YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

@Rigobert Hocam yüklediğim uzun videoların hepsi ''ERROR OLDU LA'' hatası veriyor ? Bi baksan ?
Kaç dakika sonra vermekte acaba bu hatayı? internet bağlantınızın kopmadığına emin misiniz acaba anlıkta olsa?
hızlı yükleme kısmında video üzerinde oynama yaptıktan sonra yüklüyorum yarım saat geçti hala kanala yükleyemedi 22 dakikalık bi video
Oradaki süre Süre ve Kalitesine göre değişmekte hocam. birde hangi işlemleri uyguladıınız?
bot üzerin de yaptırdığım işlemlerden sonra
Başarısız oldu (video dosyası dönüştürülemiyor)
hatası alıyorum fakat manuel yüklediğim de sorun yok
işlem yaparken acaba dosyanın yapısını mı bozuyor bot
birde hangi işlemleri uyguladıınız?
bu hatayı bende alıyorum.

Kaç dakika sonra vermekte acaba bu hatayı? internet bağlantınızın kopmadığına emin misiniz acaba anlıkta olsa?

Oradaki süre Süre ve Kalitesine göre değişmekte hocam. birde hangi işlemleri uyguladıınız?

hocam senin verdiğin teknigi uyguladım aynen

merhabalar hocam bu botu almayı düşünüyorum ama bot hakkında sizlerdende bilgi bekliyorum olumsuz yanları varmı ünlem geçme olayında nasıl ?

Bot gün içerisinde sadece bir iki saat stabil çalışıyor herşey çok güzel ünlem geçmesi falan bayıldım. ama toplu yükleme çok çok çok sıkıntılı yavaş indirme bulunamadı ve yüklenemiyoru hataları mevcut günün ilk saatlerinde akşam 8-9 a kadar destek 0. kusura bakmayın bunlar sadece eleştiri ama bot gerçekten harika. tam anlamıyla yüklemeside çalışır 10/10 yükleme problemi konusunda defalarca yardımcı olamaya çalışsada olmuyor ve hatayı yaşayan ben değil ekipçe çalıştığımız 4 farklı ytkazan hesabı... :/

Bot gün içerisinde sadece bir iki saat stabil çalışıyor herşey çok güzel ünlem geçmesi falan bayıldım. ama toplu yükleme çok çok çok sıkıntılı yavaş indirme bulunamadı ve yüklenemiyoru hataları mevcut günün ilk saatlerinde akşam 8-9 a kadar destek 0. kusura bakmayın bunlar sadece eleştiri ama bot gerçekten harika. tam anlamıyla yüklemeside çalışır 10/10 yükleme problemi konusunda defalarca yardımcı olamaya çalışsada olmuyor ve hatayı yaşayan ben değil ekipçe çalıştığımız 4 farklı ytkazan hesabı... :/

Hocam teşekkür ederim.

hocam senin verdiğin teknigi uyguladım aynen

merhabalar hocam bu botu almayı düşünüyorum ama bot hakkında sizlerdende bilgi bekliyorum olumsuz yanları varmı ünlem geçme olayında nasıl ?

Skypede tek olduğum için akşamları bakabilmekteyim genellikle, site üzerindeki destek bölümünde abimde cevaplar vermektedir. Destek konusunda en azından 1 verilirdi :)

Arkadaşlar o yükleyememe olayına baktım, Zaman aşımı ile ilgili birşey var. Video düzenlemesi 15DK geçenlerde yüklenememe hatası gözlemlemekteyim. Çözümü bulup uygulayacağız, Çözümüne de bakmak gerek tabi.

Video yüklememe olayıda düzenleme ile alakalı, sunucular kastığı için bazılarını yarıda kesiyor ya da tam olarak bitiremiyordu işlemleri.

Düzenleme yapmadan (Görüntü kesme, Renk açma işlemleri) videonun her saniyesini işlediği için işlenmesi uzun sürmektedir. Normal toplu yüklemlerde sorun yaşanmamaktadır

[QUOTE [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION];434890]Kaç dakika sonra vermekte acaba bu hatayı? internet bağlantınızın kopmadığına emin misiniz acaba anlıkta olsa?
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] Hayır kesinlikle bağlantı kopması sözkonusu değil 1-2 dakika içinde alıyorum

[QUOTE @Rigobert;434890]Kaç dakika sonra vermekte acaba bu hatayı? internet bağlantınızın kopmadığına emin misiniz acaba anlıkta olsa?
@Rigobert Hayır kesinlikle bağlantı kopması sözkonusu değil 1-2 dakika içinde alıyorum
bir ara skypeden yazar mısın bakalım team ile.

çünki o hata internet bağlantsının kopmasıyla yaşanır, eğer ki hata alındığı vakit team da donarsa demekki internet bağlantısında sorun var. bakarız soruna

bir ara skypeden yazar mısın bakalım team ile.

çünki o hata internet bağlantsının kopmasıyla yaşanır, eğer ki hata alındığı vakit team da donarsa demekki internet bağlantısında sorun var. bakarız soruna

Müdür istersen şifremi göndereyim. team yerine bak zaten yeni kanal. yolluyorum mesajla. [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]

Yasin hocam skype dan bir goruşelim müsaitsen şu aynı videoları defalarca yükleme olayını

Müdür istersen şifremi göndereyim. team yerine bak zaten yeni kanal. yolluyorum mesajla. @Rigobert
Bilgiler yanlış giremedim hocam
Yasin hocam skype dan bir goruşelim müsaitsen şu aynı videoları defalarca yükleme olayını
Tekrarları 1 e indirdim, mükerrer olamyacak
22.45 gibi attıgım videolardan bagzılarını yükleyemedi.eskileri hala işleniyorda duruyor,sürekli yenilerini ekliyor ve yine yükleyemiyor onlarda işleniyorda duruyor :)
vdslerde kategori problemi oluyormuş şimdi gördüm valla kendi kulandığımda sorun olmadığı için yok sanıyrodum . Düzeltilecektir.

Hocam dün akşam saat 9 gibi 30 video yükleme talebi verdim sadece 2 video yükleyebilmiş bu sorunu ne zamana düzeltirsiniz ?

Hocam hiç yükleme yapmıyor şuanda otomatik yüklemede lütfen şu sorunu çözelim ya

Arkadaşlar bende bu bottan 1 aylık kullanmak istiyorum performans açısından nasıl beni bi bilgilendirirseniz çok makbule geçer

Arkadaşlar bende bu bottan 1 aylık kullanmak istiyorum performans açısından nasıl beni bi bilgilendirirseniz çok makbule geçer

hocam performasını daha deneyemedik zira neredeyse 24 saat olacak 26 videodan 1 tane bile yüklemedi boşuna süre kaybı kaybeden yine biz.

HOCAM UZUN VİDEOLARIN HİÇBİRİSİ YÜKLENMİYOR. HEP HATA VERİYOR. KANALDA İSE İŞLENİYOR GÖZÜKÜYOR. KONUYLA İLGİLİ ACİL YARDIMINIZI BEKLİYORUZ.
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri