YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

ödeme yapıldı hesabın aktifleştirilmesi bekleniyor.

Kaç saattir bekliyorum. Sanal pos olsaydı iyiydi.
Kredi kartı bilgileri önemlidir hocam. En büyük sitelerde bile hacklenme tarzı işler olduğunu varsayarsak "Ben hacklenmem" gibi birşeyi kimse söyleyemez. piyasadaki 2 tane bot hacklenmişti hatırlarsanız(bir tanesi satışları durdurdu diğeri devam ediyor). o nedenle Kredi kartı çok riskli iş sisteme entegre etmeyeceğim. Sanalpazar üzerinden alım yapabilirsiniz.

sürenizide aktif ettim.
Aynı sorun bendede var aşağıya konusunu bile açtım.

Youtube manuelde sorun yok arkadaşlar botun ünlem geç kısmında sorun var bu konunun bir n önce düzelmesi lazım.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki.../39400-youtube-isleniyor-suresi-hakkinda.html

Birde botla film yüklerken sürekli error hatası almaktayım bununda kontrol edilmesini istiyorum
Hocam şimdi varsayıyorum;
Youtube üzerinden Görüntü iyileşltirme yapıyorsunuz ve 2 saatte sürüyor.
Aynı şekilde bizim sistemde Ünlem Geçme yapıyorsunuz (Görüntü iyilleştirme kullanıyoruz) 6 saat mi sürüyor?

Dün 2 tane 48 saniyelik videoları denedim yt üzerinden 9 saat civarı sürdü, aynı anda bir tanede bot ile yaptım oda 9 saat sürdü.

-YENİLİK-

Sistemdeki otomatik olarak kanaldaki tüm videolarınızı belirlediğiniz saatte otomatik olarak "gizli"ye alır, belirlediğiniz saatte Hepsini "Herkese açık"- hale getirir.
(Kanal Düzenleme bölümünden ayarlanır.)

bu ne işe yarar diyen müşterilerimiz / arkadaşlar olursa cevaben kısaca teliften korunmak için sizin en büyük yardımcınız olacaktır. Nasıl?
misal türk dizileri çalışıyorsunuz orada telif gelen saatler az çok bellidir mesai saatleri sırasında videoları gizliye alarak, akşamda herkese açık hale getirerek bu dertten bir nebze olsun kurtulursunuz.
nxeBYrQ.png

İLK VE TEK ŞEKİLDE SADECE YTKAZAN'DA.

Hocam şimdi varsayıyorum;
Youtube üzerinden Görüntü iyileşltirme yapıyorsunuz ve 2 saatte sürüyor.
Aynı şekilde bizim sistemde Ünlem Geçme yapıyorsunuz (Görüntü iyilleştirme kullanıyoruz) 6 saat mi sürüyor?

Dün 2 tane 48 saniyelik videoları denedim yt üzerinden 9 saat civarı sürdü, aynı anda bir tanede bot ile yaptım oda 9 saat sürdü.

Evet hocam aynı dediğin gibi ;

Bir video ünleme düşüyor önce senin bottan ünlem geç diyorum sonra editörden kendim düzenleyip ünlem geçiriyorum 2 saatlik bir video youtube editöründen 30 - 40 dakika da geçiyor senin sistemde 9 - 10 saatte geçiyor. Kısa videolarda 30 saniyelik olanlarda da aynısı oluyor.

Acaba botla girdiğimiz ip adresini mi mimledi youtube de. Çünkü diğer arkadaşlarda da aynı sorun var.

Evet hocam aynı dediğin gibi ;

Bir video ünleme düşüyor önce senin bottan ünlem geç diyorum sonra editörden kendim düzenleyip ünlem geçiriyorum 2 saatlik bir video youtube editöründen 30 - 40 dakika da geçiyor senin sistemde 9 - 10 saatte geçiyor. Kısa videolarda 30 saniyelik olanlarda da aynısı oluyor.

Acaba botla girdiğimiz ip adresini mi mimledi youtube de. Çünkü diğer arkadaşlarda da aynı sorun var.
Aynı şey değil hocam.
Görüntü iyileştirme - Video Editör farkı var. Zaman farkıda oradan çıkıyor işte.
nBEo9mK.png

Moderatör: İnsanlar istedikleri kişilerle ticaret yapmakta özgürdürler.Bu şekilde konuşarak diğer bot sahibi arkadaşın/arkadaşların ekmeğiyle oynamış olursunuz..Lütfen herkes kendi ekmeğinize bakınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bence sen diğer botlara karışacağın yerde kendi botunu daha kulanışlı hale getir.ve şu botun güya özeliklerini anlatıp çektiğin videoları hepsini sil bence çünkü şu an kulandığın sistemle alakası yok videoların hepsi sanki fil tarihinde kalmış

bence sen diğer botlara karışacağın yerde kendi botunu daha kulanışlı hale getir.ve şu botun güya özeliklerini anlatıp çektiğin videoları hepsini sil bence çünkü şu an kulandığın sistemle alakası yok videoların hepsi sanki fil tarihinde kalmış
Zaten botumuzda geliştirmeleri yapmaktayız. Üyelerimizide bilgilendirmem gerektiğine inanıyorum çünki son derece sağlıksız bir sistem.

X üyenin yaptığı hata yüzünden B,N,M,J,T,Y üyeler zarar görebiliyor.
daha açık yazmak gerekirse,

Ben kanal aldım, aynı satıcıdan sizde aldınız, başka birisi daha aldı,

Başka alan kişi aşırı spam yaptı sonra ne oldu? kendi kanallarıyla sizin kanalınızı birde bizim kanalımızı kapattırır. Bunları ve kendi müşterilerimi düşünerek son derece sağlıksız sistem olan kanalalımsatım projesini önermiyorum.

hocam yanlıs anlama ama video ortası reklam dısında botta bir eksiklik yok , bütün özellikleri dört dörtlük calisiyor. zaten video ortasınıda entegre edecek düzenleme bittikten sonra.

Hocam nickim backtrack az önce paypaldan ödeme yaptım bota ödeme bildirim sayfasına bildirim yapamıyorum hata oluştu diyor lütfen üyeliğimi aktif edermisiniz

arkadaşlar bu botta otomatik kanal cekme sistemi ve otomatik para kazanmaya acma sistemi çalısıyor mu ? çalısıyorsa kısaca bi anlatır mısınız? yapamadımda tesekkür ederim iyi geceler

Zaten botumuzda geliştirmeleri yapmaktayız. Üyelerimizide bilgilendirmem gerektiğine inanıyorum çünki son derece sağlıksız bir sistem.

X üyenin yaptığı hata yüzünden B,N,M,J,T,Y üyeler zarar görebiliyor.
daha açık yazmak gerekirse,

Ben kanal aldım, aynı satıcıdan sizde aldınız, başka birisi daha aldı,

Başka alan kişi aşırı spam yaptı sonra ne oldu? kendi kanallarıyla sizin kanalınızı birde bizim kanalımızı kapattırır. Bunları ve kendi müşterilerimi düşünerek son derece sağlıksız sistem olan kanalalımsatım projesini önermiyorum.

hocam zaten kendi pc den çerez temizliyip mac değiştirip aunı zamanda bir mail alıpta onu var olan adsense arasına sokma bence büyük cesaret.

arkadaşlar bu botta otomatik kanal cekme sistemi ve otomatik para kazanmaya acma sistemi çalısıyor mu ? çalısıyorsa kısaca bi anlatır mısınız? yapamadımda tesekkür ederim iyi geceler
Otomatik site / Kanal takip kısımı ile yapabilirsiniz bu dediğiniz işlemi hocam
Hocam nickim backtrack az önce paypaldan ödeme yaptım bota ödeme bildirim sayfasına bildirim yapamıyorum hata oluştu diyor lütfen üyeliğimi aktif edermisiniz
Ödeme bildirimi sayfasındaki hata düzeltildi kusura bakmaıyın
hocam yanlıs anlama ama video ortası reklam dısında botta bir eksiklik yok , bütün özellikleri dört dörtlük calisiyor. zaten video ortasınıda entegre edecek düzenleme bittikten sonra.
sataşacak yer arayan kişiler hocam boşverin siz o tarz insanları... Video ortası reklam için ufak bir hızlandırma çalışması yapıldı, bir iki güne yeni versiyonu ile daha hızlı şekilde yaptırtacağız inşallah

Tüm Üyelerimize de Teşekkür ediyorum, son 1 haftada siteye yeni kayıtların artması ile dünya siteler arasında çok iyi bir yükselme yaşadık, çok daha iyi yerlere geleceğiz hep birlikte inşallah.

Son düzenleme:
Hocam ünlem geç işlemi yaptım 20 videoda 90 derece döndürdüm baştan 5 saniye sondan 1 saniye kestim. İşlem bitti para kazanmaları açtım tekrar ünlem çıktı yine.

bir tane video verirseniz bir deneme yapmak isterim hocam

Hocam orjinal ünlemli olanı mı vereyim yoksa ünlem geçten geçip ünleme düşeni mi ?

ytkazan odemeyı nereye yapıcaz yaaa,ınternet sayfasında bırsey bellı degıl

Arkadaşlar ünlem geçte sizdede sorun var mı bende geçmiyor yine ünleme düşüyor

Hocam gece videolarım otomatik olarak gizliye alınmış. Gece açıktı geneldeydi ve index almıştı. Sabah uyandım gizliye alınmış ve indexten düşmüştü. Botla bir ilgisi olabilir mi demeyecegim? Tek bagli oldugu yer bot.. neden olmus olabilir??

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam gece videolarım otomatik olarak gizliye alınmış. Gece açıktı geneldeydi ve index almıştı. Sabah uyandım gizliye alınmış ve indexten düşmüştü. Botla bir ilgisi olabilir mi demeyecegim? Tek bagli oldugu yer bot.. neden olmus olabilir??

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bota gelen yeni bi özellik vardı belli bi saatte kanaldaki videoları gizli,herkese açık yapıyordu eğer o ayarla oynadıysan ondan olmuş olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri