YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

uzun süreli bir ytkazan kullanıcısı olarak, yasin hocamın ser verip sır vermediği ytkazan ultrayı bekliyorum, eminim üstün özellikleriyle yine piyasanın en iyisi olacak bot geliyordur.

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

hocam bot anlatılanlara göre çok üstün gibi görünüyor almayı düşünüyorum ama almadan önce kısa süreli test etmem mümkün mü ?

hesaplar gönderildi.

"Video Boyut Kırpma"
video-boyut-kesme.jpg

Bu işlem Videonun Sağından Solundan Üstünden Altından Kesme işine Yaramaktadır.
intro Video Boyunu Kısaltma - YouTube

Videokirpma.jpg

[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] (yasin) Dostum youtube kanalı ekledim ama videoları çekmedi ? sorun var galiba

"Video kesme"
video-sure-kisaltma.jpg

Bu işlem ile Videoların Belli Süre Aralarını Alabilirsiniz.
Örnek Vermek gerekiyor ise
5 Dakikalık videonun
2.Dakikası ile 4.Dakikası Arasındaki Kısımı Keserek Yükleyebilirsiniz.
Bunun için Yapmanız işlem Şöyle olması gerekmekte
"Başlangıçtan Kes" = 00:02:00
"Video Toplam Süre"=00:02:00
2. Dakikadan Başla ve 2 dakikalık Kısımı Al Demek oluyor bu.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bir diğer Örnek ise Videolarını çekeceğiniz Kanalda bütün videolarında "intro" var ise eğer
"Başlangıçtan Kes" alanına intro Kaç saniye ise onu yazarsınız yeterlidir.
Video 10 Dakika
İntro ise 3 saniye ise eğer
"Başlangıçtan Kes" = 00:00:04
yapmanız gerekmekte.

Toplu Video Kesme işlemi - YouTube
video_sure_kesme.jpg

yasin hocamın manuel ve otomatik botu bir araya getirdiği yeni botu inceleme fırsatı buldum. gerçekten çok başarılı bir çalışma yapmış. çok fazla kaynak mevcut. şuan bile satış için yeterli haldeyken, yasin hocam daha da geliştirip öyle satışa sunmak istiyor. baya guzel özellikler ekleyecek sanırım.

ayrıca telif silme ve para kazanma için bir masaüstü uygulama geliştirilmiş.onu da çok başarılı buldum.

inşallah kısa bir süre sonra gerçekten çok başarılı bir bot daha youtube alemine giriş yapmış olacak.

yasin hocam ellerine sağlık, umarım bir an önce bitirirsinde biz de kullanmaya başlarız.

Bende kendisinin yeni yapmakta olduğu hem otomatik hemde manuel yükleme botunun bir arada olduğu sistemi inceledim ve diğer botlarda olduğu gibi bu botta çok güzel ve herşeyi bir arada bulundurması ayrı bir güzellik. Yeni özellikleri de gayet güzel yakında satışa sunulduğunda eminim ki deneyen herkes fazlasıyla memnun kalacaktır.

YTKazan.com 1. Yılını Şerefle Kutlayacak.
Az kaldı arkadaşlar. Güzel bir reklam ile duyuracağız bu otomatik yükleme uygulamayı.

benim sorunum çözülmedi hocam konuda yazan özellikleri kullanamıyorum telifli videolarda silinmiyor 1 telif hakkı uyarısı aldım açıkcası ben bişey anlamadım kullandığım panel videoda görünen panele hiç benzemiyor ?

Sizin kullandığınız otomatik bot bu v2 Manuel bot ile alakalı birşey değildir hocam.

Hayırlı satışlar hocam

Tekrardan 1 aylık alınmıştır.

Hayırlı olsun hocam.

......

ufak bir 10 dakika süreli video yüklememe sorunu vardı. Giderilmiştir arkadaşlar

bugun itibariyle otomatik yukleme de dahil olan bottan 2 aylık olarak satın alınmıştır. çok uzun süredir yasin hocamla çalışıyorum ve tahminen daha uzun sürecektir.

tüm forumdaşlara yeni botu denemelerini tavsiye ederim...

vds de almamız gerekiyormu masaüstü botumu bu

hayır masaüstü bot değildir. Vds e gerek kalmaz hocam ytkazan tek başına her işinizi görür

Hayırlı olsun hocam.

Teşşekürler

---------- Mesaj saat 17:29:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:28:36 civarında gönderildi. ----------

vds de almamız gerekiyormu masaüstü botumu bu

Kanalını Ekliyorsun.
Kanal yada User' arama Seçenekleri var istediğini yapıp.
Gerisini Bota bırakıp arkana Yaslanıyorsun. :)

web üzerinden çalışıyor yani ? vds ye kendimiz kurmuyoruz anladım şuanlık tüm botları deniyorum birinde karar kıldımda bunu da denicem inş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri