YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Toplu şekilde video içi reklam ekleme ve ülkeye göre engelle yaparsan şahane olur hoca.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Toplu Halde video ortası reklam açma zaten var hocam. onu otomatik hale getireceğiz inşallah

ülkeye göre engelle tam olarak nasıl yapılıyor youtube da=

Toplu Halde video ortası reklam açma zaten var hocam. onu otomatik hale getireceğiz inşallah

ülkeye göre engelle tam olarak nasıl yapılıyor youtube da=

üstad o sadece partner kanallarda oluyo ülkeye göre engelleme

üstad o sadece partner kanallarda oluyo ülkeye göre engelleme

farketmez hocam eğer ki işe yarayan birşey ise eklenilebilinir sisteme

farketmez hocam eğer ki işe yarayan birşey ise eklenilebilinir sisteme

üstad farketmez olurmu senin botunu kullananların % kaçı partner önemli olan soru bu normal adsenseye baglı kanallarda öyle bi seçenek yok

üstad farketmez olurmu senin botunu kullananların % kaçı partner önemli olan soru bu normal adsenseye baglı kanallarda öyle bi seçenek yok

%1 bile olsa müşteri istiyorsa yapılması denenir hocam böyle olmazsa sistemın anlamı olmaz

%1 bile olsa müşteri istiyorsa yapılması denenir hocam böyle olmazsa sistemın anlamı olmaz

yok kardeşim yanlış anladınız sisteme eklenirse tabi güzel olur ben buna bişi demiyorum sadece ülke engelleme muhabbeti sadece partnerde var bunu belirtmek istedim

ayrı bir alanda olacağı için herkesin gözüne batmayacaktır. yalnız istenildiği anda partner kanalı sahipleri toplu şekilde kanalındaki videolara bu işlemi uygulayabilecek yani.

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

Teşekkürler.

Konumu silen kişi seni iyi anmıyorum. Bu hallere düşecek adam mıydım :)

merhabalar yotube ile bir gelir elde etmek için bu işe başlamış bulunmaktayım şuan adsenseden onay bekliyorum bugün sabahtan beri..şimdi size bir sorum oalcak bot satısı hakkınızda yazınızı okudum bana detaylı olarak bu koun hakkında bilgi verrimisiniz odukum ancak yazınızı bazı sorularım var mesala bu bot ile yotube veya adnsense hesabımının engellenmesi kapatılması veya kzancımı alamama gibi bir durum söz konusu olur mu ogrenmek ıstedım ve bu botun ısleyısı nasıl oluyor kısa bir özetlersenız cok ssevınırm eger gerçekten faydalı olacbilir kazancını rajhat bir şekilde çıkarır dersenız düzenli olarak çalışmak istiyorum beni bilgilendirirsenız seıvnırım..aynı zamanda kendımde duzenlı olarak video girmeyi düşünüyorum ortalama kazançlarımız ne olur sızın aylık paketlerı aldıgımızda bilgi verirsenız cok seıvınırım, sizden haber bekliyorum iyi akşamlar..

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

merhabalar yotube ile bir gelir elde etmek için bu işe başlamış bulunmaktayım şuan adsenseden onay bekliyorum bugün sabahtan beri..şimdi size bir sorum oalcak bot satısı hakkınızda yazınızı okudum bana detaylı olarak bu koun hakkında bilgi verrimisiniz odukum ancak yazınızı bazı sorularım var mesala bu bot ile yotube veya adnsense hesabımının engellenmesi kapatılması veya kzancımı alamama gibi bir durum söz konusu olur mu ogrenmek ıstedım ve bu botun ısleyısı nasıl oluyor kısa bir özetlersenız cok ssevınırm eger gerçekten faydalı olacbilir kazancını rajhat bir şekilde çıkarır dersenız düzenli olarak çalışmak istiyorum beni bilgilendirirsenız seıvnırım..aynı zamanda kendımde duzenlı olarak video girmeyi düşünüyorum ortalama kazançlarımız ne olur sızın aylık paketlerı aldıgımızda bilgi verirsenız cok seıvınırım, sizden haber bekliyorum iyi akşamlar..

Hocam youtube hakkında detaylı bilgileri forumda bulabilirsiniz.

Bizim botumuz ile kazanamayan kişi yoktur hocam. ben öyle tahmin ediyorum çünki piyasadaki en kaliteli özelliklere sahiptir ytkazan.

üstelik Kanal ekleme dışında bir sınır bulunmamakta.

Arayabileceğiz ihtiyac duyabileceğiniz herşeyin olduğu bir bottur ytkazan yani.

Teklink yüklemek için 10 TL lik paketimiz mevcuttur.
normal paket aylık 25 TLdir.
3 aylık 70 TLdir.
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
YTKazan ile BU ZAMANDA BİLE KAZANMAK ÇOK KOLAY!

OTOMATİK PARA KAZANMA AÇMA VE TELİF SİLME SEÇENEKLERİ AKTİF HALE GETİRİLMİŞTİR.

Resimi yorumluyorum arkadaşlar.
1 yazan yerde Otomatik para kazanma ve Telif silme HAYIR seçili olan kanal böye gözükecek

2 yazan yerde Otomatik para kazanma ve Telif silme EVET seçili olan kanal böyle gözükecek

3 yazan yerde ise Kapalı sorunlu hesaplar böyle gözükecektir

Bu kısıma dikkat lütfen
Sistem Kanalınıza yüklenmiş ve silinmiş olan Dünya Geneli videoları siler ve sildiği anda not alır Kanalınıza kaç tane yüklendiyse eğer size onu belirtirtir.
otomatikkontrol3.jpg

--------
Otomatik bölümü için ayar kısımları
otomatikkontrol.jpg

otomatikkontrol2.jpg

Kontrolleri 15 Dakikada bir yapmaktadır arkadaşlar.
Hayırlı uğurlu olsun herkese

Hocam youtube hakkında detaylı bilgileri forumda bulabilirsiniz.

Bizim botumuz ile kazanamayan kişi yoktur hocam. ben öyle tahmin ediyorum çünki piyasadaki en kaliteli özelliklere sahiptir ytkazan.

üstelik Kanal ekleme dışında bir sınır bulunmamakta.

Arayabileceğiz ihtiyac duyabileceğiniz herşeyin olduğu bir bottur ytkazan yani.

Teklink yüklemek için 10 TL lik paketimiz mevcuttur.
normal paket aylık 25 TLdir.
3 aylık 70 TLdir.
YTKazan ile BU ZAMANDA BİLE KAZANMAK ÇOK KOLAY!

OTOMATİK PARA KAZANMA AÇMA VE TELİF SİLME SEÇENEKLERİ AKTİF HALE GETİRİLMİŞTİR.

Resimi yorumluyorum arkadaşlar.
1 yazan yerde Otomatik para kazanma ve Telif silme HAYIR seçili olan kanal böye gözükecek

2 yazan yerde Otomatik para kazanma ve Telif silme EVET seçili olan kanal böyle gözükecek

3 yazan yerde ise Kapalı sorunlu hesaplar böyle gözükecektir

Bu kısıma dikkat lütfen
Sistem Kanalınıza yüklenmiş ve silinmiş olan Dünya Geneli videoları siler ve sildiği anda not alır Kanalınıza kaç tane yüklendiyse eğer size onu belirtirtir.

--------
Otomatik bölümü için ayar kısımları

Kontrolleri 15 Dakikada bir yapmaktadır arkadaşlar.
Hayırlı uğurlu olsun herkese

peki yotube un engellmesi veya andsense nin engellemesi gibi bir durum söz konusu mu belli bir süre kazanıp ödememeyi alamama haksız kazanç veya sahtekarlık gibi bir yazı ile karşılaşma durumumu söz konusu olur mu? n çok bunu merak ediyorum ben aylık olarak çalışmayı dusunuyorum devamlı için açıkça yeni olduğum için özelden mesaj yazamıyorum yorum sayım yaetmedıgın o yuzden buradan yazıyorum skype var ise oradan görüşebilirmiyiz detaylı iyi akşamlar

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] botta bir kanalımda telif kontrolü yapılamıyor defalarca denedim display uncaptcha da yaptım

destek bölümüne yazacaktım ama önceki soruma cevap verilmediğ için yeni soru yazamıyorum

kanal topluluk aldı zaten bugün acil ilgilenirseniz sevinirim

peki yotube un engellmesi veya andsense nin engellemesi gibi bir durum söz konusu mu belli bir süre kazanıp ödememeyi alamama haksız kazanç veya sahtekarlık gibi bir yazı ile karşılaşma durumumu söz konusu olur mu? n çok bunu merak ediyorum ben aylık olarak çalışmayı dusunuyorum devamlı için açıkça yeni olduğum için özelden mesaj yazamıyorum yorum sayım yaetmedıgın o yuzden buradan yazıyorum skype var ise oradan görüşebilirmiyiz detaylı iyi akşamlar

bot nedeni ile bu tür durumlar ile karşı karşıya kalmazsınız kesnlikle hocam. videolardan ötürü kapanmalar yaşayabilirsiniz çok normal ama kesinlikle bot nedeni ile böyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız.

imzamda skype adresim var hocam

---------- Mesaj saat 21:31:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:30:49 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] botta bir kanalımda telif kontrolü yapılamıyor defalarca denedim display uncaptcha da yaptım

destek bölümüne yazacaktım ama önceki soruma cevap verilmediğ için yeni soru yazamıyorum

kanal topluluk aldı zaten bugün acil ilgilenirseniz sevinirim

yanlış yerdesniz hocam

[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] botu denemek istiyorum

otomatiksiteler.jpg

Ayın 27sinde diğer botum biter bitmez bende bu bota geçecem inş. Yoksa sinir hastası olacam.

Sorunmu var bende bota girmiyor?

Sabah 5 den beri offline bot. Yasine mesaj attim bakalim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri