YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Arkadaşlar işlemler az kaldı şuanda biraz dinlenmem gerekiyor. iy gecelr herkese

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Arkadaşlar işlemler az kaldı şuanda biraz dinlenmem gerekiyor. iy gecelr herkese

hocam size 2 tane özel mesaj attı acil cevaplarmısınız

Kanal Ekleme kısımında artık Developper Key / API key almanıza gerek yok. Token Alma işlemini Atlamayınız ve Unutmayınız!

Kanal Ekleme kısımında artık Developper Key / API key almanıza gerek yok. Token Alma işlemini Atlamayınız ve Unutmayınız!

Hocam bir sorum olacak şimdi bu token denen zımbırtıyı almak için hesapta oturum açmak gerecek dimi.

Manuel olarak yapamıyormuyuz. Ben her 2 kanal için 1 vps kullanıyorum. Başka hiçbir yerden oturum açmıyorum. Yada herneyse yav uzatmaya gerek yok. Botsuzda devam edebilirim tşkler.

Tam olarak anlayamadım hocam ama şöyle birşey yapabilirsiniz.

2 kanal 1 vps dediniz.
Diyelim ki vps adı 1

1
isimli vpste AA ve BB isimli kanallarınıza giriyorsunuz. bu iki kanala sadece.
1 isimli vpste YTKazan a gireceksiniz, Bu AA ve BB kanallarınız için token aldıracaksınız. o şekilde yapabilirsiniz.

umarım doğru anlamış ve doğru cevap verebilmişimdir.

Tam olarak anlayamadım hocam ama şöyle birşey yapabilirsiniz.

2 kanal 1 vps dediniz.
Diyelim ki vps adı 1

1
isimli vpste AA ve BB isimli kanallarınıza giriyorsunuz. bu iki kanala sadece.
1 isimli vpste YTKazan a gireceksiniz, Bu AA ve BB kanallarınız için token aldıracaksınız. o şekilde yapabilirsiniz.

umarım doğru anlamış ve doğru cevap verebilmişimdir.

Eyvallah hocam aslında öyle yapacaktımda çok uğraştıracaktı. Bottaki tüm kanalları sildim 3 tanesine vpsden izin verdim kalanına zaten cok acil gerekmedikce bot kullanmıyordum.

kanal takip açılmıyor

Youtube Api v3 kullanıldı.Video Youtub 'a Yüklenemedi

bu hatayı alan tek benmiyim? sinirlerim bozuldu ya

Hocam bu güncelleme bitmedimi hala?

Yüklenmeme sorunu Çözülmüştür. Artık Arada sırada da olsa Çıkkmayacaktır. TOKEN ALMAYI UNUTMAYINIZ.

ÜNLEM GEÇME İŞLEMİ İÇİN GÜNCELLEME DE BUGÜN İÇERİSİNDE BİTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

birisi denemelik 600 700 videolu bi kanalı çekebilir mi
yüklesin diyorum sadece çekebilir mi
biraz bekliyorum ve sayfa hatası alıyorum..

Youtube Api V3 kullanildi hatasi aliyorum.

Hesap makinasından Tapatalk 2 ile gönderildi.

S.a Öncelikle Developer KEY Oluştur Linki olan http://code.google.com/apis/youtube/dashboard/gwt/index.html Link Artık Çalımıyor Network or server error: Developer account details could not be updated. Please try again later. Hatası Alıyoruz Ve Bir Çok Kişi Key Oluşturamıyor Bilmeyen Arkadaşlar için Yeni Linkin Eklenip Anlatımının Yapılmasında Yarar Var 2. Olarak Videoları Listeye Aldığımızda Yani Listenizdeki Videolar Kısmına Girdiğimizde Video Sayısı Fazla Olduğunda O Bölümde Bir İşlem Yapmak İstedğimizde mesela Videolar Çok Eşleşen Veriyor Ve O Kanaldan Çektiğimiz Videoları İptal Edicez
Sayfa Donuyor Ve Herangi Bir İşlem Yapamıyoruz Bu Kasmayı Engellemek için Ayrı Bir Menuden Basit Bir Video Listesi Bölümü Oluşturmak Gerekiyor o basit bölümde sadece küçük boyutta video isimleri yazsın yanında tık işareti koymak için kutu olsun ve tümünü seç ve tümünü sil bölümü olsun onun dışında resim falan göstermesin öbür türlü sayfadaki videoları yüklemeyi durdurup silemiyoruz yüklemeye devam ediyor ve kanal hemen kapanıyor.

S.a Öncelikle Developer KEY Oluştur Linki olan http://code.google.com/apis/youtube/dashboard/gwt/index.html Link Artık Çalımıyor Network or server error: Developer account details could not be updated. Please try again later. Hatası Alıyoruz Ve Bir Çok Kişi Key Oluşturamıyor Bilmeyen Arkadaşlar için Yeni Linkin Eklenip Anlatımının Yapılmasında Yarar Var 2. Olarak Videoları Listeye Aldığımızda Yani Listenizdeki Videolar Kısmına Girdiğimizde Video Sayısı Fazla Olduğunda O Bölümde Bir İşlem Yapmak İstedğimizde mesela Videolar Çok Eşleşen Veriyor Ve O Kanaldan Çektiğimiz Videoları İptal Edicez
Sayfa Donuyor Ve Herangi Bir İşlem Yapamıyoruz Bu Kasmayı Engellemek için Ayrı Bir Menuden Basit Bir Video Listesi Bölümü Oluşturmak Gerekiyor o basit bölümde sadece küçük boyutta video isimleri yazsın yanında tık işareti koymak için kutu olsun ve tümünü seç ve tümünü sil bölümü olsun onun dışında resim falan göstermesin öbür türlü sayfadaki videoları yüklemeyi durdurup silemiyoruz yüklemeye devam ediyor ve kanal hemen kapanıyor.
Artık Developper key / API key almanıza gerek yok. Sitenin üst kısımına büyük şekilde yazmıştım. videoda eklemiştim.

Video upload sayfasında sayfalama getireceğiz artık ona başka bir çözüm düşünemedim. youtube da bile 30 video sınırı var. 50 Video sınırı getireceğim. Sayfaları farklı sekmelerde açabilrsiniz onda bir sınırlama yok.
Youtube Api V3 kullanildi hatasi aliyorum.

Hesap makinasından Tapatalk 2 ile gönderildi.
Halledildi hocam. Sadece Açıklamalarınızın Çok uzun olması halinde o hatayı alırsınız
birisi denemelik 600 700 videolu bi kanalı çekebilir mi
yüklesin diyorum sadece çekebilir mi
biraz bekliyorum ve sayfa hatası alıyorum..
Şuanda o kısımı hızlandırma işlemi yaptım. Umarım hızın farkına varırsınz.
Dipnot : 1k video 4 Dakikada gelmekte ama 1k video gözükeceği için sayfa uzamakta, kasılma yaşayabilirsiniz Ben bunu biraz daha değiştirip olduğu gibi listeye ekletmeyi yapacağım

Artık Developper key / API key almanıza gerek yok. Sitenin üst kısımına büyük şekilde yazmıştım. videoda eklemiştim.

Video upload sayfasında sayfalama getireceğiz artık ona başka bir çözüm düşünemedim. youtube da bile 30 video sınırı var. 50 Video sınırı getireceğim. Sayfaları farklı sekmelerde açabilrsiniz onda bir sınırlama yok.

Halledildi hocam. Sadece Açıklamalarınızın Çok uzun olması halinde o hatayı alırsınız

Şuanda o kısımı hızlandırma işlemi yaptım. Umarım hızın farkına varırsınz.
Dipnot : 1k video 4 Dakikada gelmekte ama 1k video gözükeceği için sayfa uzamakta, kasılma yaşayabilirsiniz Ben bunu biraz daha değiştirip olduğu gibi listeye ekletmeyi yapacağım

Hocam cok sabirsizlaniyorum guncelleme devammi ediyor su video yuklemeyide hizlandirirsaniz cok iyi olur 500 viyeoyu mesela 10 dkda yuklese :)

hızlandırma mı.
otomatik yükle çoklu linkte varken kanal çekmede kaldırılmış..

hızlandırma mı.
otomatik yükle çoklu linkte varken kanal çekmede kaldırılmış..
Hızlandırmayı yaparken eski dosyayı düzenlemişim otomatik yükleme için hesap seçme kaldırırlmış.

şimdi tekrardan düzenledim hocam bakabilrseniz sevinirim
Hocam cok sabirsizlaniyorum guncelleme devammi ediyor su video yuklemeyide hizlandirirsaniz cok iyi olur 500 viyeoyu mesela 10 dkda yuklese :)

sistem zaten hızlı hocam ama sizin 500 videoyu 10 dakikada yükler mi o ayr tabiki.
Şuan için v3 e geçildi. v3 ile yüklemelerde sorunumuz yok. API / DEVELOPER key almanıza gerrek yok. direkt olarak yükletirsiniz. sorun yaşamadan.

Ünlem geçme kısımını otomatiktleştirmeye çalışıyoruz.

video upload sayfasını sayfalamalı hale getireceğiz

Youtube hesabınızdaki videoları özgünleştirebileceksiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri