YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

yiğidi öldür hakkını ver demişler
bot şu an harika ötesi

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Merhaba hocam yine ben :D
konuyu takip ediyorum gerçekten botu güzel geliştiriyorsun helal olsun

otomatik yükleme de bir sorun var sanırım

http://i.hizliresim.com/Vp0lyP.jpg

aynı videoyu 4 kere eklemiş gördüğün gibi diğer videoların bazılarını da 2-3 kere eklemiş bazıları da 1 tane var

ayrıca otomatik yükleme siteyi kaç saatte bir kontrol ediyor?

bir de -- karakterini &8211 olarak gösteriyor bazı video isimlerinde

video birleştir özelliğini de unuttun mu yoksa kaldırdın mı hocam

Unlem gecirdigim videolari orjinale ceviremiyorum suan . Yetkilendirme hatasi yaziyo altindada hatali olan video id leri tekrar deneyiniz yaziyo . Acaba calisma mi var [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

Unlem gecirdigim videolari orjinale ceviremiyorum suan . Yetkilendirme hatasi yaziyo altindada hatali olan video id leri tekrar deneyiniz yaziyo . Acaba calisma mi var @Rigobert

5-10 dk bekle öyle yap.olmazsa sorun var demektir

Merhaba hocam yine ben :D
konuyu takip ediyorum gerçekten botu güzel geliştiriyorsun helal olsun

otomatik yükleme de bir sorun var sanırım

http://i.hizliresim.com/Vp0lyP.jpg

aynı videoyu 4 kere eklemiş gördüğün gibi diğer videoların bazılarını da 2-3 kere eklemiş bazıları da 1 tane var

ayrıca otomatik yükleme siteyi kaç saatte bir kontrol ediyor?

bir de -- karakterini &8211 olarak gösteriyor bazı video isimlerinde
Acaba kanalınızın mail adresini verir misiniz kontrol edeyim, aynı videoyu mu atmış diye bakayım
video birleştir özelliğini de unuttun mu yoksa kaldırdın mı hocam
aktif edene kadar sol menüden kaldırdım hocam
Unlem gecirdigim videolari orjinale ceviremiyorum suan . Yetkilendirme hatasi yaziyo altindada hatali olan video id leri tekrar deneyiniz yaziyo . Acaba calisma mi var @Rigobert
acaba onu normal youtube üzerinden orjinale çevirebiliyor musunuz ? ben yinede sisteme bakayım mevcut hhali çalışıyor mu diye. çünki onun üzerine çalışma yapıyoruz otomatik yapmak için

hocam cidden helal olsun bugün 10 tane kanal yaptım +500 video var hepsinde yüklemesi olsn çok iyi bide bu ünlem geç sistemi yenilik getiriyodun otomatik resim yükleme falan yapıcaktı ne zaman eklersin onu

Acaba kanalınızın mail adresini verir misiniz kontrol edeyim, aynı videoyu mu atmış diye bakayım

aktif edene kadar sol menüden kaldırdım hocam

acaba onu normal youtube üzerinden orjinale çevirebiliyor musunuz ? ben yinede sisteme bakayım mevcut hhali çalışıyor mu diye. çünki onun üzerine çalışma yapıyoruz otomatik yapmak için

Hocam youtube kanal çekiminde hata var kanal çekemiyorum bu hatayı veriyor rica etsem ilgilenebilirmisiniz.
0V1rEB.png

hocam ne araıyorsunuz? kaç tane aratıyorsunuz? orada sayfa hata vermesinin imkanı yok:S internet bağlantınız kesilmiş olabilir mi?

mail adresini attım özelden, dün gece 4 video atmış tekrar etmemiş bilmiyorum düzelttin sanırım ama &8211 diye saçma karakter sorunu 1 videoda yine oluşmuş, bir de etiketleri eklemiyor videolara

hocam ne araıyorsunuz? kaç tane aratıyorsunuz? orada sayfa hata vermesinin imkanı yok:S internet bağlantınız kesilmiş olabilir mi?

İnternet baglantisi kesilemez hocam VDSden giriyorum 350 mb up down var 625 videolu bir kanal cekmesini istedim bu hatayi veriyor surekli baska kanalda cekemiyorum ayni hatayi veriyor.

sunucularda bi yavaşlık var galiba yükledi yükledi 72 tane kalinca takıldı :)

valla bende mükemmel
böyle devam etsin iki katını da veririm
800 900 hiç hata vermeden çekiyor
hızı da eskiye göre en az 4-5 kat hızlı:)
bozma abi bunu güncelleme istemiyorum .d

Hiz olarak guzel evet ama unlem gecde ki video sonunda kopyasi yazisi ve video resmi otomatik degistirme de yapilirsa gayet guzel olucak

Anlik bi problemmis heralde bugun hepsini orjinale cevirdim

2 saatte 60 video atmış kanal çekemiyorum [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] hocam bir çözüm bulun lütfen :(

2 saatte 60 video atmış kanal çekemiyorum [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] hocam bir çözüm bulun lütfen :(

Aramaları kendi pcnizde yapmayı dener misiniz hocam. Ben yokken yükle kısımını güçlendireceğim gece. sistem daha da hızlı olacak.

yasin videoyu ünlemi geç yaptıktan sonra orjinal haline çevircez ya
orjinale çevir​ kısmı çalışmıyor

Youtubedaki Ünlemlere Çözüm olarak %90 oranında GERÇEK bir çözüm sunan ytkazan bu işlem için sizleri çok daha rahat ettirecektir. YOUTUBE a girmeden. Tüm işlemlerinizi bot üzerinden yaptırabilirsiniz.

HİÇ BİR BOTTA OLMAYACAK DETAYLAR İLE TOPLU VAZİYETTE ÜNLEMİ GEÇEBİLECEKSİNİZ.
Hiz olarak guzel evet ama unlem gecde ki video sonunda kopyasi yazisi ve video resmi otomatik degistirme de yapilirsa gayet guzel olucak

- Yeni sistem ile birlikte kopyası oluşturulmuş videolarda Resimler RENKLİ ve Başlıkta "Kopyası" Yazısı kaldırılıyor
- Orjinal Video, Gizli hale getiriliyor.
- $ olan video HEM ORJİNAL oluyor HEM DE BİR VİDEODAN İKİ TANE OLMAYACAK.

YTKazan sizler için dürüst şekilde çalışmaya devam etmekte.

saygılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri