştırdılar yükleme sınırına maalesef, ana mesajıma ekledim şimdi.

Günlük yükleme limitimiz vs. yok hocam. öyle sınırlar koymadık, koymayacağızda.

Toplu olarak kanaldan son 1000 videoyu çekme var. eğer isterseniz daha sonraki yerleride 50şer şekilde sayfalar halinde çekebilirsiniz.

bu günlük yükleme hakkı çok fazla sorulmaya başlandı. alıştırdılar yükleme sınırına maalesef, ana mesajıma ekledim şimdi.

Günlük yükleme limitimiz vs. yok hocam. öyle sınırlar koymadık, koymayacağızda.

yanlış anlamadım dmi toplu istediğimiz kanalı sürekli cekebiliyoruz yani 250 dir 500 dür hak yok yani oylese hemen bana hesap numaranızı atın paranızı yatırayım bide siteye giriş link verisen siteyede girip üye olayım

yanlış anlamadım dmi toplu istediğimiz kanalı sürekli cekebiliyoruz yani 250 dir 500 dür hak yok yani oylese hemen bana hesap numaranızı atın paranızı yatırayım bide siteye giriş link verisen siteyede girip üye olayım

evet kesinlikle öyle hocam. günlük limit koymuyoruz. çekmek istediğiniz kadar çekebiliyorsunuz.

pm ile deneme hesabınız gönderildi hocam gece yarısına kadar. beğenirseniz ödeme yapar süreyi uzatırız. denemeden almak olmaz :)

Hocam telif sil ,ünlem sil, para kazan çevirme vb. site üzerinde aktif mi yoksa masaüstü uygulama şeklinde mi ? Deneme alabilir miyim ?

Hocam telif sil ,ünlem sil, para kazan çevirme vb. site üzerinde aktif mi yoksa masaüstü uygulama şeklinde mi ? Deneme alabilir miyim ?

Otomatik para kazanma, telif silme, ünlem silme, bunarın hepsi iki şekilde de aktiftir.
1-) isterseniz sistem üzerinden otomatik sildirebilrsiniz
2-) isterseniz uygulama ile kendi bilgisayarınız üzerinden sildirebilirsiniz.

Deneme hesabınız gönderildi

İlk mesajınız güzel olmuş hocam . Bi fırsat bulup alamadım şu botu :)

17-) İsteyen Müşterilerimize Sınırsız Kanal Eklemeli masaüstü telif silme ve para kazanma açma uygulaması Bedava

Spama düşmüş kanalımıza örneğin bir daha yükleme yapmayacağız fakat sürekli de videoların kontrol edilmesi gerekiyor. Kanal ekleme limitini doldurmadan bununla o kanallarımızı telif vs yedi mi diye takip edebilir miyiz ?

İlk mesajınız güzel olmuş hocam . Bi fırsat bulup alamadım şu botu :)
beklerim yakında hocam.

17-) İsteyen Müşterilerimize Sınırsız Kanal Eklemeli masaüstü telif silme ve para kazanma açma uygulaması Bedava

Spama düşmüş kanalımıza örneğin bir daha yükleme yapmayacağız fakat sürekli de videoların kontrol edilmesi gerekiyor. Kanal ekleme limitini doldurmadan bununla o kanallarımızı telif vs yedi mi diye takip edebilir miyiz ?

YTKazandaki Kanal hakkınızı kullanmadan, Bu masaüstü uygulamaya hesabınızı ekleyebilir, bilgisayarınız açık kaldığı süre zarfı içersiinde belli aralıklar ile kontrol eder, varsa silinecek siler

deneme gönderildi hocam.

Arkadaşlar ytkazan botunu aldım 1 aylık okadar memnun kaldım ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim herkeze tavsiyemdir sınırsız video toplu atablrsniz ayrı paralar ödemeden ellerine sağlık

beklerim yakında hocam.

YTKazandaki Kanal hakkınızı kullanmadan, Bu masaüstü uygulamaya hesabınızı ekleyebilir, bilgisayarınız açık kaldığı süre zarfı içersiinde belli aralıklar ile kontrol eder, varsa silinecek siler

deneme gönderildi hocam.

hocam bizi internet hızımızda atmıyor değilmi kendi serverinden atıyor ? ve video atış hızı nasıl acaba

bizim kota etkilemyr hocam kendm kullnyrm bende botu yeni aldm cok memnum

Tüm Botlarda ytkazanda İLK VE TEK Olan özelik

Başka hiç bir botta olmayan 71 Siteden Otomatik video Çektirebilirsiniz.
Çekim Yapabileceğiniz siteler.
Bugün Gazetesi
Alkışlarla Yaşıyorum
Abc News Go
A Haber
Beyaz Gazete
BilibiliTV
Break.com
Bursadabugun.com
CBS News
comedytime.com
Youtube
Cracked.com
Dailyhaha
DnaTube.com
Ebaumsworld
Engadget.com
Ensonhaber
epicfail.com
Fragman.web.tr
funnyanimalvideos
Funnyordie.com
Guardian.com
Haber365.com
haber7.com
Haberturk
İzlesene.com
Vidwor
Ht Program
ign.Com
iha.com.tr
Jokeroo
Kemalistgazete
Kgw
Liveleak
ITN.co.uk
Metacafe
Milliyet
SkorerTV
Mynet
Myvideo.ge
NasılTV
Ochevidets
PcAdvisor
R7
Sciencehack
Spiegel
Sporx
Tamindir
Teachertube
Thatshow
The Daily Beast
Timsah
TrashCars
TvHaber
Videobash
Videojug
Vidivodo
Videotif
VOA News
VOA Türkçe Haberler
Vube
Web.de
Wired
WORLDSTARHIPHOP
Yapfiles
Zaplat
Stupidvideos.com
reuters.com
Sağlık Kanald
Bloomberg
izle7 UlkeTV

hocam bizi internet hızımızda atmıyor değilmi kendi serverinden atıyor ? ve video atış hızı nasıl acaba

Yok hocam sizin internetinizi kullanmaz. En hızlı şekilde yüklemeleri gerçekleştirir. Sunucularımız internet hattı kuvvetlidir.

Hocam Merhaba;

Deneme hesabı alabilirmiyim?

Tüm Botlarda ytkazanda İLK VE TEK Olan özelik

Başka hiç bir botta olmayan 71 Siteden Otomatik video Çektirebilirsiniz.
Çekim Yapabileceğiniz siteler.
Bugün Gazetesi
Alkışlarla Yaşıyorum
Abc News Go
A Haber
Beyaz Gazete
BilibiliTV
Break.com
Bursadabugun.com
CBS News
comedytime.com
Youtube
Cracked.com
Dailyhaha
DnaTube.com
Ebaumsworld
Engadget.com
Ensonhaber
epicfail.com
Fragman.web.tr
funnyanimalvideos
Funnyordie.com
Guardian.com
Haber365.com
haber7.com
Haberturk
İzlesene.com
Vidwor
Ht Program
ign.Com
iha.com.tr
Jokeroo
Kemalistgazete
Kgw
Liveleak
ITN.co.uk
Metacafe
Milliyet
SkorerTV
Mynet
Myvideo.ge
NasılTV
Ochevidets
PcAdvisor
R7
Sciencehack
Spiegel
Sporx
Tamindir
Teachertube
Thatshow
The Daily Beast
Timsah
TrashCars
TvHaber
Videobash
Videojug
Vidivodo
Videotif
VOA News
VOA Türkçe Haberler
Vube
Web.de
Wired
WORLDSTARHIPHOP
Yapfiles
Zaplat
Stupidvideos.com
reuters.com
Sağlık Kanald
Bloomberg
izle7 UlkeTV

Yok hocam sizin internetinizi kullanmaz. En hızlı şekilde yüklemeleri gerçekleştirir. Sunucularımız internet hattı kuvvetlidir.

hocam cidden bukadar beklemiyordum diger botlarda ki rahatlıgı sizde fazlasıyla buldum Cidden teşekkürler ayrıyetten tek tek tw ile girip ilgilenmen ayrı sevindirdi beni

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri