Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Unlem gecirdigim videolari orjinale ceviremiyorum suan . Yetkilendirme hatasi yaziyo altindada hatali olan video id leri tekrar deneyiniz yaziyo . Acaba calisma mi var @Rigobert
Acaba kanalınızın mail adresini verir misiniz kontrol edeyim, aynı videoyu mu atmış diye bakayımMerhaba hocam yine ben
konuyu takip ediyorum gerçekten botu güzel geliştiriyorsun helal olsun
otomatik yükleme de bir sorun var sanırım
http://i.hizliresim.com/Vp0lyP.jpg
aynı videoyu 4 kere eklemiş gördüğün gibi diğer videoların bazılarını da 2-3 kere eklemiş bazıları da 1 tane var
ayrıca otomatik yükleme siteyi kaç saatte bir kontrol ediyor?
bir de -- karakterini &8211 olarak gösteriyor bazı video isimlerinde
aktif edene kadar sol menüden kaldırdım hocamvideo birleştir özelliğini de unuttun mu yoksa kaldırdın mı hocam
acaba onu normal youtube üzerinden orjinale çevirebiliyor musunuz ? ben yinede sisteme bakayım mevcut hhali çalışıyor mu diye. çünki onun üzerine çalışma yapıyoruz otomatik yapmak içinUnlem gecirdigim videolari orjinale ceviremiyorum suan . Yetkilendirme hatasi yaziyo altindada hatali olan video id leri tekrar deneyiniz yaziyo . Acaba calisma mi var @Rigobert
Acaba kanalınızın mail adresini verir misiniz kontrol edeyim, aynı videoyu mu atmış diye bakayım
aktif edene kadar sol menüden kaldırdım hocam
acaba onu normal youtube üzerinden orjinale çevirebiliyor musunuz ? ben yinede sisteme bakayım mevcut hhali çalışıyor mu diye. çünki onun üzerine çalışma yapıyoruz otomatik yapmak için
Acaba kanalınızın mail adresini verir misiniz kontrol edeyim, aynı videoyu mu atmış diye bakayım
hocam ne araıyorsunuz? kaç tane aratıyorsunuz? orada sayfa hata vermesinin imkanı yok:S internet bağlantınız kesilmiş olabilir mi?
Aramaları kendi pcnizde yapmayı dener misiniz hocam. Ben yokken yükle kısımını güçlendireceğim gece. sistem daha da hızlı olacak.2 saatte 60 video atmış kanal çekemiyorum [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] hocam bir çözüm bulun lütfen![]()
Hiz olarak guzel evet ama unlem gecde ki video sonunda kopyasi yazisi ve video resmi otomatik degistirme de yapilirsa gayet guzel olucak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.