YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Rigoberte burdan böyle bir bot yaptığı için teşekkür ederim.Nasıl olduda daha önce keşfedemedim bu botu kaynağı ekliyorsun kanala kendi oto yüklüyor :)

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Rigoberte burdan böyle bir bot yaptığı için teşekkür ederim.Nasıl olduda daha önce keşfedemedim bu botu kaynağı ekliyorsun kanala kendi oto yüklüyor :)

hocam bunu tam olarak acıkyalabilirmisin ? kaynak derken kanal adı mı kategori türümü ?

hocam bunu tam olarak acıkyalabilirmisin ? kaynak derken kanal adı mı kategori türümü ?

75 tane siteden kimisini anasayfadan isterseniz sitedeki kategorileri siz seçersiniz süresini ayarlıyorsunuz ve günde kaç tane yüklemesini yazıyorsunuz kendi yüklüyor

Kaynak derken YOUTUBE DIŞI 75 TANE SİTE Mevcut ona göre site seçerek ekliyorsun. YT to YT spamına hayır! diyoruz

Arkadaşlar Gün içersinde Kesilmeler yaşanacaktır Kusura bakmaınız lütfen. Herkesin sürelerine +1 Gün eklenecektir.

otomatik para kazanma sisteminde sorun mu var acaba? bende çalışmıyor şuan. dün eklediğim kanalda, gün içinde çok güzel çalışmıştı.

edit: telif ve ünlemlileri siliyor ama para kazanma açmıyor.

hangi botu alacağıma karar veremiyorum

otomatik para kazanma sisteminde sorun mu var acaba? bende çalışmıyor şuan. dün eklediğim kanalda, gün içinde çok güzel çalışmıştı.

edit: telif ve ünlemlileri siliyor ama para kazanma açmıyor.

Para kazanma ayarında Tip olarak Seçimi doğru yaptına emin misin hocam?
ona rağmen yapmıyor mu?
otomatikkontrol2.jpg

hangi botu alacağıma karar veremiyorum
Deneme hesabı gönderildi hocam. Eminimki bizi tercih edeceksinizdir.

yasin hocama tesekkurler bot satın alınmıstır.

[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] hocam bende bi deneme surumu alabilirmiyim aksam 9da acilsin hesabim dilerseniz beklerim botnuzu test etmek isterim

çok hızlı ilerleyen bi arkadaş gerçekten maşallah..

çok hızlı ilerleyen bi arkadaş gerçekten maşallah..
nasıl hocam anlamadım?

yasin hocama tesekkurler bot satın alınmıstır.
rica ederim Hayırlı olsun hocam
[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] hocam bende bi deneme surumu alabilirmiyim aksam 9da acilsin hesabim dilerseniz beklerim botnuzu test etmek isterim

Deneme hesabınız gönderildi hocam. yarına kadar süre verdim umarım test edebilirsiniz.

nasıl hocam anlamadım?

rica ederim Hayırlı olsun hocam

Deneme hesabınız gönderildi hocam. yarına kadar süre verdim umarım test edebilirsiniz.

botta çok hızlı gelişmeler yapıyosunuz gerçekten alınıp kullanılabilecek bi bot maşallah diyorum hocam :)

botta çok hızlı gelişmeler yapıyosunuz gerçekten alınıp kullanılabilecek bi bot maşallah diyorum hocam :)

biraz geri kaldık diye düşünüyorum ben. 1-2 ay neredeyse pek yenilik yapmadık. yeni yeni her özelliğin en iyisini ekliyoruz. yakında resimlerden video yapma işleminin en kaliteli şeklinide sunacağız. o zaman daha da iyi olacak.

yorumunuz için yinede çok teşekkür ederim hocam.

hocam gecenin bi saati skype yazıom tak cevap helal olsun bide ytkazan üyesi değilim :) ve test amaçlı baktığım sistem açıkçası sağlam botlar, içerik çekmeler bazı botlarda bozmalar olur ya 20 site denedim 1 tane bozma ol la ama sağlam bot :) ve hızlı bot. ayrıca oto yükleme cok sağlam bot olmuş... +++

Teşekkür ederim hocam yorumun için.

Otomatik kanal takibi için 1 aylık aldım şimdilik süper gidiyor. Bence kanal takip özelliği tamda böyle birşey olmalı teşekkürler.

resimden video yapma özelliğini dört gözle bekliyorum ))

hocam botu almak istiyorum ama bir muhatab bulamadım ödeme nasıl yapılacak acele cevap bekliyorum.

hocam botu almak istiyorum ama bir muhatab bulamadım ödeme nasıl yapılacak acele cevap bekliyorum.
Skypeden görüşüyoruz.
resimden video yapma özelliğini dört gözle bekliyorum ))
Çok az kaldı üstadım. en iyi şekilde hazır ediyoruz.
Otomatik kanal takibi için 1 aylık aldım şimdilik süper gidiyor. Bence kanal takip özelliği tamda böyle birşey olmalı teşekkürler.

Üyelik Uzatıldı, Teşekkürler.

hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri