Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün Telefondan Dönş yapılacak size hocam.
Bu Özellik bizim Sistemimizde 6 ayı aşkın süredir var olan bir özelliktir. YTKazan En Etkili, En Gelişmiş Youtube uploader botudur. Kimse denemeden bilemez. Denemek iste BEDAVA
Sistemde Toplu Yüklemelerde Kanallarınıza Default açıklama ile "video Backlink" Sağlayabilirsiniz.
Toplu yüklemelerde İntro ve Outro Ekleyebilirsiniz.
Haydi hayırlısı bol kazançlarhaydi bismillah bu işe yeni girdim. ytkazanla başladım. okudugum kadarıyla en büyük skıntı telif eşleşen. eşleşme sıkıntısı bot ile çözülmüş. ytkazan dan yüklemeye başladım ilk güne 4 liradan başlamak iyi mi kötü mü anlamadım. neyse bakacaz görecez.
herzaman beklerim hocam. Zaten Biz sistemdeki Her Özelliği Ekledik. hergün bir tane bir tane yazacak değilim. sistemi alanlar kullananlar kaliteyi bilirler zaten.merhaba hocam farklı bir sitenin botunu kullanıyorum ancak video yukleme limit var ve bu ay muhtemelen yenilemeyecegim sizin sistemınıze geçmek istiyorum deneme hesabı rica edebilir miyim. Bir de giriş yaptıktan sonra 2 saat değil mi zira evde olamayacagım mesajı yazdıktan sonra geldiğimde denemek istiyorum
saygılar
Eyv hocam sağolasın ancak ben Sistem ile alakadar daha fazla bilgi edinilmesi için yaptım. sadece ekran görüntüsü, fiyat, kazanç gösteren bir tek sayfa yerine bu şekilde tercih etmiştim ancak daha şık bir tasarım düşüneceğim. Daha Sade bilgiler içerecek şekidlbir tavsiye olarak algılarsanız tasarımınız daha şık olmalı siteden itekliyor beni
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.