YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Verdiğiniz sınırsız ve kaliteli destek için çook teşekkürler hocam. Kaliteniz ve hizmetiniz için tüm ofis arkadaşlarım ve kendi adıma teşekkür ediyorum, çalışmalarınızın tüm hızıyla ve en kaliteli biçimde devam etmesini umuyorum hocam. Tekrar teşekkürler, saygılar..

Verdiğiniz sınırsız ve kaliteli destek için çook teşekkürler hocam. Kaliteniz ve hizmetiniz için tüm ofis arkadaşlarım ve kendi adıma teşekkür ediyorum, çalışmalarınızın tüm hızıyla ve en kaliteli biçimde devam etmesini umuyorum hocam. Tekrar teşekkürler, saygılar..

ofis arkadaşıma kesinlikle katılıyorum gerek destek olsun gerek performans olsun bundan iyisini bulamaz ve bulamayacaksınız %100 destekliyoruz.:)

ofis arkadaşıma kesinlikle katılıyorum gerek destek olsun gerek performans olsun bundan iyisini bulamaz ve bulamayacaksınız %100 destekliyoruz.:)

Ofis arkadaşlarıma bende katılıyorum :) O kadar hizmetten ve ilgiden sonra hepimizin yazması abes kaçabilir fakat hakettiği için yazma gereği duyduk..
Saygılar..

Hocam toplu ünlem geçmede orjinale çevirdikten sonra resimler eski haline gelmedi nasıl yapacağız bu durumu

Hocam toplu ünlem geçmede orjinale çevirdikten sonra resimler eski haline gelmedi nasıl yapacağız bu durumu
Değişmesi gerekiyordu. oRadaki mantık Vİdeo Düzenleme -> 3 Küçük resimden başka bir resim sçerek kaydetmesidir.

dilerseniz Youtube üzerinden tek tek resim değiştirin

ya da

Resim Değiştir bölümümüzü kullanarak İzlenmeyi arttıracak ilgi çekici resimler ile değiştirebilirsiniz. Resimleri Başlığına göre Google images ile aramakta ve önünüze getirmektedir.

hocam otomatik yükleme talimatı bir türlü çalışmıyor kanal çekerkende, ben yokken yükle kısmında da.

hocam otomatik yükleme talimatı bir türlü çalışmıyor kanal çekerkende, ben yokken yükle kısmında da.
Nasıl yani hocam?

Video ID alabilir miyim hocam. 1-2 güne Gösterge yapacağım. Hangi video denenmiş ve Yüklenememiş. hangi video Henüz denenmemiş diye.

Dönüştürülemiyor sorunu 20.06.2014 - 18:12 itibari ile bu sorunu yaşayanlar destek kısımından video adreslerini atabilirmi incelememiz gerekmekte.

o konuda güncelleme yaptık.deneyip yazar mısınız tekrar

hocam bot hakknda yardım edecekmisiniz skyptn yazıyorum cevap yok . burdan yazıyorum cevap yok. ünlem geçme calısmıyor daha botu alalı 1 günüm oldu ünlem geç için aldım ama calısmıyor napmam lazım yardm edecekmsnz

hocam bot hakknda yardım edecekmisiniz skyptn yazıyorum cevap yok . burdan yazıyorum cevap yok. ünlem geçme calısmıyor daha botu alalı 1 günüm oldu ünlem geç için aldım ama calısmıyor napmam lazım yardm edecekmsnz

ne gibi calısmıyor hocam mozaik yaparkene üzerine yazdır video ünleme düşmeden

üzerine yazarsan işleniyorda kalmaz

Skype'den yazdım dene sürümü için.
Skpye yoğun olduğu için tam bakamamaktaym. site üzerinden üye olarak destek kısımından yazar mısınız
skypeden cevap verildi. o olay sistem kaynaklı bir çalışmazlık değildir arkadaşlar. Youtube un VARSAYILAN KANAL isimindeki yeni bir güncellemesidir.

Bu otomatik para açamayı yapmıyor ama
kanal listesinde herhangi bir sorun gözükmekte mi?

Vdslerdeki güncellemeler yapılmıştır. ,vds için 2 stok bulunmaktadır yalnızca.

Bugün geceye kadar destek veremeyeceğim, şimdiden bilgilendireyim.

iyi günler bol kazançlar herkese

merhaba ben extrem sporlar ile ilgili kanal açtım ama neredeyse eklediğim bütün videolar %99,9 ünlem işareti çıkıyor bu sorunu çözemedim bu bot sayesinde bu ünlme işareti 3 eşlesen vb... durumlardan sıyrılıp para kazanmayı aktif etme şansımız var mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri