YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

nereye attınız mesaj hocam

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

ytkazan.com daki telefon numarasına

Bugün Telefondan Dönş yapılacak size hocam.

Bu Özellik bizim Sistemimizde 6 ayı aşkın süredir var olan bir özelliktir. YTKazan En Etkili, En Gelişmiş Youtube uploader botudur. Kimse denemeden bilemez. Denemek iste BEDAVA :)
Sistemde Toplu Yüklemelerde Kanallarınıza Default açıklama ile "video Backlink" Sağlayabilirsiniz.
Toplu yüklemelerde İntro ve Outro Ekleyebilirsiniz.

Bugün Telefondan Dönş yapılacak size hocam.

Bu Özellik bizim Sistemimizde 6 ayı aşkın süredir var olan bir özelliktir. YTKazan En Etkili, En Gelişmiş Youtube uploader botudur. Kimse denemeden bilemez. Denemek iste BEDAVA :)
Sistemde Toplu Yüklemelerde Kanallarınıza Default açıklama ile "video Backlink" Sağlayabilirsiniz.
Toplu yüklemelerde İntro ve Outro Ekleyebilirsiniz.

Hocam deneme sürümü alabilir miyim?

birşey sorucam video yüklerken bizim upload hızıylamı yüklüyo ve fiyat 30 mu 25 mi biri 30 tl demiştide :D

hayır tabiki de sizin internetinizi kullanmamakta. Sunucu üzerinden yapmaktadır. Manuel yani bu konudaki Botun fiyatı 25 TLdir

Denem sürümü var ise alabilirmiyim acaba hocam

Müsait olduğunda pm atarsan dönüş yapayım hemen hocam

hocam paypal hesabınızı verirseniz 1 aylık almak istiyorum

PM atıldı hocam

Deneme hesabı alabilir miyim

HTC ChaCha A810e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

PM Atıldı hesabınız

hocam bu botu daha önce hiç kullanmadım bende deneme hesabı alabilir miyim

merhaba.konunuzu inceledim.bot ile alakalı bir sorum olacak size.

şuan kullandığım internet yavaş.bottan kanala video yüklerken bot benim interneti mi kullanıyor yoksa kendi sunucusunu mu kullanıyor.

Bot Sizin internetinizi kullanmaz hocam. Sunucu hızında yükleme yapmaktadır.

Eşleşen Geçmek bu kadar kolay olamaz :)
Sisteme Tek Link İle Hızlı Yükleme Seçeneği Eklenmiştir. Bir kaç güne kalmadan Aktif edilecektir. Resim aşağıda.
asss.jpg

haydi bismillah bu işe yeni girdim. ytkazanla başladım. okudugum kadarıyla en büyük skıntı telif eşleşen. eşleşme sıkıntısı bot ile çözülmüş. ytkazan dan yüklemeye başladım ilk güne 4 liradan başlamak iyi mi kötü mü anlamadım. neyse bakacaz görecez.

merhaba hocam farklı bir sitenin botunu kullanıyorum ancak video yukleme limit var ve bu ay muhtemelen yenilemeyecegim sizin sistemınıze geçmek istiyorum deneme hesabı rica edebilir miyim. Bir de giriş yaptıktan sonra 2 saat değil mi zira evde olamayacagım mesajı yazdıktan sonra geldiğimde denemek istiyorum :)

saygılar

bir tavsiye olarak algılarsanız tasarımınız daha şık olmalı siteden itekliyor beni

haydi bismillah bu işe yeni girdim. ytkazanla başladım. okudugum kadarıyla en büyük skıntı telif eşleşen. eşleşme sıkıntısı bot ile çözülmüş. ytkazan dan yüklemeye başladım ilk güne 4 liradan başlamak iyi mi kötü mü anlamadım. neyse bakacaz görecez.
Haydi hayırlısı bol kazançlar
merhaba hocam farklı bir sitenin botunu kullanıyorum ancak video yukleme limit var ve bu ay muhtemelen yenilemeyecegim sizin sistemınıze geçmek istiyorum deneme hesabı rica edebilir miyim. Bir de giriş yaptıktan sonra 2 saat değil mi zira evde olamayacagım mesajı yazdıktan sonra geldiğimde denemek istiyorum :)

saygılar
herzaman beklerim hocam. Zaten Biz sistemdeki Her Özelliği Ekledik. hergün bir tane bir tane yazacak değilim. sistemi alanlar kullananlar kaliteyi bilirler zaten.

bir tavsiye olarak algılarsanız tasarımınız daha şık olmalı siteden itekliyor beni
Eyv hocam sağolasın ancak ben Sistem ile alakadar daha fazla bilgi edinilmesi için yaptım. sadece ekran görüntüsü, fiyat, kazanç gösteren bir tek sayfa yerine bu şekilde tercih etmiştim ancak daha şık bir tasarım düşüneceğim. Daha Sade bilgiler içerecek şekidl

YOUTUBE SPAM A SON

YTKazan ile 80 Farklı Siteden Otomatik Olarak Youtube Kanalınıza Yüklemek MÜMKÜN.
* Otomatik Yüklenen videolara Logo / İntro / Outro Ekleyebilirsiniz.
* Otomatik Yüklenen videolara Default olarak Başlık / Açıklama / Etiket Ekleyebilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri