bot üzerin de yaptırdığım işlemlerden sonra
Başarısız oldu (video dosyası dönüştürülemiyor)
hatası alıyorum fakat manuel yüklediğim de sorun yok
işlem yaparken acaba dosyanın yapısını mı bozuyor bot
bu hatayı bende alıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bot üzerin de yaptırdığım işlemlerden sonra
Kaç dakika sonra vermekte acaba bu hatayı? internet bağlantınızın kopmadığına emin misiniz acaba anlıkta olsa?@Rigobert Hocam yüklediğim uzun videoların hepsi ''ERROR OLDU LA'' hatası veriyor ? Bi baksan ?
Oradaki süre Süre ve Kalitesine göre değişmekte hocam. birde hangi işlemleri uyguladıınız?hızlı yükleme kısmında video üzerinde oynama yaptıktan sonra yüklüyorum yarım saat geçti hala kanala yükleyemedi 22 dakikalık bi video
birde hangi işlemleri uyguladıınız?bot üzerin de yaptırdığım işlemlerden sonra
birde hangi işlemleri uyguladıınız?bu hatayı bende alıyorum.
Kaç dakika sonra vermekte acaba bu hatayı? internet bağlantınızın kopmadığına emin misiniz acaba anlıkta olsa?
Oradaki süre Süre ve Kalitesine göre değişmekte hocam. birde hangi işlemleri uyguladıınız?
birde hangi işlemleri uyguladıınız?
birde hangi işlemleri uyguladıınız?
Bot gün içerisinde sadece bir iki saat stabil çalışıyor herşey çok güzel ünlem geçmesi falan bayıldım. ama toplu yükleme çok çok çok sıkıntılı yavaş indirme bulunamadı ve yüklenemiyoru hataları mevcut günün ilk saatlerinde akşam 8-9 a kadar destek 0. kusura bakmayın bunlar sadece eleştiri ama bot gerçekten harika. tam anlamıyla yüklemeside çalışır 10/10 yükleme problemi konusunda defalarca yardımcı olamaya çalışsada olmuyor ve hatayı yaşayan ben değil ekipçe çalıştığımız 4 farklı ytkazan hesabı... :/
hocam senin verdiğin teknigi uyguladım aynen
merhabalar hocam bu botu almayı düşünüyorum ama bot hakkında sizlerdende bilgi bekliyorum olumsuz yanları varmı ünlem geçme olayında nasıl ?
Bot gün içerisinde sadece bir iki saat stabil çalışıyor herşey çok güzel ünlem geçmesi falan bayıldım. ama toplu yükleme çok çok çok sıkıntılı yavaş indirme bulunamadı ve yüklenemiyoru hataları mevcut günün ilk saatlerinde akşam 8-9 a kadar destek 0. kusura bakmayın bunlar sadece eleştiri ama bot gerçekten harika. tam anlamıyla yüklemeside çalışır 10/10 yükleme problemi konusunda defalarca yardımcı olamaya çalışsada olmuyor ve hatayı yaşayan ben değil ekipçe çalıştığımız 4 farklı ytkazan hesabı... :/
bir ara skypeden yazar mısın bakalım team ile.
bir ara skypeden yazar mısın bakalım team ile.
çünki o hata internet bağlantsının kopmasıyla yaşanır, eğer ki hata alındığı vakit team da donarsa demekki internet bağlantısında sorun var. bakarız soruna
Yasin hocam skype dan bir goruşelim müsaitsen şu aynı videoları defalarca yükleme olayını
Bilgiler yanlış giremedim hocamMüdür istersen şifremi göndereyim. team yerine bak zaten yeni kanal. yolluyorum mesajla. @Rigobert
Tekrarları 1 e indirdim, mükerrer olamyacakYasin hocam skype dan bir goruşelim müsaitsen şu aynı videoları defalarca yükleme olayını
vdslerde kategori problemi oluyormuş şimdi gördüm valla kendi kulandığımda sorun olmadığı için yok sanıyrodum . Düzeltilecektir.22.45 gibi attıgım videolardan bagzılarını yükleyemedi.eskileri hala işleniyorda duruyor,sürekli yenilerini ekliyor ve yine yükleyemiyor onlarda işleniyorda duruyor![]()
hocam komisyonsuz kredi kartı ile ödeme yöntemi yok mu?
Otomatik yüklemeler için yeni yüklemele yerlerini bugün aktif edeceğimHocam dün akşam saat 9 gibi 30 video yükleme talebi verdim sadece 2 video yükleyebilmiş bu sorunu ne zamana düzeltirsiniz ?
Arkadaşlar bende bu bottan 1 aylık kullanmak istiyorum performans açısından nasıl beni bi bilgilendirirseniz çok makbule geçer
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.