Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One
merhabalar yotube ile bir gelir elde etmek için bu işe başlamış bulunmaktayım şuan adsenseden onay bekliyorum bugün sabahtan beri..şimdi size bir sorum oalcak bot satısı hakkınızda yazınızı okudum bana detaylı olarak bu koun hakkında bilgi verrimisiniz odukum ancak yazınızı bazı sorularım var mesala bu bot ile yotube veya adnsense hesabımının engellenmesi kapatılması veya kzancımı alamama gibi bir durum söz konusu olur mu ogrenmek ıstedım ve bu botun ısleyısı nasıl oluyor kısa bir özetlersenız cok ssevınırm eger gerçekten faydalı olacbilir kazancını rajhat bir şekilde çıkarır dersenız düzenli olarak çalışmak istiyorum beni bilgilendirirsenız seıvnırım..aynı zamanda kendımde duzenlı olarak video girmeyi düşünüyorum ortalama kazançlarımız ne olur sızın aylık paketlerı aldıgımızda bilgi verirsenız cok seıvınırım, sizden haber bekliyorum iyi akşamlar..
Hocam youtube hakkında detaylı bilgileri forumda bulabilirsiniz.
Bizim botumuz ile kazanamayan kişi yoktur hocam. ben öyle tahmin ediyorum çünki piyasadaki en kaliteli özelliklere sahiptir ytkazan.
üstelik Kanal ekleme dışında bir sınır bulunmamakta.
Arayabileceğiz ihtiyac duyabileceğiniz herşeyin olduğu bir bottur ytkazan yani.
Teklink yüklemek için 10 TL lik paketimiz mevcuttur.
normal paket aylık 25 TLdir.
3 aylık 70 TLdir.
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
YTKazan ile BU ZAMANDA BİLE KAZANMAK ÇOK KOLAY!
OTOMATİK PARA KAZANMA AÇMA VE TELİF SİLME SEÇENEKLERİ AKTİF HALE GETİRİLMİŞTİR.
Resimi yorumluyorum arkadaşlar.
1 yazan yerde
Otomatik para kazanma ve Telif silme HAYIR seçili olan kanal böye gözükecek
2 yazan yerde
Otomatik para kazanma ve Telif silme EVET seçili olan kanal böyle gözükecek
3 yazan yerde ise
Kapalı sorunlu hesaplar böyle gözükecektir
Bu kısıma dikkat lütfen
Sistem Kanalınıza yüklenmiş ve silinmiş olan Dünya Geneli videoları siler ve sildiği anda not alır Kanalınıza kaç tane yüklendiyse eğer size onu belirtirtir.
--------
Otomatik bölümü için ayar kısımları
Kontrolleri 15 Dakikada bir yapmaktadır arkadaşlar.
Hayırlı uğurlu olsun herkese